Įkraunama...
Įkraunama...

Alergija

QUOTE(Vicious Vici @ 2006 04 11, 19:12)
Aš irgi pritariu, kad pirmiausia reiktų išsitirti alergijos šaltinį. Aišku, žmogaus organizmas gali pakisti, bet jeigu anksčiau nebuvo alergijos šunims, tai ar gali ji taip atsirasti? g.gif Visada galvojau, kad jei žmogus alergiškas, tai iš prigimties ax.gif

Zinokite Jus neteisi schmoll.gif , elergijos gali nebuti pokol neatsiras zidinis. Nes musu giminei yra zmogus kuris yra elergiskas tik tam tikram augalui, kuris zidi tam tikru laiku ir geriausia jo pasisaugot. Nuo gyvunu jam kaip ir nebudavo elergijos, nes namuose jis pas save turejo kate,ir buvo viskas kuo puikiausiai. Aisku ta kate pas ji gyveno laikinai, bet uztektinai, kad suprasti, kad nuo gyvunu jam elergijos nera.
Veliau jo zmona nusprende is savo mamos pasiimti kuriam laikui pas juos pagyventi maza suniuka (veisles tikslios nezinau, sako , kad jis kiseninis trupaplaukis suniukas).
Ir stai iviko ta lemtinga diena, kai jam prasidejo nuo suns elergija. KODEL TAIP DRASEI TEIGIU, KAD NUO SUNS doh.gif , nes jie ejo pas elergologa ir tiresi, ir daktaras pasake, kad jam cia tik pradzia ir jis yra butent elergiskas sunims verysad.gif .
O esme yra tokia, kad jo zmona pries metus uzsisake is veislyno suniuka, metus lauke ir kai jau jiems reikia pasiimti is veislyno suniuka jie suzino tokia naujiena.
Aisku suniukas jau yra paiimtas, o jos vyras gydosi nuo elergijos, bet klausymas AR ISSIGIDIS JISAI NUO TOS NELEMTOS ELERGIJOS g.gif
Nes nuomoniu girdejome daug, vieni sako, kad pagydoma ir zmones visiskai issigydo, kiti teigia, kad reikia, kad nebutu salia elergeno kuris skatina elergija tuomet bus lengviau issigidit. g.gif
Bet kaip istikruju yra, gal kas gali man atsakyti ir patarti !!!!! ax.gif Gal kam jau taip buvo nutike ir turite kokiu patarimu ka toliau geriausia daryti ir ar tai istikruju pagydoma? g.gif

QUOTE(hiusia1 @ 2008 09 19, 14:45)
4u.gif Nesiseka man siame fforume uzmegzt kontaktus su alergiskais zmonemis,kai as pati esu alergiska.Daug padeciau.Matyt,kad nera alergisku,visi sveiki.... ax.gif

As manau, tikrai pasisekima turesite 4u.gif , nes zmonems tikrai reikalingi Jusu patarimai. Perskaicius si foruma supratau, kad musu giminaiciui yra vilties 4u.gif . Tik gaila,kad nelabai pamenu kokia pas juos bus suns veisle blush2.gif
Atsakyti
na galiu dar paguosti, mano sesės vyras irgi alergiškas, na ne stipriai, bet į tą pusę žodžiu, na ir kur dėsis, gyvena dabar su sesės šunimi, nemiršta smile.gif šiaip sako, kad tai jų paskutinis gyvūnas, daugiau neturės po šito, bet bus matyti smile.gif
Atsakyti
Mane kažkada irgi buvo labai išbėrę, gydytoja pradėjo gąsdinti: reiks atsisakyti naminių gyvūnų, jūs negalite laikyti šuns. Bet atlikus tyrimus paaiškėjo, kad bėrimai atsirado nuo maisto, o ne nuo šuns (tik alergija prasidėjo tuo metu, kai įsigijom šuniuką). Taigi išsiaiškinkite gal Jūs alergiška dulkėms, augalams, kažkokiam maisto produktui???
Atsakyti
Šiaip jau turiu pripažinti, kad gydytojai, ypač pediatrai tikrai labai mėgsta bet kokius bėrimus, alergines reakcijas nurašyti gyvūnėliams, laikomiems namie. Mes turėjom triušiuką ir tuo metu sūnelis pradėjo smarkiai kosėti, net įtarė astmą. Aišku, paklausė ar neturime gyvūnų, pasakaiu, kad triušiuką, liepė tuoj pat jo atsiskyti. Aišku, vaiko sveikata svarbiau, nieko nelaukę triušiuką padovanojom kaimynams. O vaikas kaip duso, taip duso. Skyrė inhaliacinius vaistus, kol atėjo eilė tikriems tyrimams, pasirodo- niekam tas vaikas nėra alergiškas, o kosulys- ūmus bronchitas, pabėrimai būtent nuo tų inhaliatorių doh.gif . Dabar namie laikome du ilgaplaukius šuniukus, vaikas miega su jais, šukuoja ir nėra jokios "alergijos". Dabar 10 kartų pamačiuočiau prieš atsisakydama gyvūnelio dėl "alergijos"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidulia: 08 gruodžio 2008 - 14:51
Tai tikrai dziugu girdeti Jusu nuomones i teigiama puse 4u.gif . Bet del tos alergijos, tai tas zmogus ejo tikrintis i mokama klinika, kur turi beveik visus alergenus ir butent jam ir parode, kad jis yra alergiskas sunims blink.gif .
Manau, kad tikrai si problema isispres i teigama puse drinks_cheers.gif
Dekoju sitam FORUMO dalyviams uz patarimus ir atsakymus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurkute: 10 gruodžio 2008 - 11:54
sveikos,

