zadejau rinktis si vezima
bet kai pamaciau gyvai rankenos auksti - teko persigalvoti. zema ta rankena, bent man nepatogu
Turiu Vežimėlį ROAN ROCCO - labai panašus į MARITĄ. Esu labai patenkinta šiuo vežimėliu:): didelis lopšys - kas labai aktualu vasarą ir rudenį gimusiems leliukams; dideli pripučiami ratai, rankenos aukštis reguliuojasi.. Jei turėsiu antrą leliuką - tai vėl pirksiu iš ROAN vežimėlį. Minusas yra didelis svoris, bet aš pirmiausia parsinešu leliuką su lopšiu, o po to važiuoklę. Lopšys labai patogus, labai patogu vien su lopšiu išnešti leliuką miegoti į balkoną. Dar vienas pliusas - šie vežimėliai nebrangūs, palyginus su kitais
QUOTE(Omega55 @ 2009 02 20, 13:27)
Turiu Vežimėlį ROAN ROCCO - labai panašus į MARITĄ. Esu labai patenkinta šiuo vežimėliu:): didelis lopšys - kas labai aktualu vasarą ir rudenį gimusiems leliukams; dideli pripučiami ratai, rankenos aukštis reguliuojasi.. Jei turėsiu antrą leliuką - tai vėl pirksiu iš ROAN vežimėlį. Minusas yra didelis svoris, bet aš pirmiausia parsinešu leliuką su lopšiu, o po to važiuoklę. Lopšys labai patogus, labai patogu vien su lopšiu išnešti leliuką miegoti į balkoną. Dar vienas pliusas - šie vežimėliai nebrangūs, palyginus su kitais
koks grazutis tas ROAN ROCCO
QUOTE(Karolilna @ 2009 02 20, 13:58)
Man tai skiriasi
Marita
Rocco

QUOTE(pusele33 @ 2009 02 20, 18:51)
Man tai skiriasi
Vaziuokle kaip supratau tokia pati, skiriasi lopsys
Man asmeniskai Marita grazesne
Marita
Rocco

Marita
Rocco

kai sudejot salia nuotraukytes tai tikrai lopsys skirias..
QUOTE(Karolilna @ 2009 02 20, 13:58)
Man rodos nei kortinos nei roko, o tik Maritos lopsio nugarele reguliuojasi
QUOTE(Mažė_
@ 2009 02 19, 12:33)
zadejau rinktis si vezima
bet kai pamaciau gyvai rankenos auksti - teko persigalvoti. zema ta rankena, bent man nepatogu 
O koks Jūsų ūgis? Mano 178 ir man gerai (nes pagal šitą parametrą irgi rinkausi). Gal nepailginta buvo, nes ji reguliuojasi.
Marita tikrai gražesnis modelis
QUOTE(kaleda @ 2009 02 20, 21:13)
O koks Jūsų ūgis? Mano 178 ir man gerai (nes pagal šitą parametrą irgi rinkausi). Gal nepailginta buvo, nes ji reguliuojasi. 
Aš 1.8 ir man labai gerai tinka
MARITA elegantiskesnis ir spalvu gama grazesne, o Rocco toks paprastesnis, sportiskesnis. Kaip kam patinka, man Marita labiau
Labas rytas
Iskilo dar vienas klausimelis...
O ar atsirado tu vezimuku Kauno bazese? Nes kazkada kalbejo merginos, kad lyg zada ir ten uzvezt
Butu visai gerai, nes mes zadam iki Kauno palekt kada...
Iskilo dar vienas klausimelis...
QUOTE(kaleda @ 2009 02 20, 21:13)
na nedaug ir skiriames
QUOTE(Mažė_
@ 2009 02 21, 17:36)
na nedaug ir skiriames
mano 182 cm, bet man noretusi aukstesnes
to vezimo kurio ziurejau aukstis buvo 106 cm
as laaabai noriu sio vezimuko jei tik rankenos aukstis tiktu 
Tai pabandyk po kiek laiko dar apziuret ji, gal kartais pirmas ispudis klaidingas buvo