Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Salza @ 2008 07 18, 10:24)

smagu girdet ir paziuret, kad taip gerai sekasi dauginti geliukus thumbup.gif
Atsakyti

Čia keikis kalasi? bigsmile.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(aistukas @ 2008 07 17, 23:00)
nu va, kvieciu gydytoju konsiliuma i mano ligoniuku palata.

as daryciau taip:
traukciau lauk is vazoniko ziedstiebi aisku pjauciau lauk, saknis blogas salinu ir jei ten is ju nieko nelieka dedu i reanimatoriu, jei dar kazkas liko, tai kaip ir aneizza sake i substrata nauja ir i maisiuka, o vatkas del tos su keikiu, tai irgi puvekus lauk, i vat ziedstiebi nukirpciau uz keikio 3cm palikdama ir jei saknu nieko gero, tai i reanimatoriu kisciau su keikiu g.gif
kai sakant kiekviena seimininke daro savaip biggrin.gif

QUOTE(lucky @ 2008 07 17, 23:42)
Kazkada prisizadejau Renai, kai pasidarysiu mini orchidariuma- butinai pasirodysiu bigsmile.gif  Tai va mano svieziena., Nauji augaliukai is belgu Leptotes bicolor ir Dendr. unicum plius kelias Tilsandijas prigriebiau wub.gif  ax.gif

nu b grazu, jau tokiu egzotisku augaliuku prisipirkus wub.gif na s maniskiu ir lygintis ner ko blush2.gif

nutarem pirkti akva 400l ir dabar mastau gal is 125l pasidaryt orchidariuma g.gif ar geriau visai nauja pirktis g.gif kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2008 07 18, 08:38)
O kas tas fungicide smile.gif

Jau gavau zeme is orchidejos.lt ruosiuaos viena gelyte persodinti, kol kas neturi ziedkocio, tai manau butu laikas smile.gif Ji taip sunkokai as mane augo, bet lyg ir atsigauna.

fungicidas tai toks preparatas, kuris kaip vaistas augaliukui biggrin.gif dezinfekuoja ir pan. jei rasi persodindama nesveikų šaknų tai kirpk jas iki sveikos vietos ir tada gali pabarstyt pažeistas vietas cinamonu ar anglimi 4u.gif
Papildyta:

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif geras, matai jau beveik mėnuo praėjo, tai reiškia ir man reikia tik laukti doh.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(gekoniuke @ 2008 07 18, 09:10)
jaučia mano širdis, kad l. geras g.gif tik niekaip neprisiruošiu užsisakyt. tiksliau pas pažystamą prekyboj šiom dienom turi atsirast, tai aš ir laukiu , žiūrėsiu kur pigiau ir griebsiu doh.gif manau jog  reanimuojamom,  pusdvasėm ar keikiukams jis turėtu l. patikt mirksiukas.gif

kur tu čia taip prekinies g.gif g.gif 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif geras, matai jau beveik mėnuo praėjo, tai reiškia ir man reikia tik laukti doh.gif cool.gif
[/quote]

Ei, ne menuo, 5 dienos! Ten yra ir pirmojo exp nuotraukos, kuris sunyko...
Antrojo exp pirmoji diena 2008 07 12
http://public.fotki....080712exp2.html
Vakar diena
http://public.fotki....r2sv108108.html
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man toks klausimelis iskilo. Ar phalaenopsio lapai galejo suglebti/padziuti del to, kad stovejo ant pietines palanges, gavo daug tiesioginiu saules spinduliu? Ir ar tai atsistatys? Saknys atrodo kuo puikiausiai. Nesenai ir prazydo dideliais ziedais, net ziedkotis, nors ir paremtas linksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 18, 11:07)
kur tu čia taip prekinies  g.gif  g.gif  4u.gif

