Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nepasiklysti kosmetinių šepetėlių pasaulyje

QUOTE(Tiffany @ 2008 12 11, 10:44)
o kempineles nereikia suslapinti?  g.gif

nebūtina, tačiau tepant drėgna kempinėle, pudra gražiau atrodo, natūraliau,veido plaukeliai yra gražiai priguldomi ir tampa nematomi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 12 11, 11:43)
Kempinele visada sugeria daugiau nei sepetelis, ir kremine pudra ir kompaktine ekonomiskiau tepti su sepeteliu.

t.y. - tai yra normalu ? smile.gif nes sugeria beprotiskai daug krempudros smile.gif
Siaip lyginant su sepeteliu - skirtumas akivaizdus. Taip graziai paskirstyti man sepeteliu niekada neiseidavo. o su kempinele krempudros VISISKAI nesimato. Labai lygiai ir labai plonai uzsitepia. Zodziu jeigu ne tas neekonomiskumas pereiciau 100 proc ant kempineliu g.gif
sorry uz OFF 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 11 gruodžio 2008 - 15:51
o kokias kempineles naudojat? sponge ar kokias kitas? g.gif
i tema: siandien isbandziau TBS didiji su meteoritais, dieviskas rezultatas wub.gif visai kitas vaizdas, nei naudojant mac 187 rolleyes.gif labai geras sukabinimas meteoru su plaukeliais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 12 11, 15:54)
i tema: siandien isbandziau TBS didiji su meteoritais, dieviskas rezultatas wub.gif visai kitas vaizdas, nei naudojant mac 187 rolleyes.gif labai geras sukabinimas meteoru su plaukeliais thumbup.gif

bet taigi 187 skirtas skystai krempudrai g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 12 11, 18:26)
bet taigi 187 skirtas skystai krempudrai g.gif  rolleyes.gif

Nea, su juo galima ne tik kreminę tepti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 12 11, 19:26)

tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 12 11, 19:26)

ir biria, kompaktine pudra, skaistalus, bronzanta mirksiukas.gif
Atsakyti
labuka wink.gif
isijungsiu i jusu tema.kaip tik planavau pirkti sepetelius makijazui.jusiskiai rekomenduojami cia labai jaubrangus blush2.gif o galka esate girdejusios apie sepetelius is the body shop??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 12 11, 17:54)

na va kaip įdomu smile.gif aš kaiptik nuo TBS didžiojo perėjau prie MAC 187 meteoritams. man pastarojo geresnis sukibimas su oda biggrin.gif šiaip su mac187 nuveikiu nemažai dekoratyvinių procedūrų: tepu kreminę pudrą, meteoritus bei skaistalus. Negaliu atsidžiaugti thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(axioma @ 2008 12 11, 22:21)
na va kaip įdomu smile.gif  Negaliu atsidžiaugti  thumbup.gif

mac 187 ir as be galo, be krasto patenkinta wub.gif bet dar labiau siandien patenkinta TBS didziuoju thumbup.gif man, zinok, jis 100kart fainesnis meteoritams, dabar sedziu vis meteorituota su TBS ir atsidziaugti negaliu wub.gif jau nekalbant apie tai, kad nereikia rutuliuku krastyti is sepetelio pries tepant veida (ypac kai tepi Goldus doh.gif
Atsakyti
Gal kuri bandėt Erdesos skaistalų šepetėlius? Man reikia nebrangaus, patogaus (kad nebūtų per didelis arba per mažas) ir kad būtų švelnūs šereliai biggrin.gif Arba gal kokių nebrangių žinot? Kolkas nesinori investuoti daug blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo witchcraft: 12 gruodžio 2008 - 20:43
QUOTE(witchcraft @ 2008 12 12, 21:43)
Gal kuri bandėt Erdesos skaistalų šepetėlius? Man reikia nebrangaus, patogaus (kad nebūtų per didelis arba per mažas) ir kad būtų švelnūs šereliai  biggrin.gif Arba gal kokių nebrangių žinot? Kolkas nesinori investuoti daug  blush2.gif

tai nueik i ju parduotuve ir isbandyk pati mirksiukas.gif
as naudoju skaistalams va toki Shu sepeteli - super svelnus, tvirtas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 12 gruodžio 2008 - 22:07