QUOTE(Daiva D. @ 2009 08 08, 19:42)
Bus su dokumentais.
Daiva maciau ta tema,bet ten info dvieju metu senumo ir ne prie suniuku temos,manau nieko blogo neivyko,kad uzvedziau nauja tema,nes ten niekas jos nebeskaito ir niekas i ja neatraso ,o nauja informacija tikrai nepakenks
Papildyta:
QUOTE(vilmusius @ 2009 08 08, 19:55)
Mano kaciukas ir suniukas apdrausti. Gyvenu UK, tai negaliu patarti del kainu. Bet galiu patarti, i ka reikia atkreipti demesi. Labai svarbu pasirinkti vadinama "life time cover", viso gyvenimo draudima. Kai kurie draudimai, jei tavo gyvunas susirgs chronine liga, ar jam reikes visa gyvenima vaistu (pvz diabetas) metam pasibaigus, nebeprates draudimo. Naujas draudimas nemokes, nes apie liga jau zinojot. Taip pat gali nebepratesti gyvunui pasenus. Kai kurie draudimai nemokes pinigu jai gyvunas susirgs ta pacia liga. Pavyzdziui, jusu gyvunas susirgo ausu uzdegimu. Kadangi gydymo kaina salyginai maza, jus nesikreipet i draudima. Bet susirgus dar karta ir susikaupus saskaitom nusprendet pasinaudoti draudimu, ne visi draudimai mokes.
Siaip tai labai gerai yra draudimas gyvunams. Ypac kai veterinaru paslaugos tikrai nepigios. As maziausiai noriu jaudintis del pinigu jei susirgtu mano gyvunas. Zinau, tai juokinga, bet man ramiau kazkaip, atrodo - jie apsaugoti

Del sventos ramybes.
Mano draudimas dingus gyvunui, netgi moketu uz plakatu spausdinima, skelbimu talpinima i laikracius, pinigus radusiam zmogui, alternatyvu gydyma (zoleles, akupunktura, masazus, hydroterapija ir pan.)
Labai butu gerai,kad ir pas mus toks draudimas būtų,kad būtu galima apdrausti nuo visko.
Idomumo delei kokia kaina metams suniukui UK?