Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nepasiklysti kosmetinių šepetėlių pasaulyje

QUOTE(Olivia* @ 2008 11 05, 10:14)
O man Guerlain'o labai geras,geresnis uz MAC.

Kuo geresnis už MAC?
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2008 11 10, 12:51)
Labas, na nusprendziau ir as pabandyt nusipirkt sepeteli skystai pudrai, apsistojau ties MAC 190 (foundation brush) 4u.gif norejau jusu paklaust, o kaip jus plaunat sepetelius, ta prasme ka naudojat muila, sampuna, kaip dziovinat paskui? ax.gif Aciu smile.gif

Aš visad plaudavau šapmpūnu ir naudodavau kondicionierių, bet pabandžiau naudoti akių makiažo valiklį- tiesiog užpilu jo ant rankšluosčio ar vatos diskelio ir "braukau" su šepetėliu tol, kol jis tampa švarus smile.gif O džiovinu paprastai, tiesiog su rankom "paglostau", kad įgautų pradinę formą ir palieku džiūti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo witchcraft: 10 lapkričio 2008 - 13:30
QUOTE(Rasytee @ 2008 11 05, 11:18)
o tai gerai kaip tik pasiemiau didelius ir viena rinkinuka akims . bet brangus sepeteliai  ax.gif reiks saugot nuo savo "dailininko" dvimecio nes jau viena  sepeteli pasisavino  doh.gif

O kuo tie mažesni blogiau? ax.gif Sunkiau dengia? Man labai patinka tų mac'iukų dizainas ir ta kosmetinė šepetukams nordstrome. Bet jei nieko doro iš jų, tai neverta tuomet.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 11 10, 17:01)
O kuo tie mažesni blogiau? ax.gif Sunkiau dengia? Man labai patinka tų mac'iukų dizainas ir ta kosmetinė šepetukams nordstrome. Bet jei nieko doro iš jų, tai neverta tuomet.

akims SE tikrai geri, pati turiu ir negaliu skųstis, o vat 187SE - schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 11 10, 14:04)
plaunu šampūnu arba  muilu, džiovinu paprastai, padedu ant radiatoriaus ir tiek  ax.gif

aciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(witchcraft @ 2008 11 10, 14:29)
Aš visad plaudavau šapmpūnu ir naudodavau kondicionierių, bet pabandžiau naudoti akių makiažo valiklį- tiesiog užpilu jo ant rankšluosčio ar vatos diskelio ir "braukau" su šepetėliu tol, kol jis tampa švarus  smile.gif O džiovinu paprastai, tiesiog su rankom "paglostau", kad įgautų pradinę formą ir palieku džiūti  4u.gif

aciu, reiks pabandyt ir taip smile.gif , o po valiklio sepetelis nelieka riebus? ax.gif
Atsakyti
Dažniausiai plaunu su šampūnu, esu bandžius ir su skystu muilu. Geriausiai atsiplauna su šampūnu. Kartais palepinu balzamu biggrin.gif šepetėliai būna šiek tie minkštesni
Atsakyti
as pries tai plaudavau sampunu, skystu muilu, dabar nusipirkau MAC skysti sepeteliams valyti ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2008 11 11, 14:11)
aciu smile.gif
Papildyta:
aciu, reiks pabandyt ir taip smile.gif , o po valiklio sepetelis nelieka riebus? ax.gif

Mano akių makiažo valiklis tas toks skystas, be jokių riebalų, tai kaip tik labai švarūs lieka smile.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif , na manau kad reikes visus budus isbandyt, o apie MAC skysti sepeteliams valyti net nieko negirdejau, vat tundra hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 11, 16:41)
as pries tai plaudavau sampunu, skystu muilu, dabar nusipirkau MAC skysti sepeteliams valyti ok.gif

O ką jis geresnio padaro už šampūną? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2008 11 11, 18:02)
O ką jis geresnio padaro už šampūną? ax.gif

geriau isvalo, yra antibakterinis, tausoja pacius serelius ir skirtas specialiai sepeteliams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 11, 19:19)
geriau isvalo, yra antibakterinis, tausoja pacius serelius ir skirtas specialiai sepeteliams biggrin.gif

labai geras valiklis thumbup.gif
Atsakyti