Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

[quote=Monique,2008 07 18, 15:52]
O gelyte va tokiam va stovyje uz 3.99 lt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
[/quote]
Aš labai norėčiau sužinoti, kokio tipo šitas dendrobiumas, nes pati turiu labai labai panašų, ir dabar suku galvą kaip jį prižiūrėti, nes iki šiol auginau tik falenopsius 4u.gif
[/quote]

As irgi va toki dendrobiuma jau kuri laika priziuriu. yra like dar du pumpurai, bet nesu tikra, kad nenudzius. Bet mane neramina apatiniu lapu spalva. Kai jau pirkau buvo tokios salotines spalvos, tikejausi, kad atsigaus, bet spalva taip ir nepakito schmoll.gif kaip man pagelbet, kad gelyte atsigautu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 20, 20:07)
jei prazys biggrin.gif
klausyk, o kiek laiko tu jau istepus akutes g.gif ar kas nors daros jau ar ne g.gif

O tai cia viskas taip greit ir auga po tu tepliojimu? blush2.gif As kazkaip pripratus prie iiilgo laukimo...... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 07 20, 20:19)
As irgi va toki dendrobiuma jau kuri laika priziuriu. yra like dar du pumpurai, bet nesu tikra, kad nenudzius. Bet mane neramina apatiniu lapu spalva. Kai jau pirkau buvo tokios salotines spalvos, tikejausi, kad atsigaus, bet spalva taip ir nepakito  schmoll.gif kaip man pagelbet, kad gelyte atsigautu ?  g.gif

na jau rasiau, kad as toki priziuriu, kaip ir phalionopsi, o apatinius lapus, tai jie yprate metyt, vis padaryk karsta dusa ir pamatysi kaip atsgaus mirksiukas.gif
Papildyta:
smile.gif+2008 07 20, 20:31-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 20, 20:31)
O tai cia viskas taip greit ir auga po tu tepliojimu?  blush2.gif  As kazkaip pripratus prie iiilgo laukimo...... ax.gif

na vat, kad ir nzn g.gif kiek cia laiko reiks laukti g.gif nors manau irgi reiks ilgokai palaukt g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 20, 20:07)
jei prazys biggrin.gif
klausyk, o kiek laiko tu jau istepus akutes g.gif ar kas nors daros jau ar ne g.gif

daros daros kazkas, tas toks zalias pumpurelis padidejo ir taip atsitrauke nuo ziedstiebio, o uztepiau tai pries savaite 4u.gif
Papildyta:
smile.gif+2008 07 20, 20:31-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 20, 20:31)
O tai cia viskas taip greit ir auga po tu tepliojimu?  blush2.gif  As kazkaip pripratus prie iiilgo laukimo...... ax.gif

man jau po savaites matosi kad kazkas vyksta smile.gif
Atsakyti
Dabar jus man pasakykit: ar is pazasteles falenopsiui gali augt saknis nauja? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(aneizza @ 2008 07 20, 20:48)
daros daros kazkas, tas toks zalias pumpurelis padidejo ir taip atsitrauke nuo ziedstiebio, o uztepiau tai pries savaite  4u.gif
Papildyta:

man jau po savaites matosi kad kazkas vyksta  smile.gif

Niu va.. smile.gif Tai jau greit ir ziedeliu arba vaikeliu bus thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 07 20, 20:54-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 20, 20:54)
Dabar jus man pasakykit: ar is pazasteles falenopsiui gali augt saknis nauja?  unsure.gif

gali smile.gif

na tada melsiuos kasdien, kad man lystu ziedstiebiai tongue.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 07 20, 20:54-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 20, 20:54)
Dabar jus man pasakykit: ar is pazasteles falenopsiui gali augt saknis nauja?  :

gali pas mane taip yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 20, 21:02)
gali pas mane taip yra  smile.gif

doh.gif O as taip tikejausi,kad bus ziedstiebis..
Siaip dar tik pats galiukas matosi,bet man panasiau i saknyte smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 07 20, 21:03-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 20, 21:03)
doh.gif  O as taip tikejausi,kad bus ziedstiebis..

betir saknyte gerai - gelyte sveika ir leidzia saknytes
Atsakyti
smile.gif+2008 07 20, 21:03-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 20, 21:03)
doh.gif  O as taip tikejausi,kad bus ziedstiebis..

na kartais galima ir apsirikti ax.gif
Atsakyti
Sveikos, orchidėjų mylėtojos 4u.gif

Seniai bebuvau pas jus užsukusi, bet jau reikalas prispaudė ax.gif Kiekvieną kart maudant savo phalaenopsį ramybės neduoda šaknų kiekis vazone g.gif Jų labai daug doh.gif O per paskutines 2 savaites jos intensyviai pradėjo augti ir vazone nuo apačios per du pirštus vien tik šaknys matosi unsure.gif Panašu, kad jau laikas būtų perkelti į didesnį vazoną, bet gėlytė vis dar žydi g.gif O ir "Senukų" žemė orchidėjoms, kiek skaičiau, nėra tinkama. Taigi iškilo tokie klausimai:
1.Ar bet kuris metų laikas tinkamas orchidėjų persodinimui, ar tik pavasaris?
2.Kur įsigyti tinkamo substrato mūsų gėlytėms?
3.Ar galėsiu persodinti, jei ji pradės leisti naują žiedstiebį?

Iš karto atsiprašau, jei mano klausimai jau buvo anksčiau aptarti, o aš praleidau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 20, 21:16)
betir saknyte gerai - gelyte sveika ir leidzia saknytes

Ir nauja ziedstiebi is akutes thumbup.gif
Atsakyti