Įkraunama...
Įkraunama...

aliejai plaukams

QUOTE(uoga22 @ 2008 10 16, 21:32)
"semi di lino diamante"....Tikiu, kad geras, bet ir kaina jo nebloga. visos alfaparf priemones nuostabios.
Dbr sedziu issitepus alyvuogiu aliejumi plaukucius. siaip naudos nedaug, bet vis tiek bent jau zinau kad darau viska del savo kudlu... cool.gif

kaina apie 70 lt. man aliejuko uztenka beveik metams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(apolla @ 2008 10 18, 14:40)
kaina apie 70 lt. man aliejuko uztenka beveik metams  mirksiukas.gif

matyt, mano buteliukas didesnis, as mokejau 98 lt ax.gif naudoju nuo birzelio pradzioj ir jau baigiu ipuset ax.gif
Atsakyti
Sveikos, o kur jūs perkate makadamijos riešutų aliejų ir kokia jo kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 18, 14:21)
g.gif  arba nesioji peruka arba turi labai galingus silikoninius sampunus, nes tik tokiu atveju tavo plaukams jokio poveikio negali padaryti joks aliejus. Jei plaukai padengti silikonu -tai kaip aliejus per ji gali pasiekti plauka ir ka nors jam duoti  doh.gif

Plaukai sausi, stori, minkti, nelinke veltis. Po visu sampunu alieju kaukiu jie man vienodi -minksti svelnoki banguoti nuo ausu ir pakile i sonus ,tokia slyksti didele didele A forma. Ir visiskai nesvarbnu koks buvo detas aliejus kiek laiko laikytas ir pan. Po kaikuriu geresniu sampunu ir kaukiu pirmus kartus naudojant buna slidoki,sunkesni maziau pakile, yaptingo svelnumo -tada labai dziaugiuos,tai geriausia ka galiu pasiekti dziovinant naturaliail. Kai alieju isplaunu tik sampunu,arba kai neuzsidedu balzamo, kaukes jie buna minksti, nesusivele bet vos ne piestu pakile kaip pas liuta, sausi ir neslidus visai ir visiskai dzin ,kad miegojau aprisusi galva vilnonem skarom pries tai istepus kokosais makedamijom kiausinaisi medumi ir t.t ir t.t
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 10 16, 17:04)
Prisidedu ir aš prie pagyrų makadamijų aliejui thumbup.gif Pagaliau esu patenkinta savo plaukais-šiaušalais blush2.gif

Sakykit,mergaitės,kur gi galima nusipirkti to makadamijų aliejaus? g.gif Noriu ir aš pabandyti,kad jau tiek daug pagyrų perskaičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2008 10 19, 15:41)
Sakykit,mergaitės,kur gi galima nusipirkti to makadamijų aliejaus? g.gif Noriu ir aš pabandyti,kad jau tiek daug pagyrų perskaičiau biggrin.gif

maximoj alieju skyriuj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 19, 15:49)
maximoj alieju skyriuj  biggrin.gif

Ačiū labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 19, 15:49)
maximoj alieju skyriuj  biggrin.gif

manau, kad bet kurioj pardoj, as pirkau rimi biggrin.gif
Atsakyti
siandien nusipirkau Milk shake ampules baltupiuose, bet ne po 6 lt, o jau po 7.5 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2008 10 19, 14:41)
Sakykit,mergaitės,kur gi galima nusipirkti to makadamijų aliejaus?

spec.alieju parduotuvese perku,turi buti saltai spaustas ir nerafinuotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 10 25, 15:49)
spec.alieju parduotuvese perku,turi buti saltai spaustas ir nerafinuotas  smile.gif

O Klaipėdoj čia kur būtų? Gal Daukanto g. prie teismo? Mačiau ten parduotuvytę kažkokia yra. Ir man reikia tikro makadamijų aliejaus user posted image
Atsakyti
QUOTE(tojama @ 2008 10 25, 18:43)
O Klaipėdoj čia kur būtų? Gal Daukanto g. prie teismo?

taip ten ir perku smile.gif
Atsakyti