Na merginos, as tikra ligone geliu atvzvilgiu!

siandien buvau musiskej maximoj, ir niekad neatkreipiau demesio nukanuotas geles, siandien atkreipiau demesi. Ech, po 10, arba 12 lt buvo orchideju phaleonopsis, ir dar kazkokiu. Siaip kaina buvus 25 lt, bet lygiai tokios pacios geliu pardej kainuoja apie 50 lt. Si, kuria buvau nusiziurejus uz 12 lt, tai buvo tokia rozines spalvos marga, na cia maciau merginos tokiu turi. Bet ziedeliai vos po du, matosi, kad dar keli prazys, o kiti jau nukrite. Saknys visai grazios, nesimato puvesiu. Taip norejau... bet anyta mane veze miestelin, tai jau nenorejau imt, nes sako vis kur tu desi tas geles

, nes pas mane akrauta visur jau. Is dalies ji teisi. Tai ir nepirkau, bet jauciu sekanti kart pirksiu

ir dar nenuveze manes i geliu parduotuve , norejau apsiziuret kokiu geliu yra, nes nauja parde. Geriausia vienai eit i miesta apsizvalgyt, nes siandien tik skubejau visur, negalejau atidziai nieko apziuret.
Beje dar klausimelis, maciau cia tokius "kudikelius" auginat, na ant zemiu ar kur ten pagaliukai tokie. Tai cia sis procesas naujai gelytei isaugint? is prazydejusio ziedkocio? Ar kas tai?