QUOTE(Prijauciantis @ 2010 06 29, 09:51)
Žibalas ir troičatka yra nuodai, kuriuos ilgą laiką vartojant žūva parazitai, bakterijos. Badu parazitus taip pat galima sunaikinti, tik badauti reikia 30-40 dienų.
Reikia gydytis kompleksiškai.
Aktyvus gyvenimo būdas + sveika mityba + reguliariai, bet ne po daug badauti. O jei žinote kaip ir nebijote: 1. išsivalyti žarnyną + 2. kepenis su tulžimi (jei nėra akmenų)
Aš badauju ekadašio dienomis. Mityba pusė velnio, kai susigriebiu

Rytais darbe 15 min mankštatempimo pratimėliai (jei neužgriūna darbai). Namuose veiklos užtenka- namai, vaikai, nedidelis daržas. kartais paminu steperį, bet pastarasis man nelimpa. o prieš tai turėtas neatlaikė krūvio

Audžiu mintį kaip pasiruošti kepenų valymui (suminkšti). Tikrai bandysiu
Papildyta:
QUOTE(saule08 @ 2010 06 29, 09:58)
sveikos visos.
esu prijaucianri iskrovoms, pasninkavimams. jau kokia puse metu kas savaite darau 24-36 val iskrova. pora kartu ant vandenuko isbuvau 3 paras. noro buvo ir ilgiau isbut, bet pabijojau- dar ziniu stoka ir manyciau patirties mazai.
siandien antra pasninkavimo diena, jauciuosi puikiai, tik tiek kad erzina greit susidarancios apnasos ir prastas burnos kvapas. si karta tikiuosi atsilaikyt 3-5 dienas. ziuresiu nuo savijautos.
Labas,
Šaunuolė

Literatūros vis tiek kažkiek esi skaičiusi? Kaip išeiti iš badavimo? Tai svarbu. Knygas bent kelias turiu ta tema. Jei ką, aš irgi iš Kauno