Mes trečiadienį atsivežėm iš Lenkijos Roan Marita. Pirkome Bialostoke, ul. Handlowa 7. Šiaip spalvų pasirinkimo labai didelio nebuvo, tik kokios 5 spalvos, bet išsirinkome. Mokėjome 780 Lt., be autokėdutės

Merginos o jei susikoperuot mum ir cia LT nusipirkt tas Maritas, gal jei daug is karto pirktumem gera nuolaida pardavejas pritaikytu?

QUOTE(minimaus @ 2009 03 15, 23:15)
QUOTE(minimaus @ 2009 03 20, 09:45)
Merginos o jei susikoperuot mum ir cia LT nusipirkt tas Maritas, gal jei daug is karto pirktumem gera nuolaida pardavejas pritaikytu? 

As apsisprendus pirkti ROAN Marita. Tai sutikciau kooperuotis

Man irgi baltas vezimelis, labai graziai atrodo

Na tai ka jau 3 norincios yra
gal dar kas prisijungs
1. Minimaus
2. MSZ
3. Mineja

1. Minimaus
2. MSZ
3. Mineja
QUOTE(anastzen @ 2009 03 20, 08:20)
Mes trečiadienį atsivežėm iš Lenkijos Roan Marita. Pirkome Bialostoke, ul. Handlowa 7. Šiaip spalvų pasirinkimo labai didelio nebuvo, tik kokios 5 spalvos, bet išsirinkome. Mokėjome 780 Lt., be autokėdutės 

Šiauliuose turguje pas vieną vyrą galima užsisakyti norimą spalvą ir poros savaičių bėgyje parveža. Kaina dabar 700 Lt be autokėdutės

QUOTE(Linksmutė @ 2009 03 20, 17:34)
Šiauliuose turguje pas vieną vyrą galima užsisakyti norimą spalvą ir poros savaičių bėgyje parveža. Kaina dabar 700 Lt be autokėdutės 

O gal kas nors pasidalintumet kontaktais kaip ta zmogu surast...

QUOTE(minimaus @ 2009 03 20, 13:26)
as irgi ruosiuosi morita prkti. vyras va aiskinasi ar apsimoka i lenkija lekti..?

bewt jauciu pirksim ciaaaa
Papildyta:
bet uz 700 jamciauuuuuuuuuu..ale Siauliuose

QUOTE(Zivile0515 @ 2009 03 20, 20:23)
as irgi ruosiuosi morita prkti. vyras va aiskinasi ar apsimoka i lenkija lekti..?
Papildyta:

Papildyta:

kad as paziurejau inte visur lenkijoj tu maritu kainos 1050zlotu, tai nepasakyciau kad apsimoka

Papildyta:
QUOTE(Zivile0515 @ 2009 03 20, 20:23)
Reik to pardavejo kontaktus gaut

kazkaip ir man atrodo su ta lenkija...na nebent gyvent salia..kad ir alytuj:)
gal jis atvezt gali 
[/quote]
cia butu idealus variantas..bet jeigu ka tai as uz kooperacija...ir gavima nuolaidu!
Papildyta:
o pasakyk kur tu nete paziurejau kainas lenkijoje? mano diedelis neranda ..

[/quote]
cia butu idealus variantas..bet jeigu ka tai as uz kooperacija...ir gavima nuolaidu!

Papildyta:
o pasakyk kur tu nete paziurejau kainas lenkijoje? mano diedelis neranda ..

QUOTE(Linksmutė @ 2009 03 20, 16:34)

tai tada ir butu geriausia is Siauliu pirkti

O jis ten vienas tokiais vezimeliais prekiauja? Ar yra daugiau Roan Maritom prekiaujanciu? (kad lengviau surasti butu)
jamam is siauliuuuuuuuuuu!!!
ale kur kontaktu gauti?
ale kur kontaktu gauti?

Na tai ka jau norincios yra
gal dar kas prisijungs
1. Minimaus
2. MSZ
3. Mineja
4. Zivile 0515

1. Minimaus
2. MSZ
3. Mineja