Įkraunama...
Įkraunama...

Jei vaikas pilve nebegyvas

siaubas, kaip ziauru...
labai uzjauciu visas mamytes del tokiu ziauriu nelaimiu verysad.gif nera zodziu pagauodai...mamyciu, kuriu mazyliai zuvo nestumo finiso tiesiojoj, skausmas isvis nepa
keliamas...stiprybes..uzjauciu labai...

QUOTE(Ramune26 @ 2009 11 11, 19:29)
As tau jau gavau atsakyma mano mazyle uzsismauge apsisuko aplik kakla virkstele net du kartus.na del ko tai atsitinka gyd,ir nezino.O mergyte buvo sveikute.Labai gaila

siaubas.....baisu....uzjauciu labai...
pati ka tik tai patyriau tokia netekti...dziaugemes antruoju pilvinuku 19 savaiciu. jauciaus idealiai, jokiu tepliojimu, maudimu ir pan. sausio 7 nuejau i planine apziura poliklinikoje, nebeisgirdo ir nepamate vaisiaus sirdeles...nemoku apsakyt to skausmo... ligonineje patvirtino, kad vaikiukas maziausiai 2 savaites negyvas...nestumas 19 sav, o vaikiukas atitiko 15 sav. del ko kas kaip ivyko nu tikrai sokas...jokiu pozymiu, gyd vis klausinejo ar jauciu judesiukus, tipo jau turiu jaust tokiu laiku su antru, man vis atrode kad kazkas plazdena pilvelyje...nu zodziu tie judesiai tai cia mistika tikrai, dar tokiu nestumo laiku. lauksim atsakymu, ieskosim priezasciu, nors galbut ir tusciai bet vis atrodys, kad kazka darai nesedi vietoj, nes taip gali uzsigrauzt...kai pagalvoji puse kelio nueita buvo...
Atsakyti
Nzn ar cia gimda kaip sakoma susitraukinejo ar kas bet as sakydavau kad mazius sportuoja, arba razosi smile.gif ir ismezdavo tokius didelius guzuz uh fainiai prisimint o kai pilvuke jis jau buvo mires (tada gulejom ligonineje jau) mezdavo tokius pat tai vis turedavau vilties, kad gydytojai suklydo nors ir gydotojos klausiau na ar taip imanoma mirusiam judet dar tai atsake kad tai nevalingi judesiukai ir imanoma verysad.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal žinot kokie būna požymiai kai leliukas jau nebesivysto I trimestre?
Mums eina 12 savaitė. nežinau taip neramu kažko, pas gydytoją eisiu tik po 2 sav.
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2010 02 09, 09:37)
Mergaitės, gal žinot kokie būna požymiai kai leliukas jau nebesivysto I trimestre?
Mums  eina 12 savaitė. nežinau taip neramu kažko, pas gydytoją eisiu tik po 2 sav.

sakyciau eiti pas gyd., nejau dabar dvi savaites nezinioj gyvensi ir paciai ramiau bus kai zinosi kad viskas gerai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As nelaukciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(negera @ 2008 07 11, 19:36)
Mane domina, kokie yra požymiai jei vaikelis jau nebegyvas?
domina vėlyvesnis nėštumas. Ar jis pasireiškia kraujavimu? Nugaros skausmu? Ar tik nebėra vaiko judesiu?  g.gif
Papasakokit, jei teko patirti

Labai gerai kad yra tokios temos tikrai verta paskaityti...ir kas sake kad tema yra nereikalinga tai tikrai klista... verysad.gif

Sakiau gyd nekarta kad judesiukai labai silpni...nes tai buvo musu lauktas jau trecias leliukas...mane tai neramino...gyd paklausus sirdele visa laika sake viskas gerai sirdute ritmiskai plaka....po keliu dienu nuejau eho taipat viskas gerai...dar po keliu dienu nustojo plakti sirdute, mums buvo 29sav...

