Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nepasiklysti kosmetinių šepetėlių pasaulyje

QUOTE(lindra123 @ 2009 02 12, 20:03)
paneles, gal as bishki ne i tema. bet visada buvo smalsu kam naudojami sepeteliai veduokles forma? ruzui?

Ruzui,bet as ir neisivaizduoju kaip ten su juo galima issidazyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Florena @ 2009 02 12, 20:11)
Ruzui,bet as ir neisivaizduoju kaip ten su juo galima issidazyti schmoll.gif

gal ten koki tik blizgala uzsideti? arba islyginti tolygiai ruza. nekertu:)
Atsakyti
Aš maniau, kad tom vėduoklėm "nuvalomos" ne ten patekusios dalelės, pvz šešėliai nuo skruostų lotuliukas.gif O jei rimtai tai skaistalams kitokie šepetėliai būna g.gif
Atsakyti
man tai jis niekam nepatogus, isskyrus nubyrejusiems seseliams lengvai nubraukti..
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2009 02 12, 21:21)
Aš maniau, kad tom vėduoklėm "nuvalomos" ne ten patekusios dalelės, pvz šešėliai nuo skruostų lotuliukas.gif O jei rimtai tai skaistalams kitokie šepetėliai būna g.gif

man ir taip atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2009 02 12, 21:21)

As irgi manau, nes karta toki daikta visaziste ant mano veido panaudojo. Tiesiog nuvale nubirusias seseliu daleles nuo skruostu, nepaliekant pedsaku ant odos. Labai noreciau tokio daikto, tik ne itin zinau kur ieskoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mantra: 12 vasario 2009 - 20:40
Nu va, pasirodo ne visi šepetėliai skirti kam nors užtepti, kiti ir atvirkštinę paskirtį turi biggrin.gif Man tam reikalui pakanka vatos padelio smile.gif
Atsakyti
Bet as kazkur maciau kad su juo tepe skaistalus mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2009 02 12, 20:21)
Aš maniau, kad tom vėduoklėm "nuvalomos" ne ten patekusios dalelės, pvz šešėliai nuo skruostų lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tam ji ir naudoju. Dar pries dazant blakstienas nubraukiu seseliu pabyrejimus, neprikibusias daleles nuo voku. Daiktas tikrai praktiskas, bet kad specialiai pirkti... na jis toks ne pirmos butinybes tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Parkeliavo mano taip laukti sepeteliai...tik kyla abejones del ju naujumo, nes tie maisiukai, kuriuose buvo ideti sepeteliai buvo labai sulamdyti, nutrinti, zodziu ne pirmos jaunystes atrodo. Sakau, gal kol pasieke LT, taip nusidevejo, o seseliu sepetukas dar ir pabandytas, nes perbraukus per ranka juo matesi blizgiu seseliu likuciai, sepetelis turetu buti visas baltas, taciau jo galiukas sviesiai rusvas blink.gif
Gal cia muitininkes maliavojosi???
Pirkau is parduotuves, per tarpininke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 02 13, 17:30)
Parkeliavo mano taip laukti sepeteliai...tik kyla abejones del ju naujumo, nes tie maisiukai, kuriuose buvo ideti sepeteliai buvo labai sulamdyti, nutrinti, zodziu ne pirmos jaunystes atrodo. Sakau, gal kol pasieke LT, taip nusidevejo, o seseliu sepetukas dar ir pabandytas, nes perbraukus per ranka juo matesi blizgiu seseliu likuciai, sepetelis turetu buti visas baltas, taciau jo galiukas sviesiai rusvas  blink.gif
Gal cia muitininkes maliavojosi???
Pirkau is parduotuves, per tarpininke  4u.gif

O tai siuntinys muitineje sulaikytas buvo? g.gif Ispakuotas???
Siaip is parduotuves tikrai negali buti tokiu dalyku, kad bandyti doh.gif o tarpininke ar pasitiki? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 02 13, 19:52)
O tai siuntinys muitineje sulaikytas buvo? g.gif  Ispakuotas???
Siaip is parduotuves tikrai negali buti tokiu dalyku, kad bandyti doh.gif  o tarpininke ar pasitiki? mirksiukas.gif

Siuntinys buvo uzlaikytas muitineje ir dar uzmuitino, bet jis keliavo ne pas mane, o pas kita mergina is kurios ir pasiemiau savo prekes.
O negali tarpinikes is kokio ebay pirkti? Net nebezinau ka ir galvoti, o pinigai tai nemazi sumoketi unsure.gif
Atsakyti