Įkraunama...
Įkraunama...

Draudimas

Sveiki šunelių myletojai smile.gif

Gal kas nors esate apdraudę savo suniuką?Pasidalinkite savo žiniomis ir patirtimi,nes tikslios informacijos neradau g.gif Kokia kaina,sąlygos,pliusai,minusai,kokia draudimo firma siūlo geriausias sąlygas ar yra draudimas,kuris apmoka vet.gydyma(kiek žinau užsienyje apmoka) ir t.t.

Manau apdrausti savo augintini tikrai verta,nes šiais laikais pasitaiko nemažai vagysčių ir pačiai tikriausiai būtų ramiau jei šunelis būtų apdraustas.

4u.gif

Atsakyti
jis su dokumentais? nes kiek žinau tik tokius draudžia smile.gif
Atsakyti
Mano kaciukas ir suniukas apdrausti. Gyvenu UK, tai negaliu patarti del kainu. Bet galiu patarti, i ka reikia atkreipti demesi. Labai svarbu pasirinkti vadinama "life time cover", viso gyvenimo draudima. Kai kurie draudimai, jei tavo gyvunas susirgs chronine liga, ar jam reikes visa gyvenima vaistu (pvz diabetas) metam pasibaigus, nebeprates draudimo. Naujas draudimas nemokes, nes apie liga jau zinojot. Taip pat gali nebepratesti gyvunui pasenus. Kai kurie draudimai nemokes pinigu jai gyvunas susirgs ta pacia liga. Pavyzdziui, jusu gyvunas susirgo ausu uzdegimu. Kadangi gydymo kaina salyginai maza, jus nesikreipet i draudima. Bet susirgus dar karta ir susikaupus saskaitom nusprendet pasinaudoti draudimu, ne visi draudimai mokes.
Siaip tai labai gerai yra draudimas gyvunams. Ypac kai veterinaru paslaugos tikrai nepigios. As maziausiai noriu jaudintis del pinigu jei susirgtu mano gyvunas. Zinau, tai juokinga, bet man ramiau kazkaip, atrodo - jie apsaugoti biggrin.gif Del sventos ramybes.
Mano draudimas dingus gyvunui, netgi moketu uz plakatu spausdinima, skelbimu talpinima i laikracius, pinigus radusiam zmogui, alternatyvu gydyma (zoleles, akupunktura, masazus, hydroterapija ir pan.)
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2009 08 08, 19:42)


Bus su dokumentais.

Daiva maciau ta tema,bet ten info dvieju metu senumo ir ne prie suniuku temos,manau nieko blogo neivyko,kad uzvedziau nauja tema,nes ten niekas jos nebeskaito ir niekas i ja neatraso ,o nauja informacija tikrai nepakenks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmusius @ 2009 08 08, 19:55)
Mano kaciukas ir suniukas apdrausti. Gyvenu UK, tai negaliu patarti del kainu. Bet  galiu patarti, i ka reikia atkreipti demesi. Labai svarbu pasirinkti vadinama "life time cover", viso gyvenimo draudima. Kai kurie draudimai, jei tavo gyvunas susirgs chronine liga, ar jam reikes visa gyvenima vaistu (pvz diabetas) metam pasibaigus, nebeprates draudimo. Naujas draudimas nemokes, nes apie liga jau zinojot. Taip pat gali nebepratesti gyvunui pasenus. Kai kurie draudimai nemokes pinigu jai gyvunas susirgs ta pacia liga. Pavyzdziui, jusu gyvunas susirgo ausu uzdegimu. Kadangi gydymo kaina salyginai maza, jus nesikreipet i draudima. Bet susirgus dar karta ir susikaupus saskaitom nusprendet pasinaudoti draudimu, ne visi draudimai mokes.
Siaip tai labai gerai yra draudimas gyvunams. Ypac kai veterinaru paslaugos tikrai nepigios. As maziausiai noriu jaudintis del pinigu jei susirgtu mano gyvunas. Zinau, tai juokinga, bet man ramiau kazkaip, atrodo - jie apsaugoti biggrin.gif  Del sventos ramybes.
Mano draudimas dingus gyvunui, netgi moketu uz plakatu spausdinima, skelbimu talpinima i laikracius, pinigus radusiam zmogui, alternatyvu gydyma (zoleles, akupunktura, masazus, hydroterapija ir pan.)


