Įkraunama...
Įkraunama...

ROAN Marita

QUOTE(Mažė_:) @ 2009 01 27, 22:07)
as irgi noriu sio, bet realiai jo neciupinejau  bigsmile.gif mano pirmas vezimas irgi nebuvo auksta rankena (negaliu pasakyt kiek tiksliai buvo) ir atrode kad gerai, bet kai isigijau vezima su rankena 115cm  thumbup.gif nepalyginamas dalykas  biggrin.gif todel ir bijau  unsure.gif

Bedt gi ten rankena reguliuojasi. As 181 ir tikrai galiu pasakyt kad man tas vezimas kaip tik. Na siulau nuvaziuot ir apziuret, as skaiciuku neturiu bet ten patogu. Ir lopsys zymiai auksciau nei kiti, tai nereiketu zemai lenktis su maziuku pasikalbeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geguziukas1 @ 2009 01 27, 22:53)
Bedt gi ten rankena reguliuojasi. As 181 ir tikrai galiu pasakyt kad man tas vezimas kaip tik. Na siulau nuvaziuot ir apziuret, as skaiciuku neturiu bet ten patogu. Ir lopsys zymiai auksciau nei kiti, tai nereiketu zemai lenktis su maziuku pasikalbeti smile.gif

Kad lopšiukas aukštai irgi buvo vienas iš mano norų, nes neįsivaizduoju jei reiktų prie tų mažų lankstytis iš kart nugara "pareitų". Gaila neturiu galimybės apžiūrėti, nes esu iš Šiaulių. Bet gal kada nutaikysiu progą atlėkt į didmiestį
Atsakyti
tai jug Siauliuose yra tu vezimeliu smile.gif. Kad ir as viena is ju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moncego @ 2009 01 28, 14:25)
tai jug Siauliuose yra tu vezimeliu smile.gif. Kad ir as viena is ju  4u.gif

O kur juos galima apžiūrėti, kažkaip nei vienoj parduotuvėj jų neužmačiau? Labai norėčiau apžiūrėti šviesus šios firmos vežimėlius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linksmutė @ 2009 01 30, 13:35)
O kur juos galima apžiūrėti, kažkaip nei vienoj parduotuvėj jų neužmačiau? Labai norėčiau apžiūrėti šviesus šios firmos vežimėlius  rolleyes.gif

mane taip pat domintų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2009 01 22, 13:46)
gal galite pamatuoti roan marita auksciausia rankenos padeti?

na taip metras nuo zemes. Bet tai nera zemai. Vyro ugis 185 cm ir jam ta rankena dar per sulenktas rankas, tai man atrodo tikrai aukstai. Nebus ir tau per zemas. Aukstesniu vezimu as kol kas nemaciau, visi kiti bebeconfort lopsinis, inglesina ir dar lenkiskas bartatina jie visi panasaus aukscio, bebecar lopsys zemiau nei roan maritos.
Atsakyti
Tai pats aukščiausias vežimas kokį pavyko rasti už prieinamą kainą mirksiukas.gif
Atsakyti
Tas vežimukas ne tik aukštas, bet ir minkštas, patogus naudojime thumbup.gif
Mes jau naudojam vežimą ne tik lauke, bet mums ir prasiverčia ir namuose... Vaikelis su mielu noru jame miega, vietos labai daug. 4u.gif
Atsakyti
o kaip sportinedalis roan moritos?
lopsiukas super atrodo..o va sportine kazkaip nesiziuri...nors labai man patinka roan mortia lopsiukai...kaip jums gyvai atrodo ?
Atsakyti
Atvirai pasakius, man tai ir ta sportinė visai faina, nes joje irgi labai daug vietos, kas nebūdinga daugeliui sportinių vežimų. Kam kankinti vaiką, paguldžius visą suspaustą sportinuke, ten irgi turi būti erdvu...
Ir tie ratai dideli visur pravažiuoja, aišku dėl dizaino, tai skonio reikalas, nesiginčiju... g.gif Tiesiog Roan Marita yra klasikinio stiliaus ir ten, mano nuomone, viskas dera. thumbup.gif Ir užvalkalai kojom yra dviem dalim. Ko galima daugiau norėti... 4u.gif
Atsakyti
O aš nesuprantu, ar norit, kad vaikui patogu būtų, ar kad gražiai atrodytumėt vaikščiodamos lauke g.gif Sportinė dalis turi tarnauti su keliom funkcijom ir pasedėt, ir pamiegot jei reikia, tai man pavyzdžiui vienodai rodo kaip atrodo svarbiausia patogumas.
Marita turi labai patogią sportinę dalį, kuri tinka ir sedėt, ir gulėt, ir snaust - tai patogiau kaži ar sugalvosi, nes graudu žiūrėt į mamytes, kurios vaikšto lauke, o vaikas visas persikreipęs miega sėdimame vežime su nereguliuojama atrama. Man tai vaiko kankinimas, nors aišku mama atrodo gražiai su prabangia karieta, o svarbiausia tokie vežimai dažniausia yra lengvi ir niekam nerūpi kas bus su vaikelio stuburu. verysad.gif
Atsakyti
jo patogumas vaikui svarbiausias dalykas
man svarbu ne grozis, bet svoris doh.gif sportine dalis turbut irgi nemazai sveria
kazin ar vasara sugebesiu iseit i lauka doh.gif
Atsakyti