t.y. - tai yra normalu ? nes sugeria beprotiskai daug krempudros
Siaip lyginant su sepeteliu - skirtumas akivaizdus. Taip graziai paskirstyti man sepeteliu niekada neiseidavo. o su kempinele krempudros VISISKAI nesimato. Labai lygiai ir labai plonai uzsitepia. Zodziu jeigu ne tas neekonomiskumas pereiciau 100 proc ant kempineliu
sorry uz OFF
o kokias kempineles naudojat? sponge ar kokias kitas? i tema: siandien isbandziau TBS didiji su meteoritais, dieviskas rezultatas visai kitas vaizdas, nei naudojant mac 187 labai geras sukabinimas meteoru su plaukeliais
o kokias kempineles naudojat? sponge ar kokias kitas?
i tema: siandien isbandziau TBS didiji su meteoritais, dieviskas rezultatas visai kitas vaizdas, nei naudojant mac 187 labai geras sukabinimas meteoru su plaukeliais
labuka isijungsiu i jusu tema.kaip tik planavau pirkti sepetelius makijazui.jusiskiai rekomenduojami cia labai jaubrangus o galka esate girdejusios apie sepetelius is the body shop???
o kokias kempineles naudojat? sponge ar kokias kitas?
i tema: siandien isbandziau TBS didiji su meteoritais, dieviskas rezultatas visai kitas vaizdas, nei naudojant mac 187 labai geras sukabinimas meteoru su plaukeliais
na va kaip įdomu aš kaiptik nuo TBS didžiojo perėjau prie MAC 187 meteoritams. man pastarojo geresnis sukibimas su oda šiaip su mac187 nuveikiu nemažai dekoratyvinių procedūrų: tepu kreminę pudrą, meteoritus bei skaistalus. Negaliu atsidžiaugti
mac 187 ir as be galo, be krasto patenkinta bet dar labiau siandien patenkinta TBS didziuoju man, zinok, jis 100kart fainesnis meteoritams, dabar sedziu vis meteorituota su TBS ir atsidziaugti negaliu jau nekalbant apie tai, kad nereikia rutuliuku krastyti is sepetelio pries tepant veida (ypac kai tepi Goldus
Gal kuri bandėt Erdesos skaistalų šepetėlius? Man reikia nebrangaus, patogaus (kad nebūtų per didelis arba per mažas) ir kad būtų švelnūs šereliai Arba gal kokių nebrangių žinot? Kolkas nesinori investuoti daug
Gal kuri bandėt Erdesos skaistalų šepetėlius? Man reikia nebrangaus, patogaus (kad nebūtų per didelis arba per mažas) ir kad būtų švelnūs šereliai Arba gal kokių nebrangių žinot? Kolkas nesinori investuoti daug