Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada į nešioklę?

Mes nešioklėje pradėjome nešioti nuo 2 mėn., nes mergina nebuvo mėgėja gulėti vežime smile.gif
Atsakyti
Mes jau nuo menesio nesyneje vaikstinejam, nes reikia suni issivesti ar i parduotuve nulekti, tai nera geresnio daikto smile.gif
Atsakyti
Isigijau nesykle,kai maziukui buvo 2 menesiai kazkur,na dar galvyte ne itin gerai nulaikydavo,tad budavo joje per diena gal tik 20min,poto kai jau pats nulaike tai isbudavo valanda ar daugiau.Isidedu ir einam kur pasivaikscioti,ypac vasara gerai,nes daug pamato (sedeti dar nemokejo) ,budavo kad ir uzmiega joje,bet labai jau nepatogu ten turetu buti....
Atsakyti
Turbūt priklauso, kokia nešioklė. Maniškis nuo kelių savaičių (berods dešimtą dieną pirmąsyk) vyniojamas vaikjuostėn (dabar, turėdama patirties, ir anksčiau riščiau), turbūt jam viena jaukiausių ir mėgstamiausių vietų nusnūts. O mums tikras išsigelbėjimas "blogųjų" dienelių metu smile.gif
Atsakyti
Nuo mėnesio nešiojom, bet nepatiko dukrai, tai nekankinom ax.gif
Atsakyti
mes nesiojam nuo 1,5 men. mum labai patinka , kol kas 2.gif
Atsakyti
I risama/vyniojama vaikjuoste - nuo 6tos dienos. Ligoninej, kur gimdziau, labai propaguoja tas risamas vaikjuostes. Net teikia nemokamus kursus, apie ju nauda kudikiui ir kaip teisingai uzsiristi.

Siaip ji man tikras issigelbejimas, nes gyvenam kalnuotoj vietoj ir su vezimu sunkoka pastoviai tai i kalna, tai nuo kalno vaziuoti. Ypac po CP negalejau to daryt.
Atsakyti
o ar nešioklė reikalinga žiemą? turiu vieną, kuria naudojau dabar, nebuvau labai patenkinta, galvojau mei tai nusipirkti, bet susimastau ar su storu kombinezonu risciau, ar verta... ( mums dabar 3 menesiai) rolleyes.gif
Atsakyti
Mano mažiui dabar keturi mėnesiai, nešioju vaikjuostėse.
Šaltam orui specialiai pirkau vilnonę (dabar labai super, nereikia šiltai prirenkt, nes rišu į vaikjuostę ir deduosi ant savęs paltą), bet bandžiau ir su kombinzoniuku ant paltuko - ne taip patogu, bet visai nieko, žiūrėsim kaip seksis kai bus tikrai šalta, bet manau, kad nešiosiu, nes man daug patogiau nei su vežimu.
O plius ir namie nemažai nešiojame smile.gif
Atsakyti
Nuo 2 mėn. 4u.gif
Atsakyti
I vaikjuoste iskart nuo gimimo dejausi smile.gif
Atsakyti
Nuo pat gimimo smile.gif Tik Saule nedejau i nesiokle,nes buvau po CP ir buvo sunku nesioti.

Atsakyti