aš tai gydytojų buvau palaikyta keista mama, kuri dėl vaiko sveikatos neatsisako gyvūnų ax.gif . O buvo taip bigsmile.gif . Kaip gimė mano pirmas vaikas, aš jau turėjau šunį ryzenšnaucerį ir ilgaplaukį katiną. Viskas buvo gerai, jokių ypatingų alergijų rolleyes.gif . Kai sūnui buvo 3 metai , mūsų namuose atsirado liūtukas. po kelių mėnesių vaikui prasidėjo kosuliai, obstrukcinis bronchitas verysad.gif . kai gydytoja sužinojo apie mūsų gyvūnus- išvada- alergiškas gyvūnams. unsure.gif Aišku liūtas iškeliavo iš mūsų namų verysad.gif , bet liko šuo ir katinas blush2.gif . o šių neatsisakiau. Vaikui buvo pripažinta bronchinė astma verysad.gif , gydytojai vis liepė atsisakyti gyvūnų. Bet kaip atsisakyti suaugusių apie 10 metų augintinių g.gif , užmygdyti visai sveikus schmoll.gif . o į klausimą ar išgis jei namuose bus ,,sterilu"-gavom atsakymą, jei nueis į namus kur šuo ar katė , tai gali išaukti priepuolį, ar net mokykloje šalia atsisės vaikas, kuris augina katę....
Augintinių neatsisakėm ir toliau, tada gydytoja patarė, kad vaikas turėtų kontaktą su įv. gyvūnais, čia kaip alergeno dozavimas, tai gali padėti ir gali išgyti. taip ir atsitiko, jam labai retai kad pasireiškia astma. ir aišku nenuo mūsų gyvūnų. Dabar jam 12 metų. Šuo sulaukęs 14 metų ir katinas 17 metų pasimirė nuo senatvės verysad.gif . Dabar mes turime 2 pudeliukus, žiurkę ir žiurkėną. mirksiukas.gif

Su šia liga galima kovoti įv. būdais. tik reikia atrasti sau tinkamą. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liutkė @ 2009 01 07, 00:25)
sveikos,
Kai sūnui buvo 3 metai , mūsų namuose atsirado liūtukas. po kelių mėnesių vaikui prasidėjo kosuliai, obstrukcinis bronchitas  verysad.gif . kai gydytoja sužinojo apie mūsų gyvūnus- išvada- alergiškas gyvūnams.  unsure.gif Aišku liūtas iškeliavo iš mūsų namų  verysad.gif

Atleiskit, kad ne į temą, bet kaip suprast liūtukas blink.gif Tikiuosi čiau čiau šuniukas, ar kažkas panašaus g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2009 01 07, 12:19)
Atleiskit, kad ne į temą, bet kaip suprast liūtukas  blink.gif Tikiuosi čiau čiau šuniukas, ar kažkas panašaus  g.gif  bigsmile.gif

Aš dirbu zoologijos sode. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liutkė @ 2009 01 07, 00:25)
sveikos,

aš tai gydytojų buvau palaikyta keista mama [...]

mano mama tokia pati bigsmile.gif bet deja as neisaugau... aisku nebedustu, bet akys asaroja ir snarglys bega jei ilgiau pabendrauju... bet negaliu be sunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2009 01 07, 14:25)
mano mama tokia pati  bigsmile.gif bet deja as neisaugau... aisku nebedustu, bet akys asaroja ir snarglys bega jei ilgiau pabendrauju... bet negaliu be sunu  biggrin.gif

o gal tu daugiau esi alergiška dulkėms g.gif . Ir jeigu šuniukas yra nemaudomas, ar retai maudomas, tai ant jo kailiuko taip pat yra dulkių. Ir žmogų alergizuoja ant kailio esančios dulkės, o ne šuniukas ax.gif . Gali būti taip. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liutkė @ 2009 01 07, 15:08)
o gal tu daugiau esi alergiška dulkėms  g.gif . Ir jeigu šuniukas yra nemaudomas, ar retai maudomas, tai ant jo kailiuko taip pat yra dulkių. Ir žmogų alergizuoja ant kailio esančios dulkės, o ne šuniukas  ax.gif . Gali būti taip.  bigsmile.gif

as alergiska suns kvapui...
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2009 01 07, 22:10)
as alergiska suns kvapui...

Kai krito mūsų ryzenas, po to ilgai sprendžiau ir skaičiau, kurie šunys mažiausiai alergizuoja. Ir kai nusprendėme, kad mums labiausiai tiks pudelis - tai su sūnumi važiavome į veislyną ir jis visą valandą žaidė su šios veislės šuniukais bigsmile.gif . Ir nieko thumbup.gif , visai jokios reakcijos. Tada veisėjos pasiūlė atvažiuoti dar kartą ir pabendrauti dar- nieko, pudelis mano sūnaus nealergizavo biggrin.gif. drinks_cheers.gif Tai tada ir užsisakėm šuniuką.
Būna momentų, kai gyvenam tarp daug šunų, kai mūsiškė kalytė atsiveda šuniukų, jų buvo net šeši. rolleyes.gif
Atsakyti