Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nepasiklysti kosmetinių šepetėlių pasaulyje

Paofftopinus tai man išvis nesuprantama, kaip riektų pudrą užtept su teptuku. Na, bet aišku tai juk pripratimo reikalas.

O į temą - paaiškinkit man durnai - kodėl kabuki šepetukas skaitosi kad skirtas meteoritams? Kuo jo forma yra stebuklinga?
Atsakyti
kol neturejau MAC 187 tai irgi nesupratau kaip galima pudra su sepeteliu tept
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2008 12 12, 22:55)
Paofftopinus tai man išvis nesuprantama, kaip riektų pudrą užtept su teptuku. Na, bet aišku tai juk pripratimo reikalas.

pažiūrėk čia
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 12 13, 15:04)
pažiūrėk čia

Dėkui, na bet aš čia retoriškai klausiau. Tiesiog pripratau prie kempinėlių. Reiktų išdrįsti pirkti šepetėlį nepabandžius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 11, 17:58)
ir biria, kompaktine pudra, skaistalus, bronzanta  mirksiukas.gif

nu nezinau, man asmeniskai skaistalams ar bronzantui tai jis toks per skystas g.gif schmoll.gif
Atsakyti
pabandziau siandien kempinele pasidazyti nusispjoviau, nes ziauriai daug krempudros sugere, kur kas greiciau ir ekonomiskiau su 187 sepeteliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 13, 23:34)
pabandziau siandien kempinele pasidazyti nusispjoviau, nes ziauriai daug krempudros sugere, kur kas greiciau ir ekonomiskiau su 187 sepeteliu  wub.gif

lotuliukas.gif o kaip dengesi veidukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 12 14, 18:03)
lotuliukas.gif o kaip dengesi veidukas? g.gif

man tai siap sau doh.gif
Atsakyti
sveikutes,labai ieskojau sitos temos,nes senei galvojau pradet naudot sepetelius,bet bijau pirkt nes nieko nesuprantu apie juos,cia paskaicius,tai jus visos profes,as tai nezinau net ka ten su keliais sepetukais reik dazyti ant voku blush2.gif .labiausiai noreciau isigyti sepeteli tept kremine ir sausa pudra,nes su kempine nieks nesigauna,tepu visad su pirstais,o sausa pudra is vis neina uzsitept,demem gaunas,ir labai noriu sepetelio skruostams,nes man kaip blynas uzsitepa skaistalai.
gal galit patart koki geriausiai rinktis sepeteli kreminei pudrai,tik nezinau ar skysta ji ar ne,sausai pudrai ir skaistalams,noreciau nelabai brangiu.jei galima imeskite ir sepeteliu foto,ir kur juos isigyti?man minusas kad nete yra pilna parduotuviu,bet nemoku anglu ,tai nesuprantu nei ka raso apie juos nei kaip uzsisakyti
ir dar,norejau paklaust ar sitas trecias sepetelis skirtas skaistalams?as visad planavau ji isigyti,nes isivaizduoju kad labai patogus,ka jus manot?
http://a248.g.akamai...223715_hero.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 14 gruodžio 2008 - 21:30
QUOTE(pandutė @ 2008 12 14, 22:26)
sveikutes,labai ieskojau sitos temos,nes senei galvojau pradet naudot sepetelius,bet bijau pirkt nes nieko nesuprantu apie juos,cia paskaicius,tai jus visos profes,as tai nezinau net ka ten su keliais sepetukais reik dazyti ant voku blush2.gif .labiausiai noreciau isigyti sepeteli tept kremine ir sausa pudra,nes su kempine nieks nesigauna,tepu visad su pirstais,o sausa pudra is vis neina uzsitept,demem gaunas,ir labai noriu sepetelio skruostams,nes man kaip blynas uzsitepa skaistalai.
gal galit patart koki geriausiai rinktis sepeteli kreminei pudrai,tik nezinau ar skysta ji ar ne,sausai pudrai ir skaistalams,noreciau nelabai brangiu.jei galima imeskite ir sepeteliu foto,ir kur juos isigyti?man minusas kad nete yra pilna parduotuviu,bet nemoku anglu ,tai nesuprantu nei ka raso apie juos nei kaip uzsisakyti

siulau nueiti i Erdesa, manau Klaipedoj turetu buti arba i Make Up Store Akropolyje - ten didziulis pasirinkimas uz priimtina kaina, o MUS pakonsultuos mielos ir profesionalios pardavejos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 14, 21:30)
siulau nueiti i Erdesa, manau Klaipedoj turetu buti arba i Make Up Store Akropolyje - ten didziulis pasirinkimas uz priimtina kaina, o MUS pakonsultuos mielos ir profesionalios pardavejos  drinks_cheers.gif

o cia kiek skaiciau,kad erdesos sepeteliai ne kokie?o make up kokios firmos pardavyneja sepetelius?bet gal mazdaug galetume parodyti,kokie jum geriausi yra ir patogiausi,kad zinociau kaip mazdaug turi atrodyti,nes tos konsultantes kartais pacios nieko nezino
Papildyta:
ar kabuki skirtas kreminei pudrai dengti?ar patogus ar yra geresniu?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 14, 22:36)
o cia kiek skaiciau,kad erdesos sepeteliai ne kokie?o make up kokios firmos pardavyneja sepetelius?bet gal mazdaug galetume parodyti,kokie jum geriausi yra  ir patogiausi,kad zinociau kaip mazdaug turi atrodyti,nes tos konsultantes kartais pacios nieko nezino
Papildyta:
ar kabuki skirtas kreminei pudrai dengti?ar patogus ar yra geresniu?

Make Up Store yra svediska profesionali kosmetika - ten konsultantes tikrai yra pasikausciusios tikraja to zodzio prasme mirksiukas.gif
as naudoju situos:

Kreminei pudrai MAC 187
user posted image
Meteoritams Shu Uemura
user posted image
Skaistalams Shu Uemura
user posted image
Atsakyti