Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nepasiklysti kosmetinių šepetėlių pasaulyje

QUOTE(Laumė* @ 2009 02 07, 12:37)
beje, parkeliavo mano MAC 187. na tikrai gerulis. tik vat klausimėlis jį naudojančioms - jis gan didelis, tai aplink nosį ir paakius atskirai pirštukais tepat? ar kaip kitaip?  g.gif

jei dar neišbandėt, nesakykit, kad didelis biggrin.gif su šepetėliu kuo puikiausiai išeina "prieit" visur, nereik jokių pirštų schmoll.gif
aš kai tepu paakius užsimerkiu ir pabraukau, nors galim juo ir tapšnot smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laumė* @ 2009 02 07, 23:03)
kiba paieška neveikia  rolleyes.gif

aš po oriole komentaro bandžiau ieškot, bet irgi paieška nieko "neišmetė" irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 07, 21:22)
man jis gerai padengia pudra ir aplink nosi, lupas thumbup.gif

QUOTE(Vitulka @ 2009 02 08, 01:47)
jei dar neišbandėt, nesakykit, kad didelis biggrin.gif su šepetėliu kuo puikiausiai išeina "prieit" visur, nereik jokių pirštų  schmoll.gif
aš kai tepu paakius užsimerkiu ir pabraukau, nors galim juo ir tapšnot  smile.gif
Papildyta:

aš po oriole komentaro bandžiau ieškot, bet irgi paieška nieko "neišmetė" irnesakyk.gif

tai kad jau išbandžiau. biggrin.gif beje, MAC parduotuvėje mačiau 187 šepetėlio mažesnį varnatą unsure.gif
kaip aplink lūpas apeit tai aišku. su nosim irgi pasiterliojus rezultatą šiokį tokį pasiekiu (bet kai pas mane labai ryškūs kapiliarai, vistiek reikia papildomai pasidarbuot doh.gif ), o vat paakiai, dar kažkiek įdubę.... kažkaip nelabai

padariau išvadas: 1. nuo veiduko struktūros tai priklasuso smile.gif
2. paieška tikrai neveikia hihihi.gif

p.s. atsiimu savo išvadą nr. 2, bo ką tik pati į paiešką įvedžiau "coastal" ir išmetė visas žinutes.
paieška veikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 08 vasario 2009 - 10:36
mergaites o kaip smashbox kabuki? kokie atsiliepinai?

soriukas jei jau buvo rasyta, nes visos temos neperskaiciau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 08 vasario 2009 - 11:21
Gal kas bandet nauja Dior skirta biriai pudrai? Tai naujai Nude mineralinei... Kaip kabuki, tik su ilgu kotu. Jis turbut bet kokiai mineralinei butu tinkamas? g.gif
Atsakyti
Patarkit, koki sepeteli geriausiai naudoti mineraliniams seseliams. Turiu TBS, bet kazkaip sunkiai man su juo dazosi, nekimba milteliai prie sereliu g.gif
Atsakyti
man visu tipo seseliams the best of the best yra MAC 239 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2009 02 08, 16:03)
Patarkit, koki sepeteli geriausiai naudoti mineraliniams seseliams. Turiu TBS, bet kazkaip sunkiai man su juo dazosi, nekimba milteliai prie sereliu g.gif

man mineralinius šešėlius idealiai padengia šitas iš coastal scents
user posted image
Atsakyti
Dekui uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
mergaites o kaip TBS kabuki? ar gerai kabina mineraline pudryte? ir ar apskritai vertas demesio?

4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 09 vasario 2009 - 10:37
QUOTE(skaistukas @ 2009 02 09, 10:37)
mergaites o kaip TBS kabuki? ar gerai kabina mineraline pudryte? ir ar apskritai vertas demesio?

4u.gif
user posted image

Aš tokį turiu bigsmile.gif Man thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mildulė @ 2009 02 09, 12:41)
Aš tokį turiu bigsmile.gif  Man thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aąiukas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na mergaitės gal neatsibosiu jums baisiai blush2.gif dar paklausiu blush2.gif , nes noriu atnaujinti savo šepetukus blush2.gif
o kaip everyday minerals sepetukai? ziuriu jie tokie nebrangūs palyginus su kitais g.gif

kaip kokybė ar švelnus plaukas kaip TBS?

Atsakyti