Gal butu atsiliepimu?
QUOTE(Kristepala @ 2008 10 14, 20:09)
Sveikutes. Pagaliau sulaukiau savo sepeteliu ir dabar eksperementuoju, tik pastebejau toki dalyka ant ju, kad ant vieno parasyta France, o ant kito Japan. kaip suprasti?
QUOTE(Kristepala @ 2008 11 12, 21:52)
Sveikutes. Pagaliau sulaukiau savo sepeteliu ir dabar eksperementuoju, tik pastebejau toki dalyka ant ju, kad ant vieno parasyta France, o ant kito Japan. kaip suprasti? 
taip ir buna - skirtingose salyse gaminti
nusprendziau isigyti siuos sepetukus.Ilgai studijavau kad isirinkt tokius kuriuos naudosiu kiekviena karta.Bet nezinau ar nepataikiau pro sali as cia.
perzvelkit mielosios ir gal pastebesit toki kurio ar kuriu jusu nuomone neverta pirkti.
Biuciau labai dekinga, nes sumele gaunasi nemaza.
116 Blush Brush

150 Large Powder Brush

168 Large Angled Contour Brush

194 Concealer Brush

272 Small Angled Shader

213 Fluff Brush

252 Large Shader Brush

210 Precise Eye Liner Brush

239 Eye Shading Brush

266 Small Angle Brush

Papildyta:
tesinys...
224 Tapered Blending Brush

217 Blending Brush

219 Pencil Brush

208 Angled Brow
perzvelkit mielosios ir gal pastebesit toki kurio ar kuriu jusu nuomone neverta pirkti.
116 Blush Brush

150 Large Powder Brush

168 Large Angled Contour Brush

194 Concealer Brush

272 Small Angled Shader

213 Fluff Brush

252 Large Shader Brush

210 Precise Eye Liner Brush

239 Eye Shading Brush

266 Small Angle Brush

Papildyta:
tesinys...
224 Tapered Blending Brush

217 Blending Brush

219 Pencil Brush

208 Angled Brow
QUOTE(kristukass @ 2008 11 13, 02:48)
nusprendziau isigyti siuos sepetukus.Ilgai studijavau kad isirinkt tokius kuriuos naudosiu kiekviena karta.Bet nezinau ar nepataikiau pro sali as cia.
Man tai puse tu sepeteliu atrodo nereikalingi kasdieniam naudojimui
QUOTE(kristukass @ 2008 11 13, 01:48)
168 neimčiau - veido kontūrus puikiausiai galima formuoti su skaistalų šepetėliu
272 ir 239 realiai nečiupinėjus bet man rodos jie labai panašiai dažys, tik vienas šiek tiek kampu kirstas - taigi rinkčiausi tik vieną jų
266 - ar tikrai tokį naudosi?
is visu isvardintu sepeteliu rinkciausia situos:
seseliams - 239, 217 ir 224 - pati turiu ir naudoju, galbut 219, bet jis man nereikalingas
antakiams, jei tikrai naudosi ir tau reikia - 208 arba ta kita....
veidui - 150 ir 116 (nes tas balta skaistalu sepetelis man nepatinka)
seseliams - 239, 217 ir 224 - pati turiu ir naudoju, galbut 219, bet jis man nereikalingas
antakiams, jei tikrai naudosi ir tau reikia - 208 arba ta kita....
veidui - 150 ir 116 (nes tas balta skaistalu sepetelis man nepatinka)
aciu merginos.
Ferrari, 272 ir 239 o kuri is siu dvieju patartum galbut rinktis?
Tiffany, o kodel tau nepatiko tas baltas sepetukas?
Nes s galvoju jog gal skaistalus graziau uztepciau nes su tais kur veidui tai kaip blyna uztepu, nors atrodo tikrai siaurai tepu.
QUOTE(kristukass @ 2008 11 13, 13:46)
aciu merginos.
Nes s galvoju jog gal skaistalus graziau uztepciau nes su tais kur veidui tai kaip blyna uztepu, nors atrodo tikrai siaurai tepu. 
konturavimui jis galbut ir neblogas, bet skaistalams tepti jis man nepatogus
atsakysiu uz Ferrari, rinkciausi 239
O kokios nuomones butu apie 252 ir 213 ir 194?
QUOTE(Hottea @ 2008 11 12, 13:07)
Gal kuri bande "mary kay" sepeteli - vakar pavarciau drauges katalogeli - 35 Lt, skirtas mineralinei pudrai, atseit naturaliu sereliu
Gal butu atsiliepimu?
Gal butu atsiliepimu?
dirbu su mk kosmetika ir prof sepeteliais, labai auksta kokybe. mineralines pudros sepetelis ypatingu iskarpymu ir pasemia pudros butent tiek kad visa veida padengti tolygiu sluoksniu ir nepalikt ruozu. mano sepeteliam jau metai, tarnauja puikiai.