Įkraunama...
Įkraunama...

Draudimas

QUOTE(agnieka:) @ 2005 08 10, 17:17)
o tarifus tai aš pasitikslinau. pasirodo mano jioe seni buvo sad.gif . ir dabar tas draudimas apie 20% nuo šuniuko vertės kainuoja. brangoka aišku. na bet kaina garantuoja kokybę.

labai brangu schmoll.gif
o ką atgauni, tik šuns kainą?
Atsakyti
na taip jau yra. moralinės žalos tikrai joks draudimas neatlygins. o kaina tai nemaža. gal kažkiek ir pigiau galima. draudimas šis gan nuostolingas ir nelabai populiarus, todėl tokia situacija ir yra sad.gif
Atsakyti
OOhhhhooo kiek daug, jei butu buve 12, tai tikrai apdrausciau, bet kai 20 blink.gif Tai neradau atsakymo, cia metine imoka? O del taisykliu tai zinau, kad ju daug buna, nes kai vaika draudem studijiniu darudimu, tai dave vos ne knyga tu taisykliu ir teko visas isstudijuoti doh.gif
Atsakyti
Sveiki šunų augintojai,
ar draudžiate savo šunis nuo vagysčių ir kitų nelaimių?
Atsakyti
Aš pati nedraudžiu, bet Lietuvoje tai jau praktikuojama.
Atsakyti
QUOTE(Bites @ 2005 12 12, 14:16)
Sveiki šunų augintojai,
ar draudžiate savo šunis nuo vagysčių ir kitų nelaimių?

net juokas sueme, (tik nesupykite) biggrin.gif biggrin.gif ar dar ir suni galima pavogti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 12 12, 21:13)
net juokas sueme, (tik nesupykite) biggrin.gif  biggrin.gif ar dar ir suni galima pavogti? biggrin.gif

Ir dažnokai vagia. Paskui kai kuriuos parduoda, kai kuriuos naudoja šunų kovoms - kaip jauką.
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 12 12, 21:13)
net juokas sueme, (tik nesupykite) biggrin.gif  biggrin.gif ar dar ir suni galima pavogti? biggrin.gif

nejuokinga:(
paskaityk: http://www.bite.lt/p...61-=(1380457496

beje, as savo kate apdraudziau.
Atsakyti
Vagia nuolatos-vien iš man žinomų per šiuos metus pavogė 6 vokiečių aviganius, vieną iš jų po pusvalandžio kai pasigedo rado turguje su virve ant kaklo-vokietis iki poros metų švelnus kaip katinas, vaikas dar, kad jis mėn. pilno ūgio tai dar nieko nereiškia, jei yra voljere šuo iki 6 mėn., jis iš vis poteciali auka, aš voljerą su jaunais šunimis rakinu, nes jūs gal nejaučiate, bet iš tiesų jūsų namus stebi daug akių ir jei įsigijote šuniuką ir kiekvieną dieną pro jūsų namus tris kart praeina konteinerius tikrinantys bomžai-jie po savaitės jau tampa šuniukui visai savi.
Atsakyti
As ir pritariu, kad jei kas gali apdrausti savo augintini, tai tikrai yra saunu. Dabar dasigyvenom, kad ir suniukus vagia.
Kita vertus geriau pagalvojus, pavogus suni kurio savikaina 1000 lt gerai galima perparduot.

As va vis laukiu greit savo maze drausiu.

Pritariu zay musu namus labai stebi aplinkiniai.
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 12 12, 20:13)

nu nematau nieko juokingo schmoll.gif aisku vagia blink.gif kažkada skaičiau straipsni lietuvos ryte, kad valkatos ar kitaip '' bomžai '' vagia prie parduotuviu pririštus šunis o paskui prašo šeimininku atlygio uz šuns sugražinima blink.gif as savo senute 10 metu prancuzu buldoge bijau palikti net ant sekundeles viena, kad kas neatsitiktu unsure.gif nezinau ka be jos daryciau unsure.gif labai noreciau savo sune apdrausti, bet jauciu tokio seno suns nenores drausti g.gif jei imanoma, tai kokiais atvejais? jauciu del sveikatos neimanoma? nebent nuo vagystes g.gif nors noreciau del sveikatos? jei imanoma gal kas zino kokios kainos? nes net nezinau ir kaip ja vertinti [ jei priklauso draudimas nuo suns pirkimo kainos ] g.gif ji su dokumentais tik nepamenu kiek mokejom ax.gif
Atsakyti
sveiki,

susidomejau fiziniu asmenu civilines atsakomybes draudimu, kiek man aiskino, i ji itrauktas draudimas nuo netycines zalos kitiems, tame tarpe, jeigu musu gyvunas kazka "prikiaulintu"
gal kas esate susidure, gal zinote, ar realu, kad bus ismoketa ismoka, kokias isdaigas gyvunai prikrete ir buvo atlyginta zala

aciu uz info 4u.gif
Atsakyti