Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(gekoniuke @ 2008 07 19, 18:53)
užtepk tiek kad būtų taukuota, bet kad nesimatytu, nu blyn doh.gif tepk dvigubai mažiau nei norėtum užterliot mastau.gif

lotuliukas.gif ai jau pritepliojau, vienur stambiau, kitur maziau tongue.gif

na, varau pas uosvius saslu esti, gal is ten dar prisijungsiu, tiesa galeciau tada fotke imesti keikiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 19 liepos 2008 - 18:00
QUOTE(rena @ 2008 07 19, 18:58)
lotuliukas.gif ai jau pritepliojau, vienur stambiau, kitur maziau tongue.gif
na, varau pas uosvius saslu esti, gal is ten dar prisijungsiu, tiesa galeciau tada fotke imesti keikiu g.gif

thumbup.gif mesk mesk laukiam foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 07 19, 16:12)
Pražydo mano zygutis smile.gif O jau kaip skaniai kvepia  wub.gif

user posted image

user posted image

O koks grozis wub.gif thumbup.gif O ziedukai kvepia istisai,ar kaip saulute pasildo tik tada? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2008 07 19, 10:35)
as ir noreciau pabandyti blush-anim-cl.gif
As is Vilniaus, o kur jus gyvenat?

Salza rašo, kad jau viską "nukeikiavo", galit tiesiai iš jos paimt, leidžiu smile.gif (veiksmas Vilniuje)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Močiutė Eglutė: 19 liepos 2008 - 19:51
Oi kokia graži Gaures gėlytė thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano pirmoji orchidėja (teisingiau, dvi orchidėjos vienam vazone), užkrėtusi orchidligės virusu:
user posted image
Kai pražydo 2006 m. Kalėdoms, tai žydi iki šiol. Pernai liepą pirmą kartą patepiau keikiboost, ir per nepatyrimą padauginau - porai žiedelių ant naujų žiedstiebių trūko lapelių. Dar tepiau, po vieną aukščiausiai esančią akutę ant dviejų žiedstiebių, rudenį ir ankstyvą pavasarį. Pavasarį kiekvienas augalėlis išleido dar po naują žiedstiebį. Birželį buvo toks momentas, kai žydėjo tik trys žiedai, o penktadienį, kai darytos nuotraukos, buvo 34 žiedai ir dar 6 pumpurai. Tiesa, kol šakos nelinko nuo svorio, "vaizdzialis" buvo gal net gražesnis, nes dvi židstiebių grupės "įrėmindavo", priklausomai nuo matymo kampo, arba Archikatedrą su Gedimino pilimi, arba Trijų Kryžių kalną, ar Šv. Jonų bažnyčią, ar dar kitą senamiesčio vietą (mano kabineto langai - su vaizdu į senamiestį).
Čia vaizdas detaliau:
user posted image
Na, o MB sau "išsikirpo" tokią kompoziciją:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2008 07 19, 21:49)
Mano pirmoji orchidėja (teisingiau, dvi orchidėjos vienam vazone), užkrėtusi orchidligės virusu:

bet jau grozis, tai nenusakomas wub.gif thumbup.gif

na einu tuoj sukrausiu fotkes ir pasirodysim ax.gif
Atsakyti
Koks grožis thumbup.gif wub.gif Kiek žiedų wub.gif ......
Atsakyti
na cia mano naujoke is skm uzsakymo ax.gif
user posted image

o cia eksperimentas rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 19, 21:35)
na cia mano naujoke is skm uzsakymo ax.gif
user posted image

o cia eksperimentas rolleyes.gif
user posted image

Labai graži naujakūrė,o jau koks anūkėlis didelis drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kabutes @ 2008 07 19, 22:40)
Labai graži naujakūrė,o jau koks anūkėlis didelis  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  wub.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif Fainuolis "anukelis"kada kiši ji į rimtesne dirva?
Atsakyti