Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas pagal Polį Bregą II-a dalis

QUOTE(Kristaline @ 2010 06 09, 13:34)
Pastebėjau tokį dalyką, kad po ilgalaikių badavimų mano organizmas reaguoja į dantų karūnėles. Tik nesu visiškai tikra ar dė to, kad kažkas negerai yra su jomis ar dantų kanalais ar tiesiog organizmas jas atpažysta kaip svetimkūnį ir bando pašalinti  g.gif . Literatūroje apie tai lyg ir nieko nerašo... Manau spiralė irgi kaip svetimkūnis, netgi labiau, nes jos (kiek žinau) būna hormoninės.

Malachovas rašo, kad jam badaujant buvo problemų su dantimis(skausmas, pūlių valymasis, parodantozės pažeistų vietų valymasis). Bet apie karūnėles neradau.
O dėl spiralės, ilgesnius badavimus nukelsiu ateičiai. Apsiribosiu 1 dienos nevalgymu ir mitybos kontroliavimu smile.gif Geriu rytinį šlapimą, šarminį vandenį. Bent jau tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2010 06 09, 14:09)
Malachovas rašo, kad jam badaujant buvo problemų su dantimis(skausmas, pūlių valymasis, parodantozės pažeistų vietų valymasis). Bet apie karūnėles neradau. 

Apie dantų skausmą ir patinimą pamenu, bet badavimas jam šiuo atveju nepadėjo.
QUOTE(vaiduliuke @ 2010 06 09, 14:09)
O dėl spiralės, ilgesnius badavimus nukelsiu ateičiai. Apsiribosiu 1 dienos nevalgymu ir mitybos kontroliavimu smile.gif Geriu rytinį šlapimą, šarminį vandenį. Bent jau tiek smile.gif

Manau, kad apsisprendimas teisingas, nes ilgesnį laiką badaujant pašalinės medžiagos nepageidautinos mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas patarsit kur įsigyti valyto žibalo. Ar pačiai bandyti valyti jį?
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2010 06 22, 14:57)
Gal kas patarsit kur įsigyti valyto žibalo. Ar pačiai bandyti valyti jį?

Aš kaip tik užsisakiau aviacinio žibalo ir po to valysiu. Valysiu ilgai ilgai, bet iki rudens tureciau isvalyti biggrin.gif (per koki menesi gausiu, per kita menesi tureciau prisiruosti isvalyti). Galeciau pasidalinti. O siaip aviacinio zibalo galima gauti ten kur malunsparniai skraido, tik butinai paaiskinti kam reikia, arba prasyti vasarinio (jis paprastai buna be priedu)
Atsakyti
QUOTE(Prijauciantis @ 2010 06 22, 17:37)
Aš kaip tik užsisakiau aviacinio žibalo ir po to valysiu. Valysiu ilgai ilgai, bet iki rudens tureciau isvalyti biggrin.gif (per koki menesi gausiu, per kita menesi tureciau prisiruosti isvalyti). Galeciau pasidalinti. O siaip aviacinio zibalo galima gauti ten kur malunsparniai skraido, tik butinai paaiskinti kam reikia, arba prasyti vasarinio (jis paprastai buna be priedu)

Būtų super, jei pasidalintum smile.gif O kaip vyksta valymas? Aš būtent dėl to įsigijau knygelę "Gydymas žibalu". Ten į žibalą įpylus druskos reik jį kaitinti 1,5 val. Toks metodas?
Vakar paskambinau į kelias homeopatines vaistines dėl valyto žibalo. Vasitinės neturi, arba siūlo po 30ml maišyto su spiritu. Vienoje gan linksmas vyrukas atsiliepė ir patarė kreiptis į šarlatanus, kurie apie žibalą pasakas skleidžia smile.gif Pasakiau, kad einu jų ieškoti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2010 06 23, 08:54)
Būtų super, jei pasidalintum smile.gif O kaip vyksta valymas? Aš būtent dėl to įsigijau knygelę "Gydymas žibalu". Ten į žibalą įpylus druskos reik jį kaitinti 1,5 val. Toks metodas?
Vakar paskambinau į kelias homeopatines vaistines dėl valyto žibalo. Vasitinės neturi, arba siūlo po 30ml maišyto su spiritu. Vienoje gan linksmas vyrukas atsiliepė ir patarė kreiptis į šarlatanus, kurie apie žibalą pasakas skleidžia smile.gif Pasakiau, kad einu jų ieškoti smile.gif

Galima kaitinti, bet reikia atsargiai smile.gif, galima košti per smėlį ar žvyrą. Aš per daug nesigilinu, kelis kartus perkošiu per aktyvuotą anglį ir viskas. O kadangi žibalas ir taip truputį užteršia organizmą, tai po jo vartojimo naudinga tuputį pabadauti ir viskas išsivalo.
Atsakyti
O kokios problemos verčia gydytis žibalu? Ar badavimas čia negalėtų padėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2010 06 28, 11:14)
O kokios problemos verčia gydytis žibalu? Ar badavimas čia negalėtų padėti? g.gif

