Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

[quote=aistukas,2008 07 17, 14:55]
na kai parodysi, tada bus lengviau patart g.gif
[/quote]
Butinai imesiu nabages tas. As kaip suprantu, tai ju kelias i reanimatoriu, bet va kaip su tuo keikiuku elgtis g.gif

Kazi kur cia apie reanimatoriaus irengima taip kmoncentruotai galeciau pasiskaityt?
[/quote]
Aš skaičiau http://www.orchidee....reanimation.htm
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 17, 12:12)
o tai kas šitai gėlytei nutiko?  doh.gif

nutiko tai, kad gavau aš ją ir nežinau kaip prižiūrėt, o ėmė vieno auginio lapukai visi ir nukrito pageltę... g.gif
Ir nežinau ar palikt šitam mediniam vazonėly.. Bet manyčiau, kad reik persodinti...

O tuos reanimatorius pasigaminat ar įsigyjat?
Atsakyti
QUOTE(G.Persija @ 2008 07 17, 13:11)
nežinau, bet kiek aš pirkusi tų Orchidėjų per išpardavimą - niekada nepasiteisino unsure.gif  Tam kartui

o kaip su pirktomis ne per išpardavimą ir nužydėjusiomis ? Juk iš principo tas pats, tik, kad nužydi ne pas tave namie, o parduotuvėje.
Man tai pasiteisina. Viena jau pražydo, dvi atgavo lapų stangrumą, bet dar kol kas miega, bet manau, kad viskas su jomis bus gerai. Cambria pradėjo leisti naują bulvytę, reiškias irgi matyt kažkada pražys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lydute @ 2008 07 17, 15:20)
nutiko tai, kad gavau aš ją ir nežinau kaip prižiūrėt, o ėmė vieno auginio lapukai visi ir  nukrito pageltę... g.gif
Ir nežinau ar palikt šitam mediniam vazonėly.. Bet manyčiau, kad reik persodinti...

tai gal čia ne vazone problema g.gif aš kaip supratau čia dendrobis? na tokio neauginu, tai ir nežinau kas jam gali būt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 17, 14:47)
rena jei nematei  mirksiukas.gif  apart savo nuomonės daugiau nieko neradau  biggrin.gif

aciu 4u.gif maniskes tik du lapukai nedidukai isleisti, o saknu dar net ne nesitikiu g.gif na kolkas ji ir ten gerai jaucias, vietos pakankamai, tai lai dar pabuna siltnamuke ax.gif

QUOTE(Lydute @ 2008 07 17, 15:20)
nutiko tai, kad gavau aš ją ir nežinau kaip prižiūrėt, o ėmė vieno auginio lapukai visi ir  nukrito pageltę... g.gif

na as ji traukciau lauk ir persodinciau i vazoniuka, poto po geros savaites padaryciau karsta dusa, pavaisinciau trasom, ir taip priziureciau, tikrai atsigautu thumbup.gif
o reanimatorius pacios pasidirbam mirksiukas.gif esu kisus i paprasta politilenini maisiuka, dabar sudejus i 5l buze (nupjovus virsu) ir apdengus celofaniniu maisiuku, kitos maciau is permatomu lapu pasigaminusios, na zo kas kaip ismano, taip ir daro smile.gif
Atsakyti
notworthy.gif ačiū už greitus atsakymus notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devde: 17 liepos 2008 - 14:32
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 17, 14:55)
"Patyrę augintojai pataria nevargti ir nemėginti padauginti orchidėjų sėklomis – namų sąlygomis tai neįmanoma (reikia specialios aplinkos ir tam tikro grybelio, nes sėklose visiškai nėra maisto medžiagų). "  rolleyes.gif  deja... http://www.manoukis....s=2827&m=2&t=25

reikes jauciu skinti zemen savo seklu dezute nuo ziedstiebio ir nebekankinti gelytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tejyte @ 2008 07 17, 14:23)
Man vieną pavyko atgaivint - labai tvirta pasidarė ir puikiausiai žydi. Kitas tik vakar pirkau - žiūrėsim kaip bus...

As esu nusipirkusi 4 nukainuotas ir gerai jau pasprogusias,besiruosiancias miriotis orchytes,tada prisimenu mergoms guodziausi,kad kazi ar bus is ju kokia nauda,o dabar kai jau yra praejes laiko tarpas galiu pasigirti,kad nei viena mano gelecka galu neatidave ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
As savo orchidejos pavadinimo nezinau  blush2.gif

Esu tik pradedancioji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2008 07 17, 15:11)
As savo orchidejos pavadinimo nezinau  blush2.gif

Esu tik pradedancioji smile.gif

tai reik įkelti foto 4u.gif
Mergiatės tuoj jai vardą duos 4u.gif
Atsakyti
Siandien buvau jau ikelus smile.gif
Gal ir as suzinosiu kokia gelyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2008 07 17, 11:23)
Sveikos orchideju myletojos, labai labai noriu orchidejos, bet nieko nezinau apie ju auginima , gal galetumet patarti , kur protingai ir naudingai apie ju auginima ir prieziura  paskaityti . Aciu

asmeniskai man geriausias puslapis yra www.orchidee.ru mirksiukas.gif ten viskas labai graziai aprasyta, atskirai apie kiekviena rusi orchideju thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Aina @ 2008 07 17, 11:24)
vakare imesiu nuotraukyte 4u.gif

lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pyragiuke: 17 liepos 2008 - 15:44