Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nepasiklysti kosmetinių šepetėlių pasaulyje

QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 02 02, 15:04)
kazkas kazkada rase kad 66 litai 4u.gif

brangokai,o nete ziurejau 12doleriu
Atsakyti
Siandien maciau akcija TBS perkant bet ka is kosmetikos bet kuris sepetelis kainuos 50 proc pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galite patart koki nusipirkt sepeteli skaistalams help.gif Noriu kietesnio plauko, nes naudosiu "keptiems skaistalams"- jie tokie kietesni ir su minkstu svelniu sepeteliu nepasikabina spalva. Gal galite ka pasiulyti is Lietuvoje esancio asortimento? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 03 vasario 2009 - 21:11
QUOTE(baggio @ 2009 02 03, 21:10)
Gal galite patart koki nusipirkt sepeteli skaistalams help.gif  Noriu kietesnio plauko, nes naudosiu "keptiems skaistalams"- jie tokie kietesni ir su minkstu svelniu sepeteliu nepasikabina spalva. Gal galite ka pasiulyti is Lietuvoje esancio asortimento? Aciu 4u.gif

25 litai manau tiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 02 04, 16:06)

Toki esu isbandzius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 02 03, 22:10)
Gal galite patart koki nusipirkt sepeteli skaistalams help.gif  Noriu kietesnio plauko, nes naudosiu "keptiems skaistalams"- jie tokie kietesni ir su minkstu svelniu sepeteliu nepasikabina spalva. Gal galite ka pasiulyti is Lietuvoje esancio asortimento? Aciu 4u.gif

Man tai visai gerai seseliai tepasi su TBS va tokiu
user posted image

Noreciau isbandyti MAC sepetelius gal kas naudojat ar patinka? ir ar tiesa 187 sepetukas labai seriasi?
Atsakyti
QUOTE(Luni @ 2009 02 04, 17:22)
Man tai visai gerai seseliai tepasi su TBS va tokiu
user posted image

Noreciau isbandyti MAC sepetelius gal kas naudojat ar patinka? ir ar tiesa 187 sepetukas labai seriasi?

baggio klausė apie šepetėlius skaistalams smile.gif

na apie MAC šepetėlius tai labai daug prirašyta, paieškok mirksiukas.gif jie labai geri. 187 man šeriasi, kai tepu veidą, ant jo lieka šiek tiek šerelių

Atsakyti
oi sory kazkaip sumaisiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 02 04, 15:36)
Toki esu isbandzius schmoll.gif

idomu kodel? Jis skirtas butent kietai presuotai pudrai, nemanau, kad butu kazkokiu geresniu pasirinkimu. nebent siurkstesni gali but is nenaturaliu sereliu, bet tada jis bus labai laikinas, greit issisers, o ir padengimo kokybe gali neptikti.. Jei rasi ka tinkamo, parasyk, ok? 4u.gif Idomu butu suzinot..
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 02 04, 21:51)
idomu kodel? Jis skirtas butent kietai presuotai pudrai, nemanau, kad butu kazkokiu geresniu pasirinkimu. nebent siurkstesni gali but is nenaturaliu sereliu, bet tada jis bus labai laikinas, greit issisers, o ir padengimo kokybe gali neptikti.. Jei rasi ka tinkamo, parasyk, ok? 4u.gif  Idomu butu suzinot..

Tai kad erdesos labai šiurkštūs g.gif Man patinka BE kabukis, manau su kitais kabukiais irgi gerai teptųsi ta "kepta pudra". Jei gerai supratau tai apie ala Egipto žemės pudras/skaistalus klausimas buvo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2009 02 04, 22:02)
Tai kad erdesos labai šiurkštūs g.gif Man patinka BE kabukis, manau su kitais kabukiais irgi gerai teptųsi ta "kepta pudra". Jei gerai supratau tai apie ala Egipto žemės pudras/skaistalus klausimas buvo? blush2.gif

blink.gif blink.gif blink.gif siurkstus?? Man tai kaipplunksnele vedzociau per veida.. taigi nereikia trinti, reikia tik paciu pavirsium dengti veida.. Na, cia mano subjektyvi nuomone, bet tikrai geresnio uz Erdesos dar nesu radusi.. kaip ir tos pacios erdesos antakiams skirtas istrizas sepetelis, kuri kartais ir seseliu linijai naudoju, kai reikia.. BE kabukio nesu bandziu, gal irgi patiktu mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Klientes kartais net sako, kad taip malonu, kad sedetu ir sedetu kad tik kas taip kutentu veida :lotuliukas:
Atsakyti
Galbūt kažkokių naujų atsirado Erdesos, nes aš tokį bandžiau egipto žemei juodu smailėjaunčiu kotu tai kaip švitrinis popierius buvo sad.gif
Atsakyti