Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nepasiklysti kosmetinių šepetėlių pasaulyje

QUOTE(kristukass @ 2009 01 30, 00:26)
merginos help ka tik uzsisakiau is www.maccosmetics.co.uk sepetuka. gavau i al. pasta kad patvirtintas uzsakymas, o gi ziuriu jog vietoj mano adreso kazkoks angliskas, bet as juk anglisko jokio nerasiau, o norvegiska rasiau. ohmy.gif  cray.gif tai ka dabar man daryt?

parašyk jiems, kad ar anuliuotų užsakymą, ar kad adresą pakeistų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 01 30, 01:14)
man ten i silikonini kaciu kraika panasu hihihi.gif
o man dekle nepatogu, gaila laiko kiekviena diena nuos ten deliot, bet to pvz krempudros sepeteli kasdien plaunu, tai slapio i dekla nedesi, dziovint kazkur reikia... man patogiausia placioje vazeleje laikyt, dulket nera kada kai naudojami, o ir patogiau rolleyes.gif

Man irgi žymiai patogiau vazelėje drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2009 01 30, 10:42)
Man irgi žymiai patogiau vazelėje  drinks_cheers.gif

as tai nuo pat pradziu laikau odiniam dekle, su kuriuo ir pirkau, kur kiekvienas sepetelis atskirai, o kitus - plokscioje dezuteje.
Bet siaip pati ideja autoriaus tai man grazi... jei tureciau grazu makiazini staliuka su veidrodziu, jei nereiketu kasdien tampytis visos "amunicijos" lagamine, tai gal irgi kazka grazaus susigalvociau. blush2.gif

Kristela, o tau patogu su sepeteliu krempudra tept? Man tai kempineles yra priemone nr.1 smile.gif Ar tu cia kompaktine turejai omeny?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusele: 30 sausio 2009 - 12:10
QUOTE(Dusele @ 2009 01 30, 12:08)

Kristela, o tau patogu su sepeteliu krempudra tept? Man tai kempineles yra priemone nr.1 smile.gif  Ar tu cia kompaktine turejai omeny?

Patogu, man kempineles ne tas schmoll.gif pirstais tepti greiciau, paprasciau, nes sepetelio plaut nereikia, bet su juo lygiau pasidengia ir maloniau tept rolleyes.gif beje, tepu pudra su slapiu sepeteliu (plaunu pries naudojima) - plonesnis sluoksnis ir naturaliau dengiasi thumbup.gif
Atsakyti
O kokie pasisakymai butu del sio sepetuko? user posted image
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Planuoju ir as isigyti normaliu sepeteliu rinkinuka,tai skaitineju jusu temuke blush2.gif Tik ne i tema norejau paklausti,kas cia per geliniai konturo pravedejai,kur cia tokio galima isigyt g.gif Labai noreciau bigsmile.gif Ar su juo graziau uzsibrezia linija nei su piestuku ar kaip g.gif O teptukas tiem kontyram tai toks poplatis kaip su juo nubreziat ta linija tai neikertu schmoll.gif lotuliukas.gif
Dekui uz atsakyma 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2009 01 30, 14:33)
O kokie pasisakymai butu del sio sepetuko? user posted image

Man pasirode labai siurkstus blush2.gif nors savo darba dirba gerai ax.gif

QUOTE(cuname @ 2009 01 30, 21:47)
Sveikutes 4u.gif
Planuoju ir as isigyti normaliu sepeteliu rinkinuka,tai skaitineju jusu temuke blush2.gif Tik  ne i tema norejau paklausti,kas cia per geliniai konturo pravedejai,kur cia tokio galima isigyt g.gif Labai noreciau bigsmile.gif Ar su juo graziau uzsibrezia linija nei su piestuku ar kaip g.gif O teptukas tiem kontyram tai toks poplatis kaip su juo nubreziat ta linija tai neikertu schmoll.gif  lotuliukas.gif
Dekui uz atsakyma 4u.gif  4u.gif

Na su piestuku gelinio pravedimo tiesiog neuztepsi hihihi.gif o jei rimtai, tai su laineriais tiesiog daugiau galimybiu - gali su bet kokios spalvos seseliais akiu kontura apvest, norimo ryskumo... gal jie ir atrodo platus, bet yra plokscios formos ir breziama siauraja dalimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 26, 16:43)
akių šepetukai tikrai geri, bet 187 lb prastas, jo juodieji šereliai dažo baltas jų viršūnes ir paskui tas juodumas susimaišo su krempudra, ir ištepa veido odą  juodai  smile.gif

As turiu sita rinkinuka, man 187 nedazo veido juodai g.gif esu lb patenkinta jais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 01 31, 00:57)

Na su piestuku gelinio pravedimo tiesiog neuztepsi hihihi.gif o jei rimtai, tai su laineriais tiesiog daugiau galimybiu  - gali su bet kokios spalvos seseliais akiu kontura apvest, norimo ryskumo...  gal jie ir atrodo platus, bet yra plokscios formos ir breziama siauraja dalimi  mirksiukas.gif

As turejau galvojoj,kad su paprastu piestuku isbreztas akiu konturas ar gelinis konturas atrodo geriau,na kas geriau piestukas ar gelinis konturas lotuliukas.gif Tai ir taip aisku kad su piestuku gelinio nepiesi.
O kur tu geliniu galima isigyt ir kaip jie atrodo 4u.gif
Atsakyti
turiu smashbox ir eliz. arden gelinius pravedimus, labai jais patenkinta, laikosi ir atrodo thumbup.gif ypac el. arden patinka, nes turi tokio zvilgesio, iseina tokia kaip dregna linija wub.gif
beje, panos, kas turite gera sepeteli pravedimams - rasykit i AZ, nes dabar kaip tik noriu naujo ax.gif
Atsakyti
Gal kurios bandėt šepetėlius iš coastalscents.com? Idomu, kaip ten jie realybėj, nes puslapy labai neblogai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2009 01 31, 09:39)
As turejau galvojoj,kad su paprastu piestuku isbreztas akiu konturas ar gelinis konturas atrodo geriau,na kas geriau piestukas ar gelinis konturas lotuliukas.gif Tai ir taip aisku kad su piestuku gelinio nepiesi.
O kur tu geliniu galima isigyt ir kaip jie atrodo 4u.gif

Abu turi savu privalumu mirksiukas.gif daugiau cia skonio ir patogumo reikalas...
Gal aiskiau bus pasiskaicius sioje temoje
Atsakyti