Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nepasiklysti kosmetinių šepetėlių pasaulyje

QUOTE(kristukass @ 2008 11 15, 22:54)
Kaip manot original? g.gif kaina 102.cia ebay
user posted image
user posted image

Šitas šepetėlis labai panašus į originalą,bet čia galvutė netokia schmoll.gif juodos spalvos šereliai turi būti nukirpti iki baltų pradžios...o čia taip nėra ir bendras vaizdas nekoks schmoll.gif
Atsakyti
Isigyjau "Artdeco" sepeteli presuotai pudrai (is kalnu ozio barzdos plauku) - niu jau naturaliau kazin ar buna lotuliukas.gif

Neskaiciau sios temos, tai gal atsilieptu, kam teko ji tureti? Nes kol kas man jis super wub.gif 40 Lt.
Atsakyti
aciu merginos del to sepecio.Palauksiu tada biskiuka ir veliau nusipirksiu tikra originala. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 15 lapkričio 2008 - 23:13
QUOTE(Hottea @ 2008 11 16, 00:51)
Isigyjau "Artdeco" sepeteli presuotai pudrai (is kalnu ozio barzdos plauku) - niu jau naturaliau kazin ar buna lotuliukas.gif

Neskaiciau sios temos, tai gal atsilieptu, kam teko ji tureti? Nes kol kas man jis super wub.gif  40 Lt.

Turiu Artdeco kabuki sepeteli, jis man plaunant iskrito is to geleziuko, bet kai isziuvo iklijavau i vidu, tai laiko lyg siol. Jis man labai graziai padengia mineraline pudra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 11 15, 23:51)

Neskaiciau sios temos, tai gal atsilieptu, kam teko ji tureti? Nes kol kas man jis super wub.gif  40 Lt.

o tau jis nera siurkstus? bigsmile.gif
man odai artdeco sepeteliai per siurkstus doh.gif
Atsakyti
Tu sepeteliu "sarmoje" buvo gal 4 rusys - tai konsultante patare imti si is ozio barzdos - man jis svelnus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 11 16, 17:41)
Tu sepeteliu "sarmoje" buvo gal 4 rusys - tai konsultante patare imti si is ozio barzdos - man jis svelnus rolleyes.gif

tada tikriausiai tavo oda nera jautri drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 11 15, 22:51)

Man jis labai siurkstus, bet dengia graziai.. smile.gif Tik veidas paskui niezti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2008 11 16, 19:05)
Man jis labai siurkstus, bet dengia graziai.. smile.gif Tik veidas paskui niezti  doh.gif

turiu skaistalu sepeteli - ziauriai siurkstus doh.gif
Atsakyti
aš iš EM mažą kabuki užsisakiau- švelnumas neišpasakytas, į erdesos šepetėlį nė pažiūrėt nenoriu schmoll.gif planuoju dabar iš ten normalaus dydžio kabuki užsisakyt rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu klausima ekspertems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ar MAC sepeteliai rinkiniuose (trumpais kotais, SE berods zymimi...) yra lygiai tokie pat kaip po viena parduodami? Kokybe nesiskiria? Nes kaina tai stipriai mazesne g.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 11 17, 15:52)
Turiu klausima ekspertems 4u.gif 4u.gif  4u.gif 

Ar  MAC sepeteliai rinkiniuose (trumpais kotais, SE berods zymimi...) yra lygiai tokie pat kaip po viena parduodami? Kokybe nesiskiria? Nes kaina tai stipriai mazesne g.gif

Pati neturiu, bet kiek čia skaitinėjau tais akė kad skiriasi ne tik dydžiu bet ir kokybe g.gif
Atsakyti