Man buvo tik tokie pozymiai: kraujavo is noses nestipriai bet pavalius viduje visada buvo kraujo...gyd aiskino kad tai normalu,pradejau jausti toki kaip kraujo skoni burnoje...pilvas susokdavo i guzus...tai ne vaikas vartosi tai gymda taip susitraukineja....ir jai jauciat tai butinai kreipkites i gyd...nelaukit nieko...jai jaucat kad kazkas negerai ar jum neramu....nepasitikekite gyd. pasakymu cia taip turi buti tai normalu...geriau savaitele pailseti tarp ligonines sienu....nei paskui raudoti kapinese...
Atsakyti
Gerai,kad tokia tema yra. Visada galvodavau. kad jei vaikelis negyvas tuomet tureciau kraujuoti. Bet dabar jau ir man neramu darosi. Jau 15 savaiciu ir nejauciu jokiu judesiuku, anksciau dar lyg kazkas svelniai plazdeno pilvukyje o dabar neramu man darosi. Pas daktare dar tik po 2 savaiciu eiti, o ir pilvuko apacia kartais nuskausta, nors visa nestuma nuskausdavo pilvuka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 04 11, 11:38)
Gerai,kad tokia tema yra. Visada galvodavau. kad jei vaikelis negyvas tuomet tureciau kraujuoti. Bet dabar jau ir man neramu darosi. Jau 15 savaiciu ir nejauciu jokiu judesiuku, anksciau dar lyg kazkas svelniai plazdeno pilvukyje o dabar neramu man darosi. Pas daktare dar tik po 2 savaiciu eiti, o ir pilvuko apacia kartais nuskausta, nors visa nestuma nuskausdavo pilvuka  schmoll.gif

Tavo vietoje nelaukčiau, tuoj pat važiuočiau į ligoninės priėmimo skyrių.
Patikėk, bus ramiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 04 10, 09:20)
Man buvo tik tokie pozymiai: kraujavo is noses nestipriai bet pavalius viduje visada buvo kraujo...gyd aiskino kad tai normalu,pradejau jausti toki kaip kraujo skoni burnoje...pilvas susokdavo i guzus...tai ne vaikas vartosi tai gymda taip susitraukineja....ir jai jauciat tai butinai kreipkites i gyd...nelaukit nieko...jai jaucat kad kazkas negerai ar jum neramu....nepasitikekite gyd. pasakymu cia taip turi buti tai normalu...

verysad.gif Užjaučiu labai ...
O ar nustatė dėl ko taip atsitiko? Ar darė kokius tyrimus?
Beveik viskas, ką surašei mano nėštumui tinka (tik man visą nėštumą taip... galima sakyt beveik nuo pat pradžių). Ir man vis sako, kad tai kaip ir norma... Tiesa, vaikiuko judesiukai labai stipriai jaučiasi ir kraujo skonio burnoj kol kas nejaučiu... Bet tie susitraukinėjimai...
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 04 11, 12:38)
Gerai,kad tokia tema yra. Visada galvodavau. kad jei vaikelis negyvas tuomet tureciau kraujuoti. Bet dabar jau ir man neramu darosi. Jau 15 savaiciu ir nejauciu jokiu judesiuku, anksciau dar lyg kazkas svelniai plazdeno pilvukyje o dabar neramu man darosi. Pas daktare dar tik po 2 savaiciu eiti, o ir pilvuko apacia kartais nuskausta, nors visa nestuma nuskausdavo pilvuka  schmoll.gif

Tai kad normalu tokiam nėštumo laike nejausti judesiukų dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 04 11, 13:36)
Tai kad normalu tokiam nėštumo laike nejausti judesiukų dar ax.gif

Tik tiek kad jau antras nestumas. Sako, kad su antru jauciama greiciau, bet vis dar raminu save kad netureciau jausti, rytoj nesiu slapima tyrimams pas daktare, tai is karto klausiu, man bent sirdele isgirsti reikia ir bus ramu. Na dar pas mane ant pilvo labai daug lasinuku, tai galvoju kad dar ir per juos nelabai jauciu judesiuku? g.gif
Papildyta:
Bet manau, kad kiekviena nestuke linkusi labai nerimauti del visko smile.gif
Papildyta:
Tikiuosi rytoj galesiu nusraminti ir nudziugti, kad viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 04 11, 12:38)

viskas pas tave gerai, bet jei bus ramiau pasitikrink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 04 11, 14:06)
Tik tiek kad jau antras nestumas. Sako, kad su antru jauciama greiciau, bet vis dar raminu save kad netureciau jausti, rytoj nesiu slapima tyrimams pas daktare, tai is karto klausiu, man bent sirdele isgirsti reikia ir bus ramu. Na dar pas mane ant pilvo labai daug lasinuku, tai galvoju kad dar ir per juos nelabai jauciu judesiuku?  g.gif
Papildyta:
Bet manau, kad kiekviena nestuke linkusi labai nerimauti del visko  smile.gif
Papildyta:
Tikiuosi rytoj galesiu nusraminti ir nudziugti, kad viskas gerai smile.gif

Taip, teorija sako, kad su antru nėštumu anksčiau judesiukai juntami, o praktika vis tik gali skirtis nuo teorijos mirksiukas.gif Va kaip tik viena pažįstama pastebėjo, kad su pirmaja dukrele 17 sav 4 d judesiukus pajuto, o va dabar antras nėštumas, 18 savaičių, o judesiukų dar nejaučia mirksiukas.gif Nusiraminkit, viskas Jūsų lėlytei gerai wub.gif
Atsakyti