Įkraunama...
Įkraunama...

B grupės streptokokai. Kas tai?

QUOTE(Neringa87 @ 2009 10 01, 14:36)
Dekui uz informacija  mirksiukas.gif
tiek kad ten gero nieko neparasyta.....  verysad.gif  labai pergyvenu del savo maziuko....  cray.gif
user posted image

viskas bus gerai console.gif
nubek pas savo gine issiaiskinti tiksliau kas ir kaip, ta praasme, ar cia panasus variantas, kaip ir su B grupes streptokoku mirksiukas.gif suleis manau antibiotiku ir viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano daktare atostogauja, pas ja papulsiu tik treciadieni verysad.gif
as svarstau prasyti cezario, tada maziulis nekontaktuos su tuo parazitu.... nes kai vandenys nubegs reikia kuo greiciau suleisti antibiotiku, o as gimdyti vaziuosiu 50km cray.gif cray.gif cray.gif per tiek laiko gali buti uzkretimas cray.gif
pergyvenu labai... naktim miegot negaliu, istisai asaros ir asaros.... cray.gif cray.gif Labai mylim mes maziuka, ir bijau net pagalvot kad jam kas nors galetu nutikti.... cray.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringa87: 01 spalio 2009 - 15:10
Labiausiai kudikiui pakenktu pergyvenimimas- tad nepergyvenk ir viskas bus gerai!!! Stipri mamyte- sveikas ir stiprus vaikutis.

Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Neringa87 @ 2009 10 01, 16:07)
Mano daktare atostogauja, pas ja papulsiu tik treciadieni  verysad.gif
as svarstau prasyti cezario, tada maziulis nekontaktuos su tuo parazitu.... nes kai vandenys nubegs reikia kuo greiciau suleisti antibiotiku, o as gimdyti vaziuosiu 50km    cray.gif  cray.gif  cray.gif  per tiek laiko gali buti uzkretimas  cray.gif 
pergyvenu labai... naktim miegot negaliu, istisai asaros ir asaros....    cray.gif  cray.gif  Labai mylim mes maziuka, ir bijau net pagalvot kad jam kas nors galetu nutikti....  cray.gif
user posted image

tos pindos gydytojos doh.gif maniske irgi atostogauja, bet dar ir kiek, 3 savaites, kai man norisi, o ir priklauso, nuo 36 sav. kas savaite pas ja lankytis schmoll.gif nieko nepadarysi jau cia
laikykis, pamatysi, viskas bus gerai, paskaityk sitoje temuteje mamyciu komentarus, kad kurioms ir buvo nustate sita bakterija (tiesa, nzn koks skirtumas, nes dauguma, ko gero, rase apie B grupes) tai ju kudikiai gime sveikuciai ir nepasigave sitos zarazos thumbup.gif
Atsakyti
Stengiuosi vyti salin mintis blogas, beto pasikonsultavau su daktarais kurie dirba gimdymo namuose kuriuose zadu gimdyti ir nurimau, smile.gif dar vyras padeda labai, palaiko ir bando nuvyti blogas mintis tolyn rolleyes.gif
tikiuosi kad viskas bus gerai.... smile.gif tiksliau ne tikiuosi o zinau kad viskas bus gerai, turi taip buti smile.gif dekui mamytes kad palaiket mane 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Neringa87 @ 2009 10 02, 12:20)
Stengiuosi vyti salin mintis blogas, beto pasikonsultavau su daktarais kurie dirba gimdymo namuose kuriuose zadu gimdyti ir nurimau,  smile.gif  dar vyras padeda labai, palaiko ir bando nuvyti blogas mintis tolyn  rolleyes.gif
tikiuosi kad viskas bus gerai....  smile.gif tiksliau ne tikiuosi o zinau kad viskas bus gerai, turi taip buti  smile.gif  dekui mamytes kad palaiket mane  4u.gif
user posted image

saunuole thumb_yello.gif
Atsakyti
šiandien rado ir pas mane tą zarazą verysad.gif

Įdomu ar prieš gimdymą skirs atibiotikų ar tik gimdymo metu?
Ir kiek kartų leidžia? 2,3,4...?
Atsakyti
QUOTE(Calendula @ 2009 10 03, 00:03)
šiandien rado ir pas mane tą zarazą verysad.gif

Įdomu ar prieš gimdymą skirs atibiotikų ar tik gimdymo metu?
Ir kiek kartų leidžia? 2,3,4...?

Nebijok, man irgi rado, bet pries pat gimdyma leido antib. ir buvo viskas gerai,vaikui nepakenke smile.gif
Atsakyti
niu as kazkaip susilaikiau nuo siu tyrimu, nes anglijoje jie neprivalomi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angliuuke @ 2009 10 03, 21:40)
niu as kazkaip susilaikiau nuo siu tyrimu, nes anglijoje jie neprivalomi  smile.gif

cia irgi neprivalomi, ir jie kainuoja, nes TLK nekompensuoja sio tyrimo smile.gif taciau del savo vaiko sveikatos ir pacios ramybes pasidarai, nei pinigeliu ten keliu litu negaila, nei laiko, nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mamyte*24: 05 spalio 2009 - 09:55
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 10 05, 10:55)
cia irgi neprivalomi, ir jie kainuoja, nes TLK nekompensuoja sio tyrimo  smile.gif  taciau del savo vaiko sveikatos ir pacios ramybes pasidarai, nei pinigeliu ten keliu litu negaila, nei laiko, nieko  smile.gif

drinks_cheers.gif pasekmes vaikuciui baisios, tie keli lt ir laikas tikrai nieko neverti palyginus
Atsakyti
As ir vakar pasidariau si tyrima, sumokejau 24,70 lt. Atsakymas bus tik po savaites doh.gif tikiuos nepagimdyt iki tol ax.gif bus ramiau, nes tiek prisiskaicius kokios pasekmes buna tai vaje vaje doh.gif geriau,kad tos zarazos nebutu,bet jei ras - suleis antibiotiku ir viskas bus ok thumbup.gif
Atsakyti