Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Ar dendrobiumus reikia laistyti taip pat kaip ir falenopsius - kažkur 15 min palaikyti vazonėlį vandenyje su trąšomis, ar kaip nors mandriau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglutte @ 2008 07 17, 16:53)
Ar dendrobiumus reikia laistyti taip pat kaip ir falenopsius - kažkur 15 min palaikyti vazonėlį vandenyje su trąšomis, ar kaip nors mandriau? blush2.gif

taip pat
Atsakyti
Mielosios, gal kuri ma pasakys, kodel mano phal meta subrandintus ziedu pumpurus? Na, jie susirauksleja ir nuvysta, kai atrodo, kad jau tuoj tuoj turi issiskleisti verysad.gif
Atsakyti
perskaiciau ta rusiska puslapiuka apie reanimacija ir dabar noriu pasiteirauti merginu kaip jus darot. aR irgi mirkot apatine augalo dali fungicide ir koki tada naudojat? O taip pat ar naudojat augimo stimuliatoriu? Ir koki? Kaip supratau is straipsnio, cia procesas kazkur apie metus uztrunka, jei jau visai saknu beveik nerasta. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 17, 15:38)

stai rodau medini krepseli, ji ir pakabinti uz kilpuciu galima ax.gif :

user posted image

is kaires cia tas vaikiukas apie kuri pasakojau, kad graziai auga, ir saknu visas vazonas prisipynes mirksiukas.gif

o vienas is keikiu pas mane auga stai taip va bigsmile.gif : ir nesiskundzia biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Aina,2008 07 17, 17:03]

is kaires cia tas vaikiukas apie kuri pasakojau, kad graziai auga, ir saknu visas vazonas prisipynes mirksiukas.gif

o vienas is keikiu pas mane auga stai taip va bigsmile.gif : ir nesiskundzia biggrin.gif

Nu kaip graziai atrodo thumbup.gif tiek keikis,tiek stuartiana.O stuartina pagal uzsakyma atsisiusta buvo,ar kokioj geliu pordej pirkta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 07 17, 18:03)

o vienas is keikiu pas mane auga stai taip va bigsmile.gif : ir nesiskundzia biggrin.gif ]

o tos margalapes orines saknys ne per daug ssusiraukslejusios g.gif gal jai dregmes mazoka g.gif
o keikiukas tai lb fainiai atrodo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigoska @ 2008 07 17, 17:28)
Nu kaip graziai atrodo  thumbup.gif  tiek keikis,tiek stuartiana.O stuartina pagal uzsakyma atsisiusta buvo,ar kokioj geliu pordej pirkta?  smile.gif

cia shilerianna biggrin.gif , atsisiunciau(padejo dzijanka) is roelke mirksiukas.gif . gavau mazyte, tik is orchidpac'o islipusia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 07 17, 18:01)
cia shilerianna biggrin.gif , atsisiunciau(padejo dzijanka) is roelke  mirksiukas.gif . gavau mazyte, tik is orchidpac'o islipusia bigsmile.gif

blush2.gif kazkaip lapai panasus,tai ir susimaisiau biggrin.gif
As irgi pagalvojau,ar ne per mazai dregmes jai,nes saknytes ir man uzkliuvo,kaip ir Renai,kad pasiraukslejusios biski ax.gif 4u.gif
Viskas aisku,o as vis dairausi ir galvoju,gal kokioj pordej uztiksiu tokia grazuole ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigoska: 17 liepos 2008 - 18:17
QUOTE(Aina @ 2008 07 17, 15:03)

sauniai atrodo thumbup.gif as irgi einu uzsisakyt toki vazonika ax.gif tik orines saknytes kazko padziuve g.gif

o kaip tu ja laistai su tuo medinuku? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pyragiuke: 17 liepos 2008 - 18:55
user posted image

nu koks fainas krepsys wub.gif
kaip fainai ir idomiai cia keiki ikurdine thumbup.gif saunuole mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 17 liepos 2008 - 19:41

labai isradinga Aina 4u.gif
Atsakyti