Įkraunama...
Įkraunama...

Labiausiai patikusios Europos vietos

Norėčiau sužinoti Jums labiausiai patikusias Europos vietas.

Būtų puiku, jei įvardintumėte pagal įdomumą, įspūdingumą, atraktyvumą 3 Jus sužavėjusias Europos vietoves.
mastau.gif

Man labiausia patiko: Čekijos Šveicarija, Krka nacionalinis parkas Kroatijoje, San Marinas.
thumbup.gif
Atsakyti
Praha - number 1 ax.gif
Atsakyti
O man labiausiai - Verdono kanjonas Prancuzijoje, San Gimignano miestelis Italijoje (nors praktiskai visa Toskana) ir Lauterbruneno slenis bei miestelis Sveicarijoje. Nors kai prisimeni, tai dar daug dalyku patiko, sunku apsiriboti tiktai trimis.
Atsakyti
Roma, Šveicarijos peizažai smile.gif

Tema neobjektyvi, nes visi buvom skirtingose šalyse ir vietose. smile.gif
Atsakyti
Išties, objektyvumo šitoj temoj pritrūks, bet...
Austrijos Alpės - maži viešbutukai tarp kalnų su pilnais balkonais gėlių wub.gif Prie Austrijos pridėčiau dar ir Haleino druskų kasyklas bigsmile.gif
Šveicarijos Alpės - Trumelbacho kriokliai, Aare upės tarpeklis, Pilatus viršūnė... Žodžiu, Šveicarija wub.gif
Kroatija - Plitvicės Nacionalinis parkas. Kriokliai ir ežeriukai wub.gif
Kreta - Samarijos tarpeklis rolleyes.gif

Jei klausiat apie miestus, tai nežinau mastau.gif Gal Zalcburgas (Austrija), Ženeva (Šveicarija), Rotenburgas wub.gif (Vokietija) Bet kažkaip miestai man palieka ne tokį didelį įspūdį, kaip gamta 4u.gif

Nurodžiau 4 - į tris netilpau laugh.gif bet šiaip manau ateity tikrai dar aplankysiu daugiau miestų/šalių (kad ir šią vasarą rolleyes.gif ) ir sąrašas kartu nuolat kis. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašaros lietuje: 13 liepos 2008 - 15:07
tebunie vien Austrija:

- Grossglockner kelias ir apylinkes

- Gerlos apylinkes

- Vienna
Atsakyti
QUOTE(agrastiskaaronija @ 2008 07 12, 17:41)
Na tada sakyk bent 20

na bandau talpintis kazkaip doh.gif
1. Italijos kalnai kalneliai,jura,augalai ir pasakiskas maistas wub.gif
2. Norvegijos gamta,ypac keliaujant vis gilyn i siaure wub.gif
3. Austrijos Alpes ir mazi namukai (kaip pasakose) wub.gif
4. Danijos sostine patiko ne gamta,o pats miesto stilius wub.gif

P.S. manau nera negrazios ar neidomios salies,visur kazkas yra grazaus,todel isskirti kazka yra sunku,as isvardinau salimis,o ne miestais,ne miestu tai buvo begales,tikrai negaleciau iskirti 3 doh.gif
Atsakyti
1. Venecija
2. Santorini saulėlydis
3. Plitvicos nacionalinis parkas

Kol kas taip. Kai daugiau pakeliausiu, gal bus labiau patikusių vietų ax.gif Aišku, įspūdį padarė ir Meteorų vienuolynai, ir Viena. Bet šios vietos man ypatingai gražios smile.gif
Atsakyti
Tiesa, gražių vietų nėra smile.gif reik tik mokėt į jas žiūrėt.
Bet Paryžius man visada išliks svajonių miestu,
o kraštovaizdžiu labiausiai sužavėjo Antalija (pernai pirmą kart nuvykau, kelionę susiradau per http://go.plius.lt/)
Atsakyti
Portugalija ir dar karta visa portugalija thumbup.gif
Atsakyti
Mozelio slenis, visa Bretane ir trecia pasilieku ateities kelionems biggrin.gif
Atsakyti
Mano nuostabiausios aplankytos vietos wub.gif:
Gibraltaras (nes ten laisvėj gyvena beždžionės lotuliukas.gif Atsiveria nuostabūs vaizdai į mėlyną jūrą ir... matosi Afrika!);
Labai nuostabūs yra Andalūzijos (Ispanijos pietinis regionas) kalnai (aukšti, užsodinti alyvuogių, avokadų "giraitėmis", vasarą upės išdžiūvusios, matyti tik vaga, keliukai siauri, beveik nieko daugiau nėra, apart tavęs ir kalnų; kartais apačioje pamatai mažą kaimelį. Ten beveik nieko nėra, vasarą (kai aš buvau) žvėriškai karšta, bet mane sužavėjo);
Maži šiaurinės Vokietijos kaimeliai/miesteliai (jie tokie jaukūs, tvarkingi su gražiais namukais);
Kroatijos akmenuotas pajūris su skaidria skaidria jūra.

Atsakyti