QUOTE(nefertite123 @ 2011 07 07, 12:48)
Ne baige papildomas o dabar stoja i magistra. paskaitos tai kazkur kas antra savaite vykdavo
Bet kiek dienu i savaite? Ar visa savaite?
sveikutes:) ar yra įstojusių šiaip metai Į VU papildomas ekonomikos studijas?
aš įstojau ir važinėsiu iš Klaipėdos, gal atsiras norinčių kartu?
QUOTE(Julla @ 2011 07 07, 13:28)
Bet kiek dienu i savaite? Ar visa savaite?
Na kiek zinau tai vilnieciai kas antra ketviradieni penktadieni o is kitu miestu kas antra sestadieni
QUOTE(doloresa @ 2011 07 07, 13:13)
sveikutes:) ar yra įstojusių šiaip metai Į VU papildomas ekonomikos studijas?
aš įstojau ir važinėsiu iš Klaipėdos, gal atsiras norinčių kartu?

Jau atsirado
QUOTE(liliux4 @ 2011 07 10, 09:36)
nebuvau prisedus prie kompo:) už mane brolis pasirašė šnd sutartį
QUOTE(Julla @ 2011 07 06, 13:21)
Sveiki,
Vakar istojau i papildomas studijas Verslo vadyba. Kas baige ar sunku studijuoti? Ir ar lengvai paskui galima istoti i magistratura?
Papildyta:
Ar yra kas dar istojo i papildomas verslo vadyba VU siais metais??
Vakar istojau i papildomas studijas Verslo vadyba. Kas baige ar sunku studijuoti? Ir ar lengvai paskui galima istoti i magistratura?
Papildyta:
Ar yra kas dar istojo i papildomas verslo vadyba VU siais metais??
Laba
aš taip pat įstojau į Verslo vadybą, važinėsiu šeštadieniais
sveikos
sąrašiukai paskelbti, tai gal atsiras daugiau kas važinės iš Klaipėdos(ekonomika)?
ką rinksimės iš pasirenkamų?
sąrašiukai paskelbti, tai gal atsiras daugiau kas važinės iš Klaipėdos(ekonomika)?
ką rinksimės iš pasirenkamų?
Labas,
aš važinėsiu šeštadieniais iš Klaipėdos (arba Gargždų) (verslo vadyba), gal kas važiuoja savo mašina? Gal turi mokamų vietų
? Mielai prisijungčiau.
aš važinėsiu šeštadieniais iš Klaipėdos (arba Gargždų) (verslo vadyba), gal kas važiuoja savo mašina? Gal turi mokamų vietų
kitą penktadienį važiuosiu iš Klaipėdos į vilnių. važiuoju iš vakaro, nes kitu atveju reiktų labai jau anksti išvažiuoti šeštadienį,(egzaminas ~8,30) jei atsiras norinčių kartu rašykite į Až
Sveiki,atsiprasau jei kvailai paklausiu,kaip yra skaiciuojamas bendras balu vidurkis stojant i teises papildomas studijas?Aciu:)