Na nepykit
atsiprasau.

RTema blogai pavadinta,betn as zodzio naturalus nematau
kazi, negalima pakoreguot?
Ir nebutu problemu ...

kazi, negalima pakoreguot?

Nusipirkau linu semenu alieju, bandysiu siandien gal pamaitint plaukucius

Aš jau daug metų naudojų Alfaparf aliejuką plaukams, nieko geresnio nesu radusi. Mano plaukų galiukai yra linkę skilinėti ir atrodo negražiai, o šis aliejukas viską paslepia ir maitina plauką, svarbiausia neperdozuot. Tikrai siūlau pabandyt.

QUOTE(Vitalija J. @ 2008 11 13, 19:33)
Aš jau daug metų naudojų Alfaparf aliejuką plaukams, nieko geresnio nesu radusi. Mano plaukų galiukai yra linkę skilinėti ir atrodo negražiai, o šis aliejukas viską paslepia ir maitina plauką, svarbiausia neperdozuot. Tikrai siūlau pabandyt.

QUOTE(Vitalija J. @ 2008 11 13, 18:33)

manau reiktu ne slept, o gydyt

QUOTE(Dolphin @ 2008 11 13, 19:38)
Tai kaip ir gydymo dalis yra šis aliejukas, plaukus kerpu, geras priemones naudoju, bet spėju, jog nėštumas daro savo. Gal ir neteisingai manau, jog nenoriu kirpt kiekvieną mėnesį, nėštumas nesitęs amžinai.

naudojau ir as Alfa parf
kol naudojau, tol graziai galiukai atrode

QUOTE(Dolphin @ 2008 11 13, 20:37)
man tik klausimas iskilo vienas, jus paskaitot bent viena puslapi atgal? ar ateinat ir rasot beleka? gal pasnekam tada cia apie pedkelnes kokias dar?

gal kas zino kaip naudoti varnalesu alieju kaip kauke kad issiplautu normaliai ir neliktu riebumo?
turiu ta Nivea, siaubas kazkoks, keturis kartus su sampunu ploviau ir visvien atrode jog dvi savaites galvos netrinkus buciau