Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(diinka @ 2008 07 15, 11:17)
kaip elgtis su phal keikiais, ant kiekvieno žiedkočio po du keikius, viršutiniai abu su pumpurais, apatinių jau šaknys didelės. kaip man su jais elgtis, leist pražydėt ir tada atskyrinėt ar kaip?
P.S Rena o tau iš kauno nieko nereik? gal kam iš Renos ko reikia?

lauk kol nuzyds ir tada jau manau skirk g.gif
na kad kaip ir nieko schmoll.gif

smile.gif+2008 07 15, 11:21-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 15, 11:21)
O pas mane 13  doh.gif    kai kuriu neisivaizduoju kokios spalovos. Nes tik du falenopsiai pirkti su ziedukaisai. dar tiksliai zinau,kad vienas baltas. O kiti 5falenopsiai neaisku kokie ax.gif  Ir kitu rusiu orches, isskyrus ta viena cambria kur visom patiko zinau spalva,o kitu spalvu irgi neziau...

pas mane irgi nedaug ax.gif 16

QUOTE(gekoniuke @ 2008 07 15, 11:23)
nu jei žmogus nemato toliau nosies ir principų, tai ir gėlytės tokiai nereikia schmoll.gif pamiršk, afrikoj vaikai badauja, o gėlių bus, net ir dėl uošvienės(bet jau plastmasinių dry.gif )

siaip ji priziuri jas, tik, kad kazkas patare pastoviai laikyt imerktas vandeni, tai taip ir priziuri doh.gif

Papildyta:
QUOTE(diinka @ 2008 07 15, 11:24)
blyn, o aš apsiėmiau uošvienės orchę renimuot, kaži kas gausis g.gif  paskui sakys kad specialiai numarinau biggrin.gif

lotuliukas.gif abar turi priziuret geriau nei kaip savo biggrin.gif
o man ciuju reiks irgi uosvienes gele uzsiimti g.gif pas ja tokia zaliai balta, na man ji lb grazi, kazkaip neuztinku tokios pardei g.gif tai ciuju reiks keikibostupasnaudot bigsmile.gif tongue.gif

QUOTE(Debesiene @ 2008 07 15, 11:37)
vajatau... blink.gif  pati issigandau kai suskaiciavau doh.gif  18 normaliu, 4 reanimuojamos, 2 mazi vaikiukai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ir dar tau ju vis negana lotuliukas.gif

QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 15, 12:24)
  Rena tai kas ten tau tą gėlę dovanų pakabino?  wub.gif

draugas, uztai vyras jokios kvietkos nepadovanojo schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Labukas orchytės 4u.gif
Esu dar pradinėje "ligos" stadijoje thumbup.gif ,turiu tik vieną baltą orchytę ax.gif Nusipirkau šiandien trąšų,o tik paskui blush2.gif pagalvojau,kad reiktų Jūsų konsultacijų blush2.gif Papirkau Maximoj Schultz firmos Orchid Food Plant Food Feeds All Orchids-rodos visą pavadinimą supyškinau blink.gif lotuliukas.gif Ar geros bus?Gal kuri naudojate?Išvis iš kur perkat? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, priimkit ir mane į "ligonių" būrelį biggrin.gif 4u.gif
namie turiu 4 phalenopsius, 1 miltoniopsi ir 1 oncidium. Del pastarojo nesu tikra, nes pirkau nužydėjusį. Jau kaip užsikrėčiau orchidomanija, tai net negaliu parduotuvej ramiai praeit pro nukainuotas blush2.gif
Gaila mano miltoniopsis kažkaip varganai atrodo - lapai gelsta. Net nežinau ko griebtis - reikės reanimuot kažkaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 15, 12:44)
cia gal kuri viena is musu ir domisi orchytemis  4u.gif

lotuliukas.gif prisipazinkit kuri cia pastininke biggrin.gif

QUOTE(kabutes @ 2008 07 15, 14:10)
Papirkau Maximoj Schultz firmos Orchid Food Plant Food Feeds All Orchids-rodos visą pavadinimą supyškinau  blink.gif  lotuliukas.gif  Ar geros bus?Gal kuri naudojate?Išvis iš kur perkat?  4u.gif

manau tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū rena
Atsakyti
QUOTE(Tejyte @ 2008 07 15, 14:15)
Sveikutės, priimkit ir mane į "ligonių" būrelį biggrin.gif  4u.gif

palata pas mus didele, vietos visoms uzteks 4u.gif
Atsakyti
Rena kas čia per naujadaras?

keikibostupasnaudot
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 15, 13:20)
palata pas mus didele, vietos visoms uzteks 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2008 07 15, 14:22)
Rena kas čia per naujadaras?

keikibostupasnaudot

nu tarpo nepadejau blush2.gif nesikabinek, bo penktadieni prilupsiu lotuliukas.gif
rasiau keikibostu pasinaudot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kabutes @ 2008 07 15, 14:10)
Labukas orchytės  4u.gif 
Esu dar pradinėje "ligos" stadijoje  thumbup.gif  ,turiu tik vieną baltą orchytę  ax.gif  Nusipirkau šiandien trąšų,o tik paskui  blush2.gif  pagalvojau,kad reiktų Jūsų konsultacijų  blush2.gif  Papirkau Maximoj Schultz firmos Orchid Food Plant Food Feeds All Orchids-rodos visą pavadinimą supyškinau  blink.gif  lotuliukas.gif  Ar geros bus?Gal kuri naudojate?Išvis iš kur perkat?  4u.gif

zinau, kad mano uosvienyte tokias naudoja ir orches klesti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 07 15, 14:26)
nu tarpo nepadejau blush2.gif nesikabinek, bo penktadieni prilupsiu lotuliukas.gif
rasiau keikibostu pasinaudot tongue.gif

tai jau gavai keikiboosta?
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 15, 14:29)
tai jau gavai keikiboosta?

acha, tik, ka nesenai atnese bigsmile.gif o tu ten sau nepermazai jo pasilikai g.gif
einu tau pervedima daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 15 liepos 2008 - 13:33
QUOTE(rena @ 2008 07 15, 14:32)
acha, tik, ka nesenai atnese bigsmile.gif o tu ten sau nepermazai jo pasilikai g.gif
einu tau pervedima daryt mirksiukas.gif

nu kad ne smile.gif kai pabaigsiu galima bet kada vel uzsisakyti mirksiukas.gif
dabar galvoju ar tiktu cimbui, substratas smulkus epifitinems orchidejoms? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneizza: 15 liepos 2008 - 13:36