O problemos- buvo dienų, kai vos kojas pavilkdavau, mieguistumas (mano žemesnis kraujo spaudimas), nuolat šąla galūnės, šioks toks širdies nepakankamumas (be to ir skylėta dar smile.gif ), kakle, pečiuose jaučiu, kad yra ataugų. Vis įtarė man skydliaukę- kraujo tyrimai ir echoskopija rodo, kad viskas normaliai. Pradžiai tiek problemų-negalių smile.gif
Įpusėjau gerti pelyno, gvazdikėlių miltelius. Riboju miltinius ir pieno produktus (išskyrus retkarčiais kefyrą). Rytais spaudžiu daržovių sultis, geriu silpnai šarminį vandenį.
Tikrai geriau jaučiuosi smile.gif Dar reik paminėti pozityvų mąstymą (bet taip norisi kartais ir savęs pagailėti smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliuke: 29 birželio 2010 - 08:41
O kokios problemos verčia gydytis žibalu? Ar badavimas čia negalėtų padėti?
Žibalas ir troičatka yra nuodai, kuriuos ilgą laiką vartojant žūva parazitai, bakterijos. Badu parazitus taip pat galima sunaikinti, tik badauti reikia 30-40 dienų.
O problemos- buvo dienų, kai vos kojas pavilkdavau, mieguistumas (mano žemesnis kraujo spaudimas), nuolat šąla galūnės, šioks toks širdies nepakankamumas (be to ir skylėta dar  ), kakle, pečiuose jaučiu, kad yra ataugų. Vis įtarė man skydliaukę- kraujo tyrimai ir echoskopija rodo, kad viskas normaliai. Pradžiai tiek problemų-negalių
Reikia gydytis kompleksiškai. Aktyvus gyvenimo būdas + sveika mityba + reguliariai, bet ne po daug badauti. O jei žinote kaip ir nebijote: 1. išsivalyti žarnyną + 2. kepenis su tulžimi (jei nėra akmenų)
Atsakyti
sveikos visos.
esu prijaucianri iskrovoms, pasninkavimams. jau kokia puse metu kas savaite darau 24-36 val iskrova. pora kartu ant vandenuko isbuvau 3 paras. noro buvo ir ilgiau isbut, bet pabijojau- dar ziniu stoka ir manyciau patirties mazai.
siandien antra pasninkavimo diena, jauciuosi puikiai, tik tiek kad erzina greit susidarancios apnasos ir prastas burnos kvapas. si karta tikiuosi atsilaikyt 3-5 dienas. ziuresiu nuo savijautos.
Atsakyti
QUOTE(Prijauciantis @ 2010 06 29, 09:51)
Žibalas ir troičatka yra nuodai, kuriuos ilgą laiką vartojant žūva parazitai, bakterijos. Badu parazitus taip pat galima sunaikinti, tik badauti reikia 30-40 dienų.
Reikia gydytis kompleksiškai. Aktyvus gyvenimo būdas + sveika mityba + reguliariai, bet ne po daug badauti. O jei žinote kaip ir nebijote: 1. išsivalyti žarnyną + 2. kepenis su tulžimi (jei nėra akmenų)

Aš badauju ekadašio dienomis. Mityba pusė velnio, kai susigriebiu smile.gif
Rytais darbe 15 min mankštatempimo pratimėliai (jei neužgriūna darbai). Namuose veiklos užtenka- namai, vaikai, nedidelis daržas. kartais paminu steperį, bet pastarasis man nelimpa. o prieš tai turėtas neatlaikė krūvio smile.gif
Audžiu mintį kaip pasiruošti kepenų valymui (suminkšti). Tikrai bandysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saule08 @ 2010 06 29, 09:58)
sveikos visos.
esu prijaucianri iskrovoms, pasninkavimams. jau kokia puse metu kas savaite darau 24-36 val iskrova. pora kartu ant vandenuko isbuvau 3 paras. noro buvo ir ilgiau isbut, bet pabijojau- dar ziniu stoka ir manyciau patirties mazai.
siandien antra pasninkavimo diena, jauciuosi puikiai, tik tiek kad erzina greit susidarancios apnasos ir prastas burnos kvapas. si karta tikiuosi atsilaikyt 3-5 dienas. ziuresiu nuo savijautos.

Labas,
Šaunuolė smile.gif
Literatūros vis tiek kažkiek esi skaičiusi? Kaip išeiti iš badavimo? Tai svarbu. Knygas bent kelias turiu ta tema. Jei ką, aš irgi iš Kauno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2010 06 29, 10:05)
Labas,
Šaunuolė smile.gif
Literatūros vis tiek kažkiek esi skaičiusi? Kaip išeiti iš badavimo? Tai svarbu. Knygas bent kelias turiu ta tema. Jei ką, aš irgi iš Kauno smile.gif

aciu aciuks.gif
as turiu ir Brega, ir Suvorina skaicius esu. istikro man tas isejimas ir yra sunkiausia viso proceso dalis.
Atsakyti