dar klausimelis ar butinai orchidejas ersdyti tik i permatomus vazonelius? ar galima i moliniu?
QUOTE(HATA @ 2008 07 20, 15:40)
pas mane neparemta nors visa saka ziedais apsipylusi 
dar klausimelis ar butinai orchidejas ersdyti tik i permatomus vazonelius? ar galima i moliniu?
O pas mane viena tokai neparemta ir nuluzo,dabar visa gelyte mirsta
Moliniam vazonelyje nematysi kada laikas laistyti, o beto saknys negaus sviesos ir dar, veliau kai noresi persodinti teks paaukoti nemazai saknu,nes jos prilimpa prie moliniu vazonu augdamos.
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 20, 13:11)
šiandien atidariau savo šiltnamiuką pravėdint...
nenusimnk ir nesinervink, juk dar kitu turi nemazai prisiguldzius, tai gl koks nors vienas ir apsivaikuos
QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 20, 13:28)
o tai tuos gulincius pagaliukus ant zemes dar ir nupraust reikia?
reiks ir man tada isbandyt sita varianta, nes dabar guli nabagiukai dezej ir nieko nemato
as ti nulupau ta apvalkaliuka
nezinau ar gerai ar blogai bet jau saukstai po pietu 
as ti nulupau ta apvalkaliuka
ne tu gulinciu pagaliuku tikrai nereik i karsta dusa kist
apvalkaliuka ir as nulupau
QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 20, 13:39)
koks naujokes vardas?
o anukelis per kiek laiko toks stiprus, didelis ir grazus uzaugo?
o anukelis per kiek laiko toks stiprus, didelis ir grazus uzaugo?
pirmam psl. ir fotke ideta
tam anukeliui virs menesio
QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 20, 15:28)
Dar noreciau paklausti, ar nenuluz visa saka su ziedais orchidejos, nes ziedu jau sesi gal, o dar daug neissiskleidusiu, kazi ar verkt neteks
Gal kuo paremt reikia..
manau reiktu paramstyt
Sveikos, štai ir aš sugrįžau iš atostogų ir vėl prie jūsų prisijungiu. Lyg tais renimuojama orchė atostogų netlaikė, mamtyt prie žiūros pritrūko, ir ko tai labai pelyti ir kažkokiais pūkeliais pasidengus, nežinau kaip su ja bus, o visos kitos, kaip ir išlaukė.
Dabar prašau patarimo, kaip ten jūs žiedkočius bandot priversti vėl žaliuoti (kaip ten ir kur sodinti)?Ir aš norėčiau pabandyti
Dabar prašau patarimo, kaip ten jūs žiedkočius bandot priversti vėl žaliuoti (kaip ten ir kur sodinti)?Ir aš norėčiau pabandyti
QUOTE(Aduka @ 2008 07 20, 17:24)
Sveikos, štai ir aš sugrįžau iš atostogų ir vėl prie jūsų prisijungiu. Lyg tais renimuojama orchė atostogų netlaikė, mamtyt prie žiūros pritrūko, ir ko tai labai pelyti ir kažkokiais pūkeliais pasidengus, nežinau kaip su ja bus, o visos kitos, kaip ir išlaukė.
klausyk, tai reanimuojamai, dregmes per daug, silumos gal dar mazoka, tai ir pelyt pradejo, o kas jai ten negerai, gal dar atsigaus
as kazkur savo albumo nuoroda buvau imetus, tai ten viskas parodyta, kaip ka su tais ziedstiebiais dariau
Paremiau savo gelyte saka Y formos, i salia esancia gele ismeigiau ir atremiau saka. Miske medziu sakas aplauziau senas
gera irgi darba padariau.
Aduka, 44psl. paziurek, berods pats paskutinis postas, ten yra
QUOTE(rena @ 2008 07 20, 16:56)
nenusimnk ir nesinervink, juk dar kitu turi nemazai prisiguldzius, tai gl koks nors vienas ir apsivaikuos
pas mane jų trys iš viso
Papildyta:
QUOTE(Aduka @ 2008 07 20, 17:37)
va ta nuoroda http://www.orchideen...glish/index.htm
QUOTE(rena @ 2008 07 20, 13:56)
ne tu gulinciu pagaliuku tikrai nereik i karsta dusa kist
kazka ne taip supratai
phal. philippinesis
tai gerai kd nekisau
zinok tu ir ane uzkretei baltais falenopsiais
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 20, 18:10)
pas mane jų trys iš viso
... nebent reiks kitą žiedkotį kirpt
vistiek jau kelintas mėnuo nieko iš jo, o gal pas mane jau per senos tos akutės 
na zinok as kur guldziau saviskius, tai irgi seni jau buvo
o pas tave gal dar senesni tie ziedkociai
QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 20, 18:30)
o pas mane ir abar ruzava, bordava, taskuota irgi i raudonuma yra dar geltona, kuri nezydi, kur reanimatoriui irgi sviesiai ruzava
QUOTE(rena @ 2008 07 20, 18:57)
o pas mane ir abar ruzava, bordava, taskuota irgi i raudonuma yra dar geltona, kuri nezydi, kur reanimatoriui irgi sviesiai ruzava
Xi Xi