Aktuali tema, mums ir planuoja daryti. tikiuosi nebus. Stiprybes mamukai
O jeigu pvz, as pries metus pagimdziau vaika 37 sav pasidariau paselio tiryma, nieko nerado. Ar nenescia galiu uzsikresti sia bacila? I,r ar del jos gali ivykti nesivystantis nestumas? Labai prasau pagelbekit
Užsikrėsti gali bet kada. Bet persileidimo ši bakterija negali sukelti.
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 09 23, 11:01)
kaune visos kazkaip mini skirtingas kainas
niekaip neprisiruosiu ten nuvykti, nors laikas yra man dabar pats tas, nes iki 37 sav reikia atlikti si tyrima
maza kas, lelius gal pasibels anksciau
beje, man siuntimo nedave 

man KGN darys, sake kad tyrimas kainuoja 30lt

na svarbiausia issitirti ir reik tiketis kad be tos zarazos

Sveikos
na, as jau turiu rezultata - neigiamas
Tikejaus, kad bus teigiamas kazkodel
bet aciu Dievui, kad viskas gerai

Tikejaus, kad bus teigiamas kazkodel

QUOTE(Gytutė @ 2009 10 10, 18:36)
Užsikrėsti gali bet kada. Bet persileidimo ši bakterija negali sukelti.
ar tikrai? man gydytoja kitaip sakė..
aną žiemą ASO_2 rodė 509 (norma 0-200), šią savaitę vėl pasidariau šį tyrimą, rezultatas 403... prieš dvi sav patyriau persileidimą dėl nesivystančio nėštumo... reik kažkaip sutvarkyt šį streptokokinį reikalą, nes po naujų vėl planuoju...
Normaliai B gr. streptokokas pavojingas tik ka tik gimusiam naujagymiui. Jei tau buvo intrauterine infekcija, patikek, tikrai butum ta pastebejusi. Ir gydytoja butu maciusi, kad yra uzdegimas.
Be to, antistreptolizinas O (ASO) nera skirtas B grupes streptokoku diagnostikai, jis nustato, kad organizmas kovoja su A grupes streptokoku. O tai visiskai kita bakterija su kitom ligom.
Jei jau norisi viska padaryti taip kaip reikia, tada reikia pasidaryti paseli is gerkles, kur A grupes streptokokas ir sukelia uzdegima (isskyrus kai kuriuos kitus atvejus). Taip pat, nepakenktu ir paselis is maksties, kad isitikint, kokie streptokokai ten gyvena. Pagal rezultatus ir spresti, ka toliau daryti.
Be to, antistreptolizinas O (ASO) nera skirtas B grupes streptokoku diagnostikai, jis nustato, kad organizmas kovoja su A grupes streptokoku. O tai visiskai kita bakterija su kitom ligom.
Jei jau norisi viska padaryti taip kaip reikia, tada reikia pasidaryti paseli is gerkles, kur A grupes streptokokas ir sukelia uzdegima (isskyrus kai kuriuos kitus atvejus). Taip pat, nepakenktu ir paselis is maksties, kad isitikint, kokie streptokokai ten gyvena. Pagal rezultatus ir spresti, ka toliau daryti.
QUOTE(Gytutė @ 2009 10 23, 09:48)
Jei jau norisi viska padaryti taip kaip reikia, tada reikia pasidaryti paseli is gerkles, kur A grupes streptokokas ir sukelia uzdegima
ačiū už atsakymą
tada žiemą man gerklėj rado B grupės streptokoką

Jeigu skaitai angliskai, yra labai daug informacijos apie B grupes streptokoka internete. Tik tiek, kad gerkleje jis nera patogenas
ir uzdegimo nesukelia. Keista, kad ji jums atidave laboratorija. Nebent painiojate su beta hemoliziniais streptokokais, tai siai grupei priklauso ir A, ir B grupes streptokokas.

QUOTE(Gytutė @ 2009 10 23, 10:14)
Keista, kad ji jums atidave laboratorija
Nebent painiojate su beta hemoliziniais streptokokais, tai siai grupei priklauso ir A, ir B grupes streptokokas.
Nebent painiojate su beta hemoliziniais streptokokais, tai siai grupei priklauso ir A, ir B grupes streptokokas.
neatidavė, šiaip belaukdama eilės kortelę pavarčiau
net nežinau, gal.. gerklės pasėlio tyrime buvo parašyta ne ta B kaip mūsų B, o beta
O kaune kur daro si tyrima ar Kauno visuomenes sveikatos centre Kipro Petrausko g., ar nacionalinej visuomenes sveikatos prieziuros laboratorijoj, ausros g?
QUOTE(simapop @ 2009 10 26, 15:49)
O kaune kur daro si tyrima ar Kauno visuomenes sveikatos centre Kipro Petrausko g., ar nacionalinej visuomenes sveikatos prieziuros laboratorijoj, ausros g?
Aušros gatvėj