Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nepasiklysti kosmetinių šepetėlių pasaulyje

QUOTE(KRISTELA @ 2008 11 17, 16:52)
Turiu klausima ekspertems 4u.gif 4u.gif  4u.gif 

Ar  MAC sepeteliai rinkiniuose (trumpais kotais, SE berods zymimi...) yra lygiai tokie pat kaip po viena parduodami? Kokybe nesiskiria? Nes kaina tai stipriai mazesne g.gif

viena karta turejau SE - daugiau nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 17, 16:03)
viena karta turejau SE - daugiau nenoriu  biggrin.gif

Va to ir bijojau doh.gif turbut neverta gundytis maza kaina... unsure.gif o kas ten kitaip? forma kita ar tiesiog nekokybiski? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 11 17, 15:52)
Turiu klausima ekspertems 4u.gif 4u.gif  4u.gif 

Ar  MAC sepeteliai rinkiniuose (trumpais kotais, SE berods zymimi...) yra lygiai tokie pat kaip po viena parduodami? Kokybe nesiskiria? Nes kaina tai stipriai mazesne g.gif

aš ne ekspertė, bet sesuo turi MAC SE parsisiuntus ir normalius MAC šepetukus, tai akių šepetukai vienas prie vieno, o MAC187 SE tai niekam tikęs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 11 17, 17:33)
Va to ir bijojau doh.gif  turbut neverta gundytis maza kaina... unsure.gif  o kas ten kitaip? forma kita ar tiesiog nekokybiski? g.gif

zinok, geriau nesigundyk, nusipirk gerus kelis normalaus dydzio drinks_cheers.gif
Atsakyti
O gal patarsit, kokios formos šešėlių šepetėlis tiktų tai vietai, kur virš akies obuolio toks "lankelis"? Nes su kokiu bebandau, kažkaip labai negražiai gaunas doh.gif Tenka taisyt, paskui dar ant viršaus, tada vėl taisyt.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2008 11 17, 22:28)
O gal patarsit, kokios formos šešėlių šepetėlis tiktų tai vietai, kur virš akies obuolio toks "lankelis"? Nes su kokiu bebandau, kažkaip labai negražiai gaunas  doh.gif Tenka taisyt, paskui dar ant viršaus, tada vėl taisyt..  biggrin.gif

MAC 224 ir 217 (berods blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2008 11 17, 22:28)
O gal patarsit, kokios formos šešėlių šepetėlis tiktų tai vietai, kur virš akies obuolio toks "lankelis"? Nes su kokiu bebandau, kažkaip labai negražiai gaunas  doh.gif Tenka taisyt, paskui dar ant viršaus, tada vėl taisyt..  biggrin.gif

As tai Gosh naudoju jis toks apvalus (ta prasme, ne plokscias). Zinau, kad dar tam reikalui naudoja kirstus sepetelius, bet man ten aukstasis pilotazas atrodo biggrin.gif Gal MAC ir geresnis butu, bet kai nebandzius, tai savuoju Gosh esu labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Nesuprantu kuo skiriasi šie MAC
user posted image

nuo šių blush2.gif Gal kas bandėt?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Preila: 18 lapkričio 2008 - 18:43
QUOTE(Preila @ 2008 11 18, 18:42)
user posted image

nuo šių  blush2.gif Gal kas bandėt?

user posted image

tie viršutiniai yra limituoti, jų yra tik kurį laiką, o tų standartinių yra visuomet. Ir žinoma standartiniai kokybiškesni wub.gif Nors man akims pakanknka ir tų SE
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 11 18, 19:42)
user posted image

nuo šių  blush2.gif Gal kas bandėt?

user posted image

turejau SE, tik senesnes kolekcijos, galiu palygint - sito, standartinio dydzio, didesne galva ir kotas, geresnes kokybes, o SE - maziukas, isplautas dazo juodai (cia atsiliepimai is MAC temos)
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 11 18, 20:13)
tie viršutiniai yra limituoti, jų yra tik kurį laiką, o tų standartinių yra visuomet. Ir žinoma standartiniai kokybiškesni  wub.gif  Nors man akims pakanknka ir tų SE

QUOTE(Tiffany @ 2008 11 18, 20:14)
turejau SE, tik senesnes kolekcijos, galiu palygint - sito, standartinio dydzio, didesne galva ir kotas, geresnes kokybes, o SE - maziukas, isplautas dazo juodai (cia atsiliepimai is MAC temos)

Tai kaip suprantu su baltais šereleis nelabai kuo ir skiresi, tik dydžiu?
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 11 18, 19:45)
Tai kaip suprantu su baltais šereleis nelabai kuo ir skiresi, tik dydžiu?

ne, būtent tas 187 ir skiriasi kokybe - teplioja juodai (gal ne visi) unsure.gif
Atsakyti