Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nepasiklysti kosmetinių šepetėlių pasaulyje

QUOTE(Cherry_ @ 2008 11 21, 23:20)
turiu toki MAC smile.gif
naudoju 2 budais 1.pavedimams daryti ( juodais seseliais ) 2.jei noriu padumavuiu akiu, tai virsutini voka apvedu juodu piestuku, o poto su siuo patrinu ja 4u.gif

ash kaip tik ir planuoju su juo daryt pravedimus ir seseliuoti i virsu nuo voko rauksles. Cherry, o koki numeri turi?
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2008 11 23, 21:53)
ash kaip tik ir planuoju su juo daryt pravedimus ir seseliuoti i virsu nuo voko rauksles. Cherry, o koki numeri turi?

Aš turiu tokį kirstinį iš TBS, tai ir atlieka gerai savo funkciją, nors brėžiu tik liniją palei blakstienas, kazkaip apie raukšlę nepagalvojau, tepu su kitu TBS šepetėliu, kuris kaip ir per kietas šešėliams tepti, nors rašo kad skirtas būtent tam.
Atsakyti
Turiu is TBS seseliu sepeteli super dalykelis thumbup.gif iki siol galvoju kaip as galejau be jo gyventi lotuliukas.gif
Atsakyti
turiu klausima tom, kurios besinaudoja shepeteliu kreminei pundrai. O ka daryt su kaklu? Su kempinele man viskas aisku - nepamirstu kaklo bei pabanksnot ir per ausis siek tiek, o kaip su teptuku? g.gif sumasciau kad man mirtinai reik tokio shepetelio... bet niekaip is galvos neina ka daryt su kaklo linija su tuo shepeteliu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(absinthfaerie @ 2008 11 24, 23:40)
turiu klausima tom, kurios besinaudoja shepeteliu kreminei pundrai. O ka daryt su kaklu? Su kempinele man viskas aisku - nepamirstu kaklo bei pabanksnot ir per ausis siek tiek, o kaip su teptuku?  g.gif sumasciau kad man mirtinai reik tokio shepetelio... bet niekaip is galvos neina ka daryt su kaklo linija su tuo shepeteliu?  doh.gif

na jei galvoji apie MAC187, tai jokių problemų, pasitepsi kaklą taip pat, kaip ir viedą mirksiukas.gif oh dėl kitų nežinau, bet manau irgi neturėtų kilti problemų, pabaksnosi kaip ir su kempinėle mirksiukas.gif
Atsakyti
tokiais šepetėliais lengvai prieit prie visų veido vietų? pvz. akių kampų ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 11 22, 20:57)
Man BB geriausi šepetėliai thumbup.gif

Negi visi? g.gif Kai kurie bandyti superiniai, bet ne visi verti savo kainos. Tikiuosi, kad netrukus "atšviežinsiu" įspūdžius cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 25, 01:14)
tokiais šepetėliais lengvai prieit prie visų veido vietų? pvz. akių kampų  ax.gif
user posted image

manau patogesnis butu mazesnis

user posted image
Atsakyti
o kokie sepeteliai tinka meteoritams? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlight=) @ 2008 12 07, 23:07)

Mane irgi domina šis klausimas ax.gif
Apart to populiariojo TBS didžiojo, kokie dar?
Atsakyti
QUOTE(moonlight=) @ 2008 12 08, 00:07)

QUOTE(Ingėnas @ 2008 12 08, 00:28)
Mane irgi domina šis klausimas ax.gif
Apart to populiariojo TBS didžiojo, kokie dar?

naudoju Shu Uemuros va toki
user posted image

gerai kabina, nes tai ozkytes plaukas, jis toks minkstas, smagus wub.gif
Atsakyti
o man meteoritams nepakeiciamas yra sitas sepetelis wub.gif
user posted image
Atsakyti