Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada į nešioklę?

mes TOMY kengura naudojam.....l.patenkintos, skirta kudikiam su galvytes prilaikymu..o pirkom delto, kad per pilvelio diegliukus, mano mazoji dama niekur diena nemiegodavo ir rekdavo, net ant ranku sunku budavo uzsupuot..tai kenguta bv iseitis-miega tik joje.....nakti aisku lovoje.....tikiuosi kai praeis diegliukai, diena miegosim vezime, o db viska namie darau su ja miegancia man ant krutines.....

user posted image

p.s. tiesa, jei bandau uzmigusia nusiimt ir idet i vezima ar palikt miegot ant lovos-be sansu-po 5min jau rekia prabudus...va taip mum...lauksim kol paaugsim, gal td tik retsykiais nesiosiu..db svarbu, kad nerekia ir jai patogu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre g: 05 vasario 2011 - 15:00
ms ir naudojome kengura-nesiokle. labai patogu
Atsakyti
Pas mus CHICCO nesyne.Pradejome naudoti nuo 2men,(kolkas tik namuose)nes i kiema dar persalta nesti su nesyne.Bet nepasakyciau kad dukrytei labai patinka nesyneje unsure.gif .Truputi pabuna,o paskiau pradeda pykti unsure.gif verysad.gif .Geriau pripazysta autokedute,o dar kai supama,buna laaabai patenkinta rolleyes.gif ,
Atsakyti
pradėjau naudot nuo 2 sav tą, kur pritaikyta dar nelaikančiam galvytės mažiukui... smile.gif
Atsakyti
prieš 5-tajį mėnesį, nors nešyklę ir gerą turėjom.
Atsakyti
Pradejau nesioti gal nuo kokios savaites nesyklej, baisiai patogu, ypac parduotuvej smile.gif
Atsakyti
As ja pradejau nesyneje nesioti kazkur nuo 1men. Irgi kur skirta nuo pat gimimo, namuose apsitvarkyti padedavo, nes ji pas mane atpilinedavo paguldyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raketa: 14 balandžio 2011 - 21:17
Pas mus ant nesynes buvo parasyta ,kad kudikiams nuo 3 men. , tai naudot pradejom
nuo 3.5 men. ,nes daktare patare neskubet . O nuo 1 men. gal dar ankstoka g.gif
Atsakyti
pirmą kartą įsidėjom antrą gyvenimo dieną, kelionei namo
Atsakyti
nesioju tik ant ranku smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
mes taip pat galvojam apie nešioklę, bet ar galima sodinti, kol vaikutis dar nesėdi (mums 2,5 mėn.). O ten nebūna visas svoris ant užpakaliuko?
Atsakyti
Slinge svoris tikrai ne ant uzpakaliuko. Mes turim Mei-tai, buciau dejus gal ir anksciau, bet vaikas nesileisdavo iki 3 menesiu.
Atsakyti