Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

smile.gif+2008 07 15, 11:39-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 15, 11:39)
Nu ir seimyna  biggrin.gif  thumbup.gif

aha.. siuo metu visos lauke.. neysivaizduoju kur reiks sunest y namus rudeny blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2008 07 14, 18:34)
Sveikos merginos,
kai orchideja baigia zydeti ties kuria vieta reikia nukirpti ta ziedkoti, nes pas mane dabar 2 tuscios nusvire sakos styro g.gif

Aciu 4u.gif

O mano keturios orchytes su 'plikom"sakom stovi ir nieko,laukiu kada sugalvos leisti koki gyvasti ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aneizza @ 2008 07 15, 00:05)
teks kauptis ir pratintis prie minties, kad arteja operacija 4u.gif

O tu ant drasos paimk uspakajoncu,skalpeli i rankas ir tada jau sinkuok lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 15, 00:42)
na maciau kad kabi apacioj, bet nieko nepasakai, tai jau ir pamaniau, kad jau kazkam pasizadejai biggrin.gif

tai kol perskaičiau jūsų prikalbėtą temą, plius dar naują doh.gif biggrin.gif kol suvirškinau viską, tai tą vakarą jau nebesinorėjo nieko sakyt biggrin.gif Rena tai kas ten tau tą gėlę dovanų pakabino? wub.gif

kaip aš baltai pavydžiu toms, kurioms keikius augina blush2.gif ir dar kai kurioms ne vieną... doh.gif ir jie dar žydi... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 07 14, 20:48)
Nuva 4u.gif
Keikiai is abieju pusiu, saknu isaugos ir visas saknu gyvatynas doh.gif
Papildyta:

Nu nepanasu, kad ji uzsilenkinet ruosiasi g.gif

kol as apsipirkau sidabru darbe, jus prisnekejot 5 psl doh.gif greituoles thumbup.gif

ale sauni tavo gelyte thumbup.gif nu ir seimininke matyt gera, kad orches auga kaip pasele blink.gif isduok paslapti i ka sodinai blush2.gif mes irgi norim kad musu geliukai taip augtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2008 07 15, 11:17)
Sveikutės,

retokai įsiterpiu, bet gal nepraįgnoruosit
kaip elgtis su phal keikiais, ant kiekvieno žiedkočio po du keikius, viršutiniai abu su pumpurais, apatinių jau šaknys didelės. kaip man su jais elgtis, leist pražydėt ir tada atskyrinėt ar kaip?
ačiū
4u.gif
P.S Rena o tau iš kauno nieko nereik? gal kam iš Renos ko reikia?

vat sakiau.... doh.gif doh.gif jau kaip jums sekasi thumbup.gif
Papildyta:
smile.gif+2008 07 15, 11:21-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 15, 11:21)
O pas mane 13  doh.gif    kai kuriu neisivaizduoju kokios spalovos. Nes tik du falenopsiai pirkti su ziedukaisai. dar tiksliai zinau,kad vienas baltas. O kiti 5falenopsiai neaisku kokie ax.gif  Ir kitu rusiu orches, isskyrus ta viena cambria kur visom patiko zinau spalva,o kitu spalvu irgi neziau...

bet tai tau dabar labai smagu laukt žiedų thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 07 15, 11:13-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 15, 11:13)
Labas rytas!
va,radau nete kaip orchytes augina http://www.orchidboa...d-e-bay-007.jpg
ir atrodo,visai patinka joms smile.gif

kokiom cia alyvuogem apdeta g.gif lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 15, 12:26)
kol as apsipirkau sidabru darbe, jus prisnekejot 5 psl  doh.gif  greituoles  thumbup.gif

oj tai būsi išsipuošus daba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 07 14, 21:08)
Pasidarai gera anestezija(100gr be užkandos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) Ir visos baimės išlakstys biggrin.gif
Labos nakties. 4u.gif

poveikis garantuotas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 15, 09:12)

prasom prasom, lauksim pagausejimo 4u.gif
Atsakyti
Vis pusseseres pamirstu paklaust, ar man uzsake orchideja, is kazkur pigiau urmu ima jos drauge smile.gif tureciau jau dvi orchidejas:D mane tai tikrai isvarys vyras su tom gelem, ar bent jau geles isnaikins blink.gif biggrin.gif nes geliu pilnas kambarys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 07 15, 07:15)
MB is namu mane tuoj isvarys su visom gelem...

man irgi tas greitu laiku gresia jei nenustosiu geles i namus tempt blush2.gif nors man iki tavo kolekcijos dar toli lotuliukas.gif pas mane jos dar tik 4, bet laukiu 5 ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglutte @ 2008 07 15, 08:02)
Sveiki. Vakar gimimo dienos proga gavau nuostabų gėliuką, bet užrašo su pavadinimu taip ir niekur neradau. Kadangi mano akiratis gan siauras (apsiriboja vien falenopsiais blush2.gif ) tai taip ir nežinau, kokiu "vardu" yra gėlytė doh.gif . Pasižiūrėjusi internete nusprendžiau, kad tai dendrobiumas, bet ar tai tiesa..? Ir kaip jas reikia laistyti? Ar nieko tokio, kad vazonėlis nepermatomas?
Štai mano "augintinė": 4u.gif
user posted image

grazi zieduku spalvyte wub.gif va tokios dar noreciau doh.gif
Papildyta:
smile.gif+2008 07 15, 08:13-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 15, 08:13)
Labas rytas!
va,radau nete kaip orchytes augina http://www.orchidboa...d-e-bay-007.jpg
ir atrodo,visai patinka joms smile.gif

as irgi viena koki dendrobi pabandymui galvoju ikist i s/h ir pabandyt sitaip paaugint. sako geras budas thumbup.gif
Atsakyti
Suskaiciavau savo orches doh.gif 25, dar trys atkeliauja is skm ir pas Taraca uzsisakiau, bet as taip jas sukomponuoju namie, kad miskas tikrai nesigauna smile.gif kiekviena gelyte turi savo vieta ax.gif
Atsakyti