Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

pas mane neparemta nors visa saka ziedais apsipylusi mirksiukas.gif
dar klausimelis ar butinai orchidejas ersdyti tik i permatomus vazonelius? ar galima i moliniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(HATA @ 2008 07 20, 15:40)
pas mane neparemta nors visa saka  ziedais apsipylusi mirksiukas.gif
dar klausimelis ar butinai orchidejas ersdyti tik i  permatomus vazonelius? ar galima i moliniu? g.gif

O pas mane viena tokai neparemta ir nuluzo,dabar visa gelyte mirsta verysad.gif
Moliniam vazonelyje nematysi kada laikas laistyti, o beto saknys negaus sviesos ir dar, veliau kai noresi persodinti teks paaukoti nemazai saknu,nes jos prilimpa prie moliniu vazonu augdamos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 20, 13:11)
šiandien atidariau savo šiltnamiuką pravėdint...

nenusimnk ir nesinervink, juk dar kitu turi nemazai prisiguldzius, tai gl koks nors vienas ir apsivaikuos mirksiukas.gif

QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 20, 13:28)
o tai tuos gulincius pagaliukus ant zemes dar ir nupraust reikia?  blink.gif  reiks ir man tada isbandyt sita varianta, nes dabar guli nabagiukai dezej ir nieko nemato  blush2.gif

as ti nulupau ta apvalkaliuka mirksiukas.gif  nezinau ar gerai ar blogai bet jau saukstai po pietu  ax.gif

ne tu gulinciu pagaliuku tikrai nereik i karsta dusa kist schmoll.gif kazka ne taip supratai biggrin.gif
apvalkaliuka ir as nulupau drinks_cheers.gif

QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 20, 13:39)
koks naujokes vardas?  ax.gif

o anukelis per kiek laiko toks stiprus, didelis ir grazus uzaugo?  thumbup.gif

pirmam psl. ir fotke ideta bigsmile.gif phal. philippinesis
tam anukeliui virs menesio ax.gif

QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 20, 15:28)
Dar noreciau paklausti, ar nenuluz visa saka su ziedais orchidejos, nes ziedu jau sesi gal, o dar daug neissiskleidusiu, kazi ar verkt neteks  blush2.gif  Gal kuo paremt reikia..

manau reiktu paramstyt g.gif
Atsakyti
Sveikos, štai ir aš sugrįžau iš atostogų ir vėl prie jūsų prisijungiu. Lyg tais renimuojama orchė atostogų netlaikė, mamtyt prie žiūros pritrūko, ir ko tai labai pelyti ir kažkokiais pūkeliais pasidengus, nežinau kaip su ja bus, o visos kitos, kaip ir išlaukė.
Dabar prašau patarimo, kaip ten jūs žiedkočius bandot priversti vėl žaliuoti (kaip ten ir kur sodinti)?Ir aš norėčiau pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 07 20, 17:24)
Sveikos, štai ir aš sugrįžau iš atostogų ir vėl prie jūsų prisijungiu. Lyg tais renimuojama orchė atostogų netlaikė, mamtyt prie žiūros pritrūko, ir ko tai labai pelyti ir kažkokiais pūkeliais pasidengus, nežinau kaip su ja bus, o visos kitos, kaip ir išlaukė.

klausyk, tai reanimuojamai, dregmes per daug, silumos gal dar mazoka, tai ir pelyt pradejo, o kas jai ten negerai, gal dar atsigaus g.gif
as kazkur savo albumo nuoroda buvau imetus, tai ten viskas parodyta, kaip ka su tais ziedstiebiais dariau ax.gif
Atsakyti
Paremiau savo gelyte saka Y formos, i salia esancia gele ismeigiau ir atremiau saka. Miske medziu sakas aplauziau senas biggrin.gif gera irgi darba padariau.
Atsakyti
Jei nesunku, gal dar gali įmesti tą nuorodą? 4u.gif
Atsakyti
Aduka, 44psl. paziurek, berods pats paskutinis postas, ten yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 20, 16:56)
nenusimnk ir nesinervink, juk dar kitu turi nemazai prisiguldzius, tai gl koks nors vienas ir apsivaikuos mirksiukas.gif

pas mane jų trys iš viso rolleyes.gif ... nebent reiks kitą žiedkotį kirpt biggrin.gif vistiek jau kelintas mėnuo nieko iš jo, o gal pas mane jau per senos tos akutės g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aduka @ 2008 07 20, 17:37)
Jei nesunku, gal dar gali įmesti tą nuorodą? 4u.gif

va ta nuoroda http://www.orchideen...glish/index.htm
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 20, 13:56)
ne tu gulinciu pagaliuku tikrai nereik i karsta dusa kist schmoll.gif kazka ne taip supratai biggrin.gif
apvalkaliuka ir as nulupau drinks_cheers.gif
pirmam psl. ir fotke ideta bigsmile.gif phal. philippinesis
tam anukeliui virs menesio ax.gif

tai gerai kd nekisau blush2.gif

zinok tu ir ane uzkretei baltais falenopsiais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 20, 18:10)
pas mane jų trys iš viso  rolleyes.gif  ... nebent reiks kitą žiedkotį kirpt  biggrin.gif  vistiek jau kelintas mėnuo nieko iš jo, o gal pas mane jau per senos tos akutės  g.gif

na zinok as kur guldziau saviskius, tai irgi seni jau buvo g.gif nes ziedkociai jau kaip metai vis zydejo, o pto gele teko i reanimatoriu kisti, tai ir ziedkocius nupjauti g.gif
o pas tave gal dar senesni tie ziedkociai g.gif

QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 20, 18:30)
zinok tu ir ane uzkretei baltais falenopsiais  doh.gif

blush2.gif
o pas mane ir abar ruzava, bordava, taskuota irgi i raudonuma yra dar geltona, kuri nezydi, kur reanimatoriui irgi sviesiai ruzava doh.gif tai jau man tas ruzavumas atsibodes, o vat balta dabar tik sita margalape ir tai neaisku, kada prazys g.gif dendrikas, kuris ziedstiebi leidzia irgi ruzavas doh.gif o kur pro langus kiek matau, baltu orchiu prisistate, tai net pavydas ima doh.gif biggrin.gif noreciau baltos didziaziedes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 20, 18:57)

o pas mane ir abar ruzava, bordava, taskuota irgi i raudonuma yra dar geltona, kuri nezydi, kur reanimatoriui irgi sviesiai ruzava doh.gif tai jau man tas ruzavumas atsibodes, o vat balta dabar tik sita margalape ir tai neaisku, kada prazys g.gif dendrikas, kuris ziedstiebi leidzia irgi ruzavas doh.gif o kur pro langus kiek matau, baltu orchiu prisistate, tai net pavydas ima doh.gif  biggrin.gif noreciau baltos didziaziedes wub.gif

Xi Xi ax.gif Nevaryk Dievo i medi, o tai ir riuzavos nebezydes biggrin.gif
Atsakyti