AS PAPASAKOSIU JUMS SAVO ISTORIJA. Turiu jau viena mergyte jai jau 6metukai.Ir geguzio men.pastojau antra karta labai laukiam mazylio.Ypac mazoji.Kaip ir beveik visom 19sav.ejau darytis echoskopo su ta mintim kad pamatysiu savo mazyli ir gal jau suzinosiu ko gi laukiuosi.O nuejusi suzinojau kad vaikelis negyvas.Ir jokiu pozymiu kokie turetu pasireiksti as nejauciau,kaip tik jauciuosi puikiai.O vaisiu negyva nesiojau jau 3savaite.
Man irgi turet but 12 savaiciu, pradejo rudai rausvai teplioti nuejaui privacia eho, ten pasake jog mao lialius 3 savaites ju mires, o nestumo pozymius jutau ir dabar jauciu nors nuo ambrozijs parejo vos kelios dienos
mano dukrytes sirdele irgi uzgeso praita savaite.. 6 menesiai jau buvo. Kol gulejau Kauno klinikose tai per dvi dienas 4 tokie atvejai. Vienai mamytei 38 savaite jau buvo.. tai va.. baisu ir priezastys visu neaiskios. Pati naturaliai gimdziau.
As tau jau gavau atsakyma mano mazyle uzsismauge apsisuko aplik kakla virkstele net du kartus.na del ko tai atsitinka gyd,ir nezino.O mergyte buvo sveikute.Labai gaila
Sveikos...pagal mmm man turetu buti 9sav...mane labai pykino,neturejau apetito....o stai jau kelios dienos kaip jokiu pozymiu,krutine padidejus,bet ne jautri,nepykina,neerzina kvapai...nieko....bijau,jau turejau nesivystanti nestuma...isproto galima iseit
As tau jau gavau atsakyma mano mazyle uzsismauge apsisuko aplik kakla virkstele net du kartus.na del ko tai atsitinka gyd,ir nezino.O mergyte buvo sveikute.Labai gaila
o jetau kaip baisu, didele uzuojauta ir stiprybes Tau. Mano pirmoji kai gime tai irgi virkstele buvo apsisukusi 2 kartus aciu Dievui viskas tvarkoje.
Stiprybes
Sveikutes ....zinau ka tai reiskia , nes ka tik pati tai patyriau...mano leliukas pradejo nebesivstyti gerai, pradejo atsilikineti, ir galu gale pradejau jausti maziau judesiuku ir nuvykus i kauna nustate kad vaisius mire...tai baisiausia kas gali nutikti, o mums jau buvo beveik 31 savaitele ... Papildyta: Didziausia priezastis kodel ji nustojo gerai augti ir vystytis yra mano placenta, ji buvo per maza , kad ja ismaitinti taip nustate, kai pagimdziau ja, placenta turejo buti mazdaug 320 gr, o buvo vos 160 gr..ir niekas negali pasakyti kodel ji nustojo augti??? del tokiu priezasciu issivyste sirdies yda gili ir mergyte mire mano pilvelyje...dabar jau menuo ir kelios dienos kaip nebeturim jos...todel merginos jei tik jauciat kazka negero ir\s karto kalbekit su gydytoja..kad nereiktu paskui eiti is proto.....kad ir buvo tokia nelaime, bet manes neatbaido mintys vel tureti leliuka...noriu labai labai ir kai tik leis gydytojai is karto pradesim...
5 ryto atsikeliau i wc kaip visada bet atsigulusi ant sono pajutau tokius stiprius tris (net nezinau kaip pavadinti) spyrius tokius ziaurei tariant paskutinius pasispardymus atrodo jis pats tuoj issoks is pilvuko net man paciai skaudejo. na o diena atsikelus nebejutau jokiu judesiuku ir gydytojos diagnoze sirdute nustojo plakti. kai pagimdziau virkstele buvo apsisukusi aplink kakla. Dabar po visko tik supratau kad mano lialiukas mire pilvuke budamas 35 savaiciu. 5 val ryte