Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nepasiklysti kosmetinių šepetėlių pasaulyje

QUOTE(Pause @ 2009 02 09, 23:27)
Man geriausi 3 smile.gif Kabukis mineralinei, maskuokliui mineraliniam šepetėlis ir skaistalams šepetėlis smile.gif Kartais dar kampu kirstą šepetėlį šešėliams naudoju, bet čia tik todėl, kad tik tokį turiu ir man jo užtenka wink.gif
Na šepetėlis NR1 tai kabukis, NR2 - maskuokliui biggrin.gif

Kabukių kainos įvairios, priklauso nuo firmos smile.gif BE apie 50lt man atrodo kainuoja kabukis.

Aciu uz informacija, pabandysiu isigyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2009 02 09, 21:59)
Kuriuo EM šepetuku nusilvylėte?  ax.gif

Va situo:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2009 02 09, 20:29)
As asmeniskai nusivyliau EM sepetuku. Siandien pirma diena isbandziau ji, tai BE sepetukas nepalyginamai geresnis. EM vienintelis geris tik tas, kad yra svelnus  g.gif  Zadejau dar ir seseliams sepeteli siustis, bet tikriausiai to nebedarysiu  g.gif

o kame blogumas? blogai kabino? sereliai krenta ar kaskas dar? nes man BE tai biski per siurstus blush2.gif nors BE pudryte kabina super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 09 vasario 2009 - 23:28
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 09, 16:45)
iš arčiau nufotkint kotą  ax.gif
Kur pirkai?
čia pabandyk pasižiūrėt, palygint  smile.gif

ebay pirkau, bet kad pardaveja 100 procentu positiv. NA ir paziurejus nuoroda ta tai tik ta metaline dalis mano neatitinka autentic, o visa kita kaip autentic. TAi dabar jau nebesuprantu kas pas mane.Tikriausiai vis del to face. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2009 02 10, 02:25)
ebay pirkau, bet kad pardaveja 100 procentu positiv. NA ir paziurejus nuoroda ta tai tik ta metaline dalis mano neatitinka autentic, o visa kita kaip autentic. TAi dabar jau nebesuprantu kas pas mane.Tikriausiai vis del to face. g.gif

na man ta metaline dalis tai labai panasi i face verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2009 02 09, 23:10)

o man šitas šepetėlis superinis smile.gif mineralinei pudrai kaip tik, gerai maskuoja, gerai užkabina pudrą, labai švelnutis
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2009 02 10, 00:26)
o kame blogumas? blogai kabino? sereliai krenta ar kaskas dar? nes man BE tai biski per siurstus  blush2.gif nors BE pudryte kabina super  thumbup.gif

Blogai kabina pudra, blogai padengia ir siaip jis kaip zaislinis palyginus su BE. Ir plaukeliai tokie papigiai atrodo blush2.gif Na gal as su juo nemoku dazytis po BE g.gif Galiu parduot uz koki 20 Lt, tik karta naudotas blush2.gif
Atsakyti
na va du atsakymai ri kokie prie6taringi g.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar niekas nepakomentuos naujojo Dior biriai mineralinei pudrai? Galvoju jį pirkti, nes nusipirkau mineralkę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 02 11, 09:58)
Ar niekas nepakomentuos naujojo Dior biriai mineralinei pudrai? Galvoju jį pirkti, nes nusipirkau mineralkę  g.gif

o kaip mineraline? bigsmile.gif
Atsakyti
atsiprasau jei kam uzklius si zinute poster_offtopic.gif
bet gal kas gali pasiulyti MAC nr. 187 ax.gif
jei ka i az
Atsakyti
paneles, gal as bishki ne i tema. bet visada buvo smalsu kam naudojami sepeteliai veduokles forma? ruzui?
Atsakyti