Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(kilka @ 2008 07 19, 22:46)
biggrin.gif Fainuolis "anukelis"kada kiši ji į rimtesne dirva?

na manau reiks pradziai i siltnami su kiminais, kad saknis isleistu, o jau tik tada i dirva g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 19, 22:51)
na manau reiks pradziai i siltnami su kiminais, kad saknis isleistu, o jau tik tada i dirva g.gif

o tai kokio amžiaus tas tavo anūkėlis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 19, 22:56)
o tai kokio amžiaus tas tavo anūkėlis?  bigsmile.gif

einu ziuret i albuma, kada jis ten prasidejo gamintis g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 19, 22:57)
einu ziuret i albuma, kada jis ten prasidejo gamintis g.gif

ir tu tikiuosi čia be keikiBIUSTO? natūraliai kaip sakant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 19, 22:58)
ir tu tikiuosi čia be keikiBIUSTO? natūraliai kaip sakant  biggrin.gif

jo cia naturaliai, to tepaliuko dar net ir neturejau schmoll.gif rolleyes.gif
zo paguldziau as juos 08 06 12, o vat kitas tai leciau auga, nors abu salia vartosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 19, 22:04)
jo cia naturaliai, to tepaliuko dar net ir neturejau schmoll.gif  rolleyes.gif
zo paguldziau as juos 08 06 12, o vat kitas tai leciau auga, nors abu salia vartosi g.gif

Joo natūralus planavimas kartais pasiteisina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 07 19, 23:06)
Joo natūralus planavimas kartais pasiteisina biggrin.gif

svarbiausia, kad tas planavimas siltnamines geras salygas turetu bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 19, 23:08)
svarbiausia, kad tas planavimas siltnamines geras salygas turetu bigsmile.gif  biggrin.gif

Jo jo.. kaip sake jaunavedziu paskaitoj daktare ginekologe: sek krapus ziema - nesudygs!! Turi but tinkamos salygos .. lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės už pagyrimus 4u.gif Dėkojame abu su zygučiu. Jau maniau, kad jį prarasiu, nes lapai gelto, krito ir še tau - žiedynas. Senos bulbos beveik be lapų, o naujas auginukas kaip ir auga. Kvepia ištisai, tik gal ryte intensyviau.
Senokai buvau užsukusi, jau nespėju perskaityti, ko čia priplepate blush2.gif Matau, kad susidomėjote keikių auginimu. Na, pas mane jie natūraliai auga. Vienas phal užaugino du keikius, kitas vieną. Nobile tipo dendrobiumo nupjoviau vieną stiebą, nes kėsinosi supūti ir patupdžiau ant kiminų, tai jis dabar jau visas apsivaikavęs.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 19, 23:04)
jo cia naturaliai, to tepaliuko dar net ir neturejau schmoll.gif  rolleyes.gif

o gal išknisi kada pasirodė pirmieji gyvybės požymiai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 07 19, 22:15)
Ačiū, mergaitės už pagyrimus  4u.gif  Dėkojame abu su zygučiu. Jau maniau, kad jį prarasiu, nes lapai gelto, krito ir še tau - žiedynas. Senos bulbos beveik be lapų, o naujas auginukas kaip ir auga. Kvepia ištisai, tik gal ryte intensyviau.
Senokai buvau užsukusi, jau nespėju perskaityti, ko čia priplepate  blush2.gif  Matau, kad susidomėjote keikių auginimu. Na, pas mane jie natūraliai auga. Vienas phal užaugino du keikius, kitas vieną. Nobile tipo dendrobiumo nupjoviau vieną stiebą, nes kėsinosi supūti ir patupdžiau ant kiminų, tai jis dabar jau visas apsivaikavęs.

wub.gif Ech kaip faina,aš tai negaliu sulaukti kol mano zygutis pražys,na bet nedaug jau luko jau tokie rimti pumpuriukai išlindo. wub.gif Vat tada ir aš ataisiu girtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 07 19, 23:15)
Ačiū, mergaitės už pagyrimus  4u.gif  Dėkojame abu su zygučiu. Jau maniau, kad jį prarasiu, nes lapai gelto, krito ir še tau - žiedynas. Senos bulbos beveik be lapų, o naujas auginukas kaip ir auga. Kvepia ištisai, tik gal ryte intensyviau.
Senokai buvau užsukusi, jau nespėju perskaityti, ko čia priplepate  blush2.gif  Matau, kad susidomėjote keikių auginimu. Na, pas mane jie natūraliai auga. Vienas phal užaugino du keikius, kitas vieną. Nobile tipo dendrobiumo nupjoviau vieną stiebą, nes kėsinosi supūti ir patupdžiau ant kiminų, tai jis dabar jau visas apsivaikavęs.

na va ir pas tave ukis gerai laikos bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 19, 23:16)
o gal išknisi kada pasirodė pirmieji gyvybės požymiai?  biggrin.gif

na cia albumas http://public.fotki..../eksperimentas/, paziurek ten apacioj po fotke paaiskinimai mirksiukas.gif
Atsakyti