Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada į nešioklę?

Pradzioje bandem det i Amazono vaikjuoste, bet reikia laiko ismokti kaip ja naudotis, paskui i nesyne, bet kaip sake viena mama, geriau jau butu dirzas per juosmeni, nes nugara tikrai pavargsta, o mazyliui joje tikrai patinka, nes iskart uzmiega, kai salia mamytes, be to ir kojytes varliuko pozoj, todel viskas thumbup.gif
Atsakyti
Nesiokle naudojau nuo 3 men. (BabyBjorn). Tiek vaikui, tiek man l. praverte. Dienos metu vaziuodavom miegoti i miska, o kai atsibusdavo, nenoredavo buti vezime schmoll.gif Todel budavo l. sudetinga vienoje rankoje nesti suneli, o kita per kalnus stumti vezima. Nesiokle buvo mano issigelbejimas ir namuose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Margiriene @ 2009 04 15, 23:15)
smile.gif mes nuo antros savaites i lauka ejom su CHIKO nesiokle 0-9kg, ten galvytej kietas paremimas, aprengtas minkstai ir viskas  thumbup.gif 

Mes irgi. Labai megom nesiokle ir mazylis ir as, iki 8 menesiu pranesiojau thumbup.gif
Atsakyti
mum bus 4 menesiukai ir tik pirma karta bandysim nesiokle kai vaziuosim atostogaut tad ir paziuresim ar dukrytei patiks, siaip kai idejom keliom minutem tai patenkinta buvo smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes nauduojam Ergo Baby thumbup.gif pradejom nuo 4 men, butumem pradeje ir ansciau tik kad tik dabar isigyjom. Su ja iseina dar kartai ir krikstadukre (2.5m) panest kai jai kojites paskauda
Atsakyti
Beveik nuo 4 men. thumbup.gif
Atsakyti
Mes nesiokle isbandem, kai lelytei buvo nepilnas menuo. ji per keleta minuteliu joje uzmigo.
Iprastai nesynes daznai nenaudojame, taciau jei jau i ja isikeliam lelyte, ji vis dar joje npalaimingai uzmiega wub.gif
Musu nesyne Baby Bjorn.
Atsakyti
Mes nešioklę nuo 3 mėnesiukų turime ir labai ja džiaugiuosi- aišku valgyti su ja nedarau, namų netvarkau- bet kur nueiti, ypač jei lipti laiptais reikia, kur su vežimu neįvažiuojam- tai super daiktas....mažylė net užmiega joje( turime Babybjorn)....reiškia jai patogu... wub.gif
Atsakyti
mes nešioklę pradėjom nuo 4 mėn., nors norėjom anksčiau, bet neprisiruošėm. Naudojam Chicco su stipresnę nugaros apsauga mamai, tai man ji patogi - nugaros nepaskausta, vaikiukui irgi patinka, dabar jau 8 mėn. dar vis nešiojam, ypač gerai per šventes (jūros šventė, kai su vežimėliu sunku prasibrauti) ar šiaip kur nors. Ji ir užmiega nešioklėje, dabar netgi patogiau jaučiasi, nei kai buvo mažesnė.
Atsakyti
As seniai norejau nusipirkt nesiokle,bet niekaip neprisiruosdavau.Bet va neseniai nusipirkau BabyBjorn nesiokle,tai naudoju kai reikia laisvu ranku ax.gif ,bet nugara tai skauda man nuo jos. unsure.gif Nors labai patogu vaziuot i parduotuve,nereikia tampyt autokedutes sveriancios dar 3 kg kazkur. 4u.gif
Atsakyti
turim 2 nesiokles:Infantino-visai nepatiko nei teciui nei kudikiui(as dazniau autokedute naudoju).tada nusipirkau kazkokia uz 60 lt,dezute ismeciau,o ant pacios nesiokles nera pavadinimo-tai sita nuo pirmos minutes prilipo.kiskutis mano per minute uzmigo,tai manyciau ,kad jai buvo patogu ir gera.nesioju nuo 2,5 men. 4u.gif
Atsakyti
mes nusipirkom Chicco YOU&ME, tai savo dukriuka jau nuo 3 menesiu nesioju, tik ji tik viena poza tepripazista - veidu i isore.. ax.gif
Atsakyti