Labai butu gerai,kad ir pas mus toks draudimas būtų,kad būtu galima apdrausti nuo visko.
Idomumo delei kokia kaina metams suniukui UK?
Atsakyti
Suniukui kainuoja £8.79 kas menesi. Ieina iki £7000 veterinaru islaidos, iki £2 milijonu jei suo padarys zalos aplinkiniams ar ju nuosavybei, iki £600 jei gyvunas dingsta (minetiems plakatams, skelbimams, atradusiam zmogui) ar mirties atveju.
Kadangi veislinis, tai draudimas brangesnis. Net nezinau kodel. Kai prisiregistruoji Kennel Club, gauni sesias savaites nemokamo draudimo.
Atsakyti
Maciau Seesam draudimo reklama, kad kazkokiomis aplinkybemis draudziami ir sunys, kates.
Atsakyti
Sveiki biggrin.gif
Radau siek tiek informacijos, gal pravers mirksiukas.gif
http://www.registrac...c1eaef7285112e5
Atsakyti
QUOTE(graShkyte @ 2009 08 11, 16:48)
Sveiki  biggrin.gif
Radau siek tiek informacijos, gal pravers  mirksiukas.gif
http://www.registrac...c1eaef7285112e5

Sveiki, aš paskaičiau, kad yra besidominčių šunelių draudimu. Pati dirbu "Lietuvos draudime" ir galiu patikinti, kad veislinius šunis tikrai draudžiam. Draudimas galioja nuo ugnies, užkrečiamų ir neužkrečiamų ligų, vagystės, gamtinių jėgų, transporto priemonės atsitrenkimo, traumų, trečiųjų asmenų veiklos, išorinio poveikio (cheminio, biologinio, fizinio) ir kt. Šuniukas apdraudžiamas rinkos verte arba nustatoma pagal pirkimo dokumentus. Draudžiami šunys nuo 6 mėn. Kaina būtų apie 8-12% nuo rinkos vertės ir tai metinė įmoką, kurią galima be pabrangimo mokėti per 2, 3, 4 kartus. Žinoma, yra keli nedraudiminiai įvykiai, tačiau draudiminių tikrai daugiau ir turint vertingą augintinį, reikėtų pasirūpinti draudimu, ypač nuo vagystės. Daugelis kalbat apie tai, jog šunys vagiami, tačiau juos gali nunuodyti ar kitaip sužeisti ir vagys, plėšiantys jūsų būstą.
Atsakyti
QUOTE(amber_goo @ 2009 09 06, 23:06)
Žinoma, yra keli nedraudiminiai įvykiai

Kodėl jų neišvardijot?
Atsakyti
Borzika, nesitikek atsakymo. Prasinese per visus forumus, prisireklamavo ir dingo.
Atsakyti
Sveiki,

augintinius su kilmes dokumentais galima drausti tik nuo nelaimingu atsitikimu (mirties atvejo) ir nuo uzkreciamu ligu. Imoka yra apie 10% sunelio vertes.

Lietuvos draudimas tikrai draudzia.

Esu uz tai,k kad zmones apsidraustu ne pigiausiai, o nuo to ko reikia smile.gif taip gali iseiti dar pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2009 09 11, 00:27)
Borzika, nesitikek atsakymo

hihihi.gif Bet gi aš ir savo "magaites" apdraust norėčiau rolleyes.gif

QUOTE(Triglavas @ 2009 10 25, 19:26)
augintinius su kilmes dokumentais galima drausti tik nuo nelaimingu atsitikimu (mirties atvejo) ir nuo uzkreciamu ligu

O kodėl gi nedraudžiat beveislių/bedokumenčių? Nėra paklausos? cool.gif

Beje, jūsų siūlomas draudimas yra 'juokingas' unsure.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 25 spalio 2009 - 19:59