Įkraunama...
Įkraunama...

Draudimas

QUOTE(Borzika @ 2009 10 25, 20:51)
hihihi.gif Bet gi aš ir savo "magaites" apdraust norėčiau  rolleyes.gif
O kodėl gi nedraudžiat beveislių/bedokumenčių? Nėra paklausos? cool.gif

Beje, jūsų siūlomas draudimas yra 'juokingas'  unsure.gif irnesakyk.gif

Tam, kad apdrausti suni, reikia is kinologu draugijos pazymos apie jo verte. O kaip ivertinti beveisli suniuka? Zinoma, kad kiekvienam savas augintinis yra mieliausias.

Taip jau yra, kad kol kas augintiniai draudziami tik nuo mirties... Kol kas nuo nelaimingu atsitikimu augintiniams draudimo nera smile.gif

Ir nereikia taip piktai smile.gif As tik norejau atsakyti...
Atsakyti
QUOTE(Triglavas @ 2009 10 25, 22:21)
Ir nereikia taip piktai

Aš tikrai ne piktai wink.gif Gal tik kiek su ironija... cool.gif
Taip jau yra, kad kol kas augintiniai draudziami tik nuo mirties...
Kol kas nuo nelaimingu  atsitikimu augintiniams draudimo nera

ax.gif
Atsakyti
Vienintelė draudimo rūšis, kuri tikrai būtų vertinga - tai veterinarinis draudimas. T. y., kiekvieną mėnesį mokamos tam tikros įmokos, o gyvūnui susirgus, padengiamos gydymo išlaidos. Toks draudimas praktikuojamas daugelyje šalių, ir visai nesvarbu, kilmingas tas gyvūnas ar ne.
Tai, kas siūloma pas mus, yra tik draudimo parodija. Draudikai, galit ir nesireklamuoti su tokiais pasiūlymais, tik gėdą sau darot.
Atsakyti
smile.gif nematau nieko cia gedingo. Zuvus augintiniui arba jam mirus nuo uzkreciamos ligos seiminkas atgauna uz suneli investuotus pinigus ir gali isigyti kita arba tiesiog neturi finansiniu nuostoliu.

Sutinku, kad toks draudimas, apie kuri Jus kalbate, butu naudingas. Bet kol kas tokiu medicininiu draudimu ir zmones Lietuvoje tik per imone galima apdrausti. Be to lietuviu samoningumas ir noras draustis ne toks kaip uzsienieciu. Todel bendrovems ir nenaudinga ivedineti naujus produktus.
Atsakyti
QUOTE(Triglavas @ 2009 10 26, 10:41)
smile.gif nematau nieko cia gedingo. Zuvus augintiniui arba jam mirus nuo uzkreciamos ligos seiminkas atgauna uz suneli investuotus pinigus ir gali isigyti kita arba tiesiog neturi finansiniu nuostoliu.

Nu ką jūs sakot. Nuo užkrečiamų ligų šunys skiepijami. Paskiepytam šuniui mirti nuo tokios ligos - tikimybė nykstamai maža. O jei šuo žus po mašina, tai draudimo įmonė pasakys, kad buvo nesilaikoma taisyklių, kurios reikalauja, kad šuo visada būtų su pavadėliu, todėl šeimininkas pats kaltas, ir jokių pinigų negaus. Nu ar ne taip?

Sutinku, kad toks draudimas, apie kuri Jus kalbate, butu naudingas. Bet kol kas tokiu medicininiu draudimu ir zmones Lietuvoje tik per imone galima apdrausti. Be to lietuviu samoningumas ir noras draustis ne toks kaip uzsienieciu. Todel bendrovems ir nenaudinga ivedineti naujus produktus.

Aš tai manau, kad tiesiog draudimo įmonės nenori pajudinti užpakalio ir pasidomėti teigiama kitų šalių patirtimi. Pabandykit paneigti biggrin.gif
Atsakyti
Na matau kad kol kas nuomone apie draudima nera labai teigiama,bet gal yra kas nors,kas jau susidurete su siuo draudimu?ar atlygina nuostolius?
Beje kalbejau su viena draudimo bendrove,tai minejo,kad net nuo erkes ikandimo,jei uzsikreciama kokia uzkreciama liga,yra apmokamos visos vet.paslaugos,o ir vagystes atveju kompensuojama(yra tam tikru salygu) bet man idomu kaip draudimo kompanija irodys ar as vedziojau su pavadeliu ar be?juk buna zmogui nedraudiminiu ivykiu,bet ateina ir paraso,kad nelaimingas atsitikimas ir niekas nepuola tikrinti ar tikrai ar ne,ismoka ismoka ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Ievenko @ 2010 02 22, 02:28)
Beje kalbejau su viena draudimo bendrove,tai minejo,kad net nuo erkes ikandimo,jei uzsikreciama kokia uzkreciama liga,yra apmokamos visos vet.paslaugos,o ir vagystes atveju kompensuojama(yra tam tikru salygu) bet man idomu kaip draudimo kompanija irodys

Įdomu būtų šios kompanijos draudimo sutartį pamatyt smile.gif
Atsakyti
Turiu,galiu atsiusti,ar cia ikelti?tik nezinau kaip blush2.gif
Atsakyti
Aš taipogi galvoju apie draudimą savo šuniu, gerai, kad šią temą radau, naudingos informacijos yra. Bet panašu, kad niekas nenori apdrausti kaip reikiant doh.gif
Atsakyti
Na kai su jais kalbejau,tai tai kas svarbiausia man (vagyste,erkes,suns uzpuolimas) pagal juos yra draudiminiai ivykiai,tik zinoma suo turi buti tuo metu ne palaidas,o su pavadeliu,bet tai cia neaisku kaip butu jei kazkas nutiktu,ar jie noriai sumoketu nuostolius ir vet.paslaugas.Ar tikrai niekas nesate apdraude suni?
Atsakyti
QUOTE(Ievenko @ 2010 02 23, 14:55)
Turiu,galiu atsiusti,ar cia ikelti?

Norėčiau gauti į 4u.gif
Atsakyti
niekam nesiuliciau susideti su AVIVA invisticiniu gyvybes draudimu, pas jos didziausi procentai, mane nerealiai apmulkino, taip sutarti gudriai paruosinieja, kad ir draudimo prieziuros taryba nieko padarit negali. su tokiais geriau nesusidet, per 2 metus virs 5000 lt uzmokiejau, ir dar esu minuse apie 300 lt
Atsakyti