Aha, man atrodo irgi, kad nekabo - ypač mažesnis vaikiukas.
O be to - babybjorn puslapy rašo, kad ortopedinius reikalavimus atitinka.
Gi kai ant rankų laikom vaiką - tai irgi kojos ne visada išskėstos. O tose skarose - ar visada kojos išskėstos?
Aš neišmanau, bet labai man įdomu, tai ką randu, tą skaitau. Pati noriu pirkti nešynę ar vaikuostę, ar slingą.
nuo 3 dienu
vos grizus is ligonines ejom pasivaiksciot iki juros,o kadangi reikejo "uzvesti"pieno gamyba tai risaus vaikjuoste,dabar priklausomai nuo situacijos greitam apsiprekinimui parduotuvej-vaikmaisis,kelionei autobusu jei labai karsta-mei tai,jei oras vesesnis ar lengvas lietutis-vaikjuoste,slingas laukia savo eiles-kol mazius prades vaikscioti
Mes pabandėm 4 mėnesių, bet man jos nepatiko ir daugiau nebandėm.
Nešiojom nuo 2 mėn. (chicco you & me confort). Įsigijom, nes kažkodėl protestavo mažoji prieš vežimėlį. Laaabai pasiteisino ir laabai patiko. Buvom abi kartu, ir jai saugu, ir man ramu. Daug kas komentavo, ypač vyresnės kartos atstovų, kad negerai, kas čia per "išmyslas", ale ir pas gydytoją nešiausi, matė, sakė - nešiokit į sveikatą, jei tik patogu. Dar daugiau - ta varliuko poza net naudinga vaikučiui, be to, kas gali būti geriau, kai jauti mamytės kvapą. Ir pagaliau - juk tai pačių pediatrų sukurtas dalykas!
Mes nuo 2 men pradejom, bet nedaznai. Kai reikedavo suni isvesti i lauka, isimesdavau dukriuke i nesykle ir varydavom
Nedaznai del to, kad suns vedimas vyro pareiga
Mano vaikinui buvo be 1 ar 2 dienų 3 mėnesiai, kai į nešynę pirmą kartą atsisėdo
turėjom TOMY. Po kurio laiko (gal po kokio mėnesio ar pusantro) nusipirkom BABYBJORN. Tai šitas daiktas tikrai
kadangi mūsų pasivaikščiojimai būdavo ilgi, dažniausiai judėdavom vežimėliu, nešioklę naudodavom rečiau. Kas įdomiausia, šitas daiktas labai įdomus visokioms babytėms buvo, vis sakydavo "kaip čia smagiai sugalvota. Ir vaikui, ir mamai patogu"
Mano pupa mazdaug nuo 2men i nesyne dejom. Jai patinka ten, kojom tabaluoja, viska mato. Vezimeli labai nedaug naudojom, nes jai nepatiko nei guleti, nei sedeti. dabar be nesynes niekur neiseinam:)
Mes saviski 4 men ikisom. Tik pas mus jis storulis buvo, tai maziausiai ant 6 men tempe, o ir panesti buvo ka, tai greitai jos atsisakem...
Kelių mėnesių pradėjom. naudojom babybjorn nešioklę
Aš savo abu vaikus nuo 3 mėn. pradėjau nešioti nešynėje, t.y., tada, kai jau laiko galvytę. Vaikai mėgsta būti nešiojami, ypač, kai veiduku būna atsukti į priešingą pusę, nei mama.Žvalgosi, tyrinėja pasaulį
Žinoma, per ilgai nešioti nereikia, nes dar stuburiukas per silpnas ilgai išbūti statmenoje pozoje.