gal kas galetu pasidalinti ziniomis apie tai, kai BGS isauga slapime? kokios pasekmes gali buti vaisiui?
pas mane BGS isaugo slapimo paselyje 25 nestume savaite. skyre 7 dienu leidziamo penicilino kursa. salia to dar reikejo gerti spanguoliu ekstrakto tabletes, slapimo takus dezinfekuojancias arbatas, daug skysciu..po gydymo kurso praejus 2 savaitems kartojo slapimo paseli..atsakymas-BGS kolonijos dauginasi toliau. mano gine pasimetus, nesupranta, kodel penicilinas nenugalejo bakterijos..israse kita antibiotika - amoksicilina, 14 dienu + urosepta. ir irase diagnoze - asimptomine bakteriurija. siunte ir pas urologa, kuris irgi nieko konkretaus neatsake, tik padare inkstu echo, nustate, kad padidejes desinysis inkstas. ir dar pasake, kad nieko nebus, jei negydomas partneris..

o mano gine nesutinka, kad butu gydomas ir partneris
beje, klausiau gines, ar veiksminga dabar gydyt, ar neuztenka per gimdyma suleist penicilina. tai sake, kad ir per gimdyma leis, ir dabar reikia gydyt, nes maniskis 'geris' gyvena slapimo takuose ir gali pakliuti bakterija i vaisiaus vandenis..
zodziu, gal kas susiduret? mane domina, ar dabar kenkia mano maziukui tas kokas?
biski nevilty esu - vaistai tai ne vitaminai..beto gine pasake taip: tiesiogines itakos vaisiui dabar neturetu daryti, bet jei kas bus negerai, tai bus galima manyti, kad tai del BGS...