Įkraunama...
Įkraunama...

Vandens Vichy parkas

Mes tai buvę ir Druskininkų vandens parke ir Vichy vandens parke.Tai man asmeniškai Druskininkų labiau patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DRUGELIS DRAUGELIS @ 2008 07 16, 16:36)
Mes tai buvę ir Druskininkų vandens parke ir Vichy vandens parke.Tai man asmeniškai  Druskininkų labiau patiko thumbup.gif

Daugumai patinka labaiau Druskininkuose, kiek teko girdeti.
Atsakyti
as irgi apie druskininkus galvoju, info ieskau
Atsakyti
Tai kur tuos batukus specialius vaikams reikia pirkti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2008 07 18, 09:46)
Tai kur tuos batukus specialius vaikams reikia pirkti?  biggrin.gif

kaip as isivaizduoju, tai tie batai turetu but, spec. i vandeni brist, tokie su guminiu dygliuotu padu, kaip tik maciau ispardavima tokiu batu berods maximoj, nu del PC bijau pameluot.
Atsakyti
neseniai lankemes Vichy, patiko nerealiai thumbup.gif
temp visa laika rode 30-31, persirengimo kambariuose irgi silta
ir min laikas ne 4val, kaip kad kazkas cia rase, o 3val, bet gi niekas nedraudzia iseiti kad ir po 2,5
zinoma, kad apsilankykit wink.gif juolab, kad nemokamai turit galimybe, nepatiks gi iseisit (is tiesu tai net neabejoju, kad patiks ir Jums ir vaikiukui)
tik, maudyniu sauskelnes nusipirkit, nes be ju neileidzia
Atsakyti
Bet jei vaikas pasiprašo į tualetą - tų sauskelnių nereikia? g.gif ( mums 2,5 - jau seniai jas pamiršę ).
Atsakyti
Tokiu atveju sauskelniu nereikia mirksiukas.gif
as maciau parke ir visai mazuliuka vaikiuia buvo atsinese thumbup.gif , apie 2-3men cool.gif
Atsakyti
Tai va pagaliau nuvaziavome i vandens parka tai vienareiksmiskai galiu pasakyti kad nepatiko nei mum nei vaikui schmoll.gif
Tik iejom i vidu ir vaikas pradejo klykti nesavu balsu kazkas nepatiko nors tik pradejom perseringineti.Niekaip neejo nusiraminti doh.gif ant ranku pakol ejom biski nusiramino iejom i ta parka prie vandens tai is visur taska vanduo is virsaus ir sroves tokios visai nevaikiskos nors ten pirmam aukste baseinas padarytas vaikams, tik pabandziau pripratynti vaika prie vandens tai vel klyksmas nes vanduo net man buvo saltas ir is lauko trauke skersvejis nes ten yra toksai takelis kuris is lauko eina i vidu. Visko tikrai neaprasynesiu bet akva parkas tikrai nepritaikytas vaikams 1,6metu ax.gif mano vaikas buvo visa laika ant ranku ir tik vienintelei vietoj jam patiko Dzakuzi tongue.gif tai is pradziu as su vaiku sedejau dzakuzi vyras buvo nuejes i pirti o po to as, bet apie pirciu kompleksa nieko gero pasakyti negaliu NEPATIKO schmoll.gif .
Nezinau gal cia as tokia g.gif bet man su vaiku buvo salta nors savaitgalius praleidziam prie ezeru ir vaikas neislenda is vandens ir prie juros buvom viskas buvo tvarkoje o ten tai nesuprasi ar tas skersvejis kaltas g.gif
Atsakyti
O mes uzvakar taip pat buvome Vichy vandens parke,tai visiems labai patiko.Atvaziavome apie 10.30-11 val. tai zmoniu dar mazai buvo.Mazyle musu visa apsipatenkinusi ir vaiku baseine nuo kalniuko nusileidinejo, ir burbulinej vionioj mirko ir infraraudonuju spinduliu pirteleje su mumis pabuvo.O kad vaikas nesaltu, tai visalaik pasiimu su savimi pora ranksluosciu ir po kiekvienos vandens proceduros nusluostau.Kai vienas ranksluostis pasidaro dregnas, atsinesu kita smile.gif
Atsakyti
Mes buvom Vichy kai sūnui buvo 1.4 metai. Labai patiko - ypač tas didelis bangų baseinas su fontanėliais. Tempė mane kuo giliau ir norėjo pats "plaukti". Šalta? Keista... Man buvo net per karšta.
O nepatiko (bet kitą kartą žinosim):
- nebuvo jokių žaislų vaikams (mažių buvo nemažai, o kamuolį atsinešęs tik vienas, tad buvo ašarų), kitą kartą tempsimės kamuolį ir kt. vandeny ir prie jo tinkančių žaislų (pvz. kibirėlį);
- plaukiojimo liemenė, kurią rekomenduojama uždėti, didelė, nepatogi sunki ir šlapia, įlipus į vandenį pakyla iki smakro, toks jausmas kad net kvėpuoti sunku, maniškis su ja niekaip, tai "plaukiojom" be liemenės. O kitąkart pasirūpinsim pripučiamom pagalvėlėm, kurios segamos virš alkūnių;
- ech, slidinėja vaikas, ypač tam dideliam bangų baseine..... reiks kokių tapkių ieškot
Atsakyti
QUOTE(Tatli @ 2008 07 21, 15:52)
Tai va pagaliau nuvaziavome i vandens parka tai vienareiksmiskai galiu pasakyti kad nepatiko nei mum nei vaikui schmoll.gif
Tik iejom i vidu ir vaikas pradejo klykti nesavu balsu kazkas nepatiko nors tik pradejom perseringineti.Niekaip neejo nusiraminti doh.gif  ant ranku pakol ejom biski nusiramino iejom i ta parka prie vandens tai is visur taska vanduo is virsaus ir sroves tokios visai nevaikiskos nors ten pirmam aukste baseinas padarytas vaikams, tik pabandziau pripratynti vaika prie vandens tai vel klyksmas nes vanduo net man buvo saltas ir is lauko trauke skersvejis nes ten yra toksai takelis kuris is lauko eina i vidu. Visko tikrai neaprasynesiu bet akva parkas tikrai nepritaikytas vaikams 1,6metu ax.gif  mano vaikas buvo visa laika ant ranku ir tik vienintelei vietoj jam patiko Dzakuzi tongue.gif  tai is pradziu as su vaiku sedejau dzakuzi vyras buvo nuejes i pirti o po to as, bet apie pirciu kompleksa nieko gero pasakyti negaliu NEPATIKO schmoll.gif .
Nezinau gal cia as tokia g.gif  bet man su vaiku buvo salta nors savaitgalius praleidziam prie ezeru ir vaikas neislenda is vandens ir prie juros buvom viskas buvo tvarkoje o ten tai nesuprasi ar tas skersvejis kaltas g.gif

taviskis matyt isigando aplinkos greiciausiai,turbut priprates yra prie ramesnes aplinkos verysad.gif
Mes kita savaite ir zadam vaziuot i Vichi,tai mazeliai yra 1,2metuko,ziuresim kaip jai patiks,o del salciu tai kiek kur buvom tikrai yra tie skersvejai,nu gal nesusalsim ax.gif
Atsakyti