Ir man idomu g.gif Cia kalba ne apie orchidejos.lt?
Papildyta:
QUOTE(D-liute @ 2008 07 18, 11:10)
Sveikos  4u.gif
Man toks klausimelis iskilo. Ar phalaenopsio lapai galejo suglebti/padziuti del to, kad stovejo ant pietines palanges, gavo daug tiesioginiu saules spinduliu? Ir ar tai atsistatys? Saknys atrodo kuo puikiausiai. Nesenai ir prazydo dideliais ziedais, net ziedkotis, nors ir paremtas linksta  smile.gif

O kur foto? biggrin.gif Mes cia smalsios cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 07 18, 11:13)
O kur foto?  biggrin.gif Mes cia smalsios  cool.gif  lotuliukas.gif

Dabar nufotkint galiu tik su telefonu, tai bus kokybe labai nekokia biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Salza,2008 07 18, 11:10]
[/quote]
Ei, ne menuo, 5 dienos! Ten yra ir pirmojo exp nuotraukos, kuris sunyko...
Antrojo exp pirmoji diena 2008 07 12
http://public.fotki....080712exp2.html
Vakar diena
http://public.fotki....r2sv108108.html
[/quote]
tai aš sumaišiau su pirmu eksperimentu doh.gif biggrin.gif nu tada visai šakės lotuliukas.gif thumbup.gif kaip taip greit atkuto blink.gif maniesiems dar tik dvi dienos cool.gif jau niežti man biggrin.gif
Papildyta:
[quote=D-liute,2008 07 18, 11:10]
Sveikos  4u.gif Man toks klausimelis iskilo. Ar phalaenopsio lapai galejo suglebti/padziuti del to, kad stovejo ant pietines palanges, gavo daug tiesioginiu saules spinduliu? Ir ar tai atsistatys? Saknys atrodo kuo puikiausiai. Nesenai ir prazydo dideliais ziedais, net ziedkotis, nors ir paremtas linksta  smile.gif
[/quote]
trauk kuo greičiau nuo palangės schmoll.gif negalima jiems tiesioginių saulės spindulių gaut, jei labai nenudegė, tai atsistatys cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 18 liepos 2008 - 10:18
Cia turbut keikiboostas dar siek tiek prisidejes prie tokiu tempu... ax.gif
Nes ir ant augalu per savaite matosi akuciu progresas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 07 18, 11:18)
Cia turbut keikiboostas dar siek tiek prisidejes prie tokiu tempu...  ax.gif
Nes ir ant augalu per savaite matosi akuciu progresas  thumbup.gif

tai tu su keikiBIUSTU cia ant tų pagaliukų pasidarbavai? g.gif nu ir subalamutinai mane lotuliukas.gif jau apsidžiaugiau doh.gif

ei, merginos 4u.gif kurios darbuojatės su tuo keikiBIUSTU lotuliukas.gif ar jau tepliojot? pasakokit mielosios bigsmile.gif kaip sekasi, kas vyksta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 18 liepos 2008 - 10:23
[quote=rena,2008 07 18, 09:51]
as daryciau taip:
traukciau lauk is vazoniko ziedstiebi aisku pjauciau lauk, saknis blogas salinu ir jei ten is ju nieko nelieka dedu i reanimatoriu, jei dar kazkas liko, tai kaip ir aneizza sake i substrata nauja ir i maisiuka, o vatkas del tos su keikiu, tai irgi puvekus lauk, i vat ziedstiebi nukirpciau uz keikio 3cm palikdama ir jei saknu nieko gero, tai i reanimatoriu kisciau su keikiu g.gif
kai sakant kiekviena seimininke daro savaip biggrin.gif

o KAIP MAZDAUG ORIENTUOTIS kiek saknu dar i substrata galima bandyt, nes matau, kad oriniu ten kazkokie likuciai ar naujos isauge yra? g.gif

Ir del fungicido, ar jus i ji merkiat tokias reanimuojmas?

O augimo stimuliatoriu ar naudojat?
Atsakyti