QUOTE(blalala @ 2009 08 20, 18:22)
Aišku suprantu ir Jus - mes būtent dėl alergijos iki šiol neturim šuniuko. Mano draugas šią savaitę kreipėsi pas homeopatę ir pradėjo gydymą. Pabandykit ir Jūs - gal padės, juk reikia viską išbandyti...
Dabar dar paskaiciau jusu posta - bet juk kiek zinau alergija nera pagydomas dalykas, t.y. ji yra arba ne. Galima nuslopint alergenus, reakcija i juos, bet tai nera visam gyvenimui. Na pvz vakcinos padeda, bet jas kas menesi leistis reikia bent 3-5 metus, kad ilgalaikis poveikis butu (tik kad nevisiems ir tas padeda).
Praneskit cia arba i a.z. kaip seksis (man idomu bus ir ateityje).
O pas mus tokios zinios, kad katik viena seimyna issiveze suniuka - nuverkiau nesusilaikisu net prie ju (nors suniukas tik savaitele pas mus pabuvo). Tai ir atvaziuot pasiule kada noriu, ir parasys kaip sekasi - nors jauciu geriau vaziuot nereikia, o laiskus visada idomu paskaityt.
Visaip bandziau tempt laika, save ir vyra apgaudinet (sakiau, kad gal ta sloga nuo oro kondicionieriu (cia pas mus visur vasara viduje labai salta, o lauke labai karsta)), bet pati galiausiai pamaciau, kad yra kaip yra - sloga, ciaudulys, asarojimas, akiu uztinimai, odos niezejimas, odos ismetymas dememis ir spuogeliais (kaip nudilginimas), kartais vakare net kvepuot sunkiau budavo, nes gerkle skaudedavo. Ir visa ta laika dar geriau vaistus (ne receptinius, nes norejau kad nebuciau priklausoma nuo vaistu) - tad faktas, kad nieko is to gero neisejo. Galiausiai vyrui tekdavo ir suniuka isnest pavedziojimui, ir su juo zaist, ir arciau jo miegot (pati irgi tai dariau kai galejau ir kiek galejau, nors ir labai bloga budavo). Aisku galima dar bandyt gydytis ir pan, bet arba visam gyvenimui tas bus plius kuo maziau suniuka niurkyt ir su juo uzsiimt prie to paties rekomenduojama (bet tada man nepilnavertis gyvenimas ir sveikatos, ir suniuko laikymo klausimais). Jei tebutu vienas kitas simptomas, tada tikrai taip lengvai nebuciau pasidavus, bet.... Man gaila laukt, nes darbe bendrauju su klientais, tai isvaizda svarbu, sveikata svarbu, o labiausiai suniuko gaila, jei prisiris prie musu seimynos ir galiausiai ji veliau kam nors atiduosim....
Na va keik prirasiau, bet issiliejau... Nes taip gaila ir taip skauda sirdi.... Gal ir nereiketu taip jaustis, bet vistiek jauciuosiu kalta, nors ir ne be priezasties suniuka teko atiduot... Paguoda tokia, kad gyvens nebe bute, o name su kiemu, tures didele seimyna (pas juos 2 mergytes vyresnio amziaus) ir dar giminaiciai ju turiu panasia sunyte, tai bus ir drauge.