Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

QUOTE(Jaunutia @ 2008 07 30, 13:49)
o as tai buvau pradejusi itarineti kreivakaklyste, nes pastoviai sukdavo galva i desine puse, o dabar pradejo pastoviai sukti galva i kaire doh.gif

mano mazius is pradziu mego miegot, vis galva i kaire puse nusukes, bet kai labiau judet pradejo,tai dabar ivairiai laiko smile.gif

SGT ar toje vietoje kur parodziau foto, tos raukles turi itakos ar ne i ten ziuri? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi_ @ 2008 07 30, 14:08)
mano mazius is pradziu mego miegot, vis galva i kaire puse nusukes, bet kai labiau judet pradejo,tai dabar ivairiai laiko smile.gif

SGT ar toje vietoje kur parodziau foto, tos raukles turi itakos ar ne i ten ziuri? rolleyes.gif

taip i tas rauksles musu daktare ziurejo ir paaiskino kad jos turi buti vienodai tiek vienoj tiek kitoj kojytej, t.y. simetriskai, bet istiesu ner ko bijoti kol nepadarys echoskopijos... o mum ja darys kai bus 4 men, tik vat galvoju, ar ne per mazyte ji tai radiacijai doh.gif

o musiske irgi galva tai i viena tai i kita puse sukineja, bet vat ant nugarytes neguli ir tu ka... zagsiuke iskart po 5 min kai paguli ir viskas, pykti pradeda... net ant kilimelio ilgai neisgulejo, zagseti pradejo iskart g.gif
nors kai slinge guli tai kito pasirinkimo neturi ir turi guleti ant nugarytes ir i zaisla ziureti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 07 30, 16:22)
taip i  tas rauksles musu daktare ziurejo ir paaiskino kad jos turi buti vienodai tiek vienoj tiek kitoj kojytej, t.y. simetriskai, bet istiesu ner ko bijoti kol nepadarys echoskopijos... o mum ja darys kai bus 4 men, tik vat galvoju, ar ne per mazyte ji tai radiacijai  doh.gif

o musiske irgi galva tai i viena tai i kita puse sukineja, bet vat ant nugarytes neguli ir tu ka... zagsiuke iskart po 5 min kai paguli ir viskas, pykti pradeda... net ant kilimelio ilgai neisgulejo, zagseti pradejo iskart  g.gif
nors kai slinge guli tai kito pasirinkimo neturi ir turi guleti ant nugarytes ir i zaisla ziureti  ax.gif

bet tai velai, zurnale buvo parasyta kad nuo 4 men galima sviesti po rentgeno spinduliais, o iki to laiko echoskopu. mums ligoninej galvyte echoskopavo.
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 07 30, 13:57)

gerai kad siandien lynoja ir vesu, nes kitaip tikrai gaila pupos butu...

tikrai gerai jum...o pas mus toks karstis,kad neturiu kur jos padet... verysad.gif del raugsleliu ziurejau lyg tais vienodos pas mus... rolleyes.gif
buvom liet parduotuvej nusipirkom hipp arbateles tik nesuprantu vieno dalyko,paaiskinkit man durnai ar pankolis ir kmynai vienas ir tas pats... blush2.gif
va dar pirkom "Tavo vaikas"tai perskaiciau viena straipsni apie ekologiska motinyste,tai raso,kad plastikiniai langai vezi sukelia...geras ane??? g.gif
Papildyta:
Tarp kitko Unja kazkur dingusi... g.gif tikiuosi viskas gerai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 07 30, 19:13)
dalyko,paaiskinkit man durnai ar pankolis ir kmynai vienas ir tas pats... blush2.gif

nea, ne tas pats schmoll.gif
Pankolis laikomas geriausiu „maisto papildu“ krūtimi maitinančioms moterims.
Pankolio ir šalavijo mišinys palengvina žarnyno kolikas (populiari arbatėlė nuo diegliukų kūdikiams – iš pankolio).
Tiek vaisiai, tiek gumbai gerina virškinimą. Be to, vaisių arbata pasižymi palankiu poveikiu inkstams – neleidžia susidaryti smulkiems akmenukams.

Kmynų preparatai gerina apetitą, aktyvina virškinimo liaukų veiklą, žarnyno peristaltiką, tokiu būdu pagerina virškinimą. Lygiuosius raumenis veikia spazmolitiškai (atpalaiduojančiai) ir skatina tulžies išsiskyrimą. kietina viduriukus ir dar
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2008 07 30, 17:22)
nea, ne tas pats  schmoll.gif 
Pankolis laikomas geriausiu „maisto papildu“ krūtimi maitinančioms moterims.
Pankolio ir šalavijo mišinys palengvina žarnyno kolikas (populiari arbatėlė nuo diegliukų kūdikiams – iš pankolio).
Tiek vaisiai, tiek gumbai gerina virškinimą. Be to, vaisių arbata pasižymi palankiu poveikiu inkstams – neleidžia susidaryti smulkiems akmenukams.

Kmynų preparatai gerina apetitą, aktyvina virškinimo liaukų veiklą, žarnyno peristaltiką, tokiu būdu pagerina virškinimą. Lygiuosius raumenis veikia spazmolitiškai (atpalaiduojančiai) ir skatina tulžies išsiskyrimą. kietina viduriukus ir dar

aisku zinosiu,nes niekada tokio negirdejau ,o pamaciau toki mazyti paveiksliuka tai man pasirode pamasu i kmynus... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 07 30, 19:35)
aisku zinosiu,nes niekada tokio negirdejau ,o pamaciau toki mazyti paveiksliuka tai man pasirode pamasu i kmynus... hihihi.gif

taip jie labai panašūs mirksiukas.gif
kmynai
user posted image

pankolis
user posted image
Atsakyti
manoji tai labai megsta pankoliu arbatele...
o siandien ji kazkaip keistai rami ir nevalgi... pavalgo truputuka ir miega, nieko nesuprantu, keista ja tokia matyti... ji niekada diena nemiegodavo ir suvalgydavo 120, o dabar 80 arba iki 100 datempia ir viskas... aisku arbatele pankoliu geria ir ramuneliu... turbut jai uztenka ... dietos panelyte sumaste siandien laikytis cool.gif

nors pagal jos svori turetu 5kg/5=1000gr, jei valgo kas 3h tai turetu ~140 suvalgyt o ji man i diena valgo 6-is kartus, t,y. turi suvalgyt vienu kartu 166ml. neperkur jai tiek netelpa blink.gif
Atsakyti
as vakar nupirkau pankoliu arbateles, bet dar nedaviau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2008 07 30, 17:41)
taip jie labai panašūs  mirksiukas.gif
kmynai
user posted image

pankolis
user posted image

aha cia tai panasus bet va dabar ieskojau daugiau informacijos tai isvis nepanasus... biggrin.gif
as irgi noriu pabandyti,tikiuosi patiks jai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi_ @ 2008 07 30, 17:52)
as vakar nupirkau pankoliu arbateles, bet dar nedaviau  blush2.gif

duok drasiai, nebijok, pamatysi patiks... tarp maitinimo tarpu kai prades zirzalioti pabandyk duoti arbateles thumbup.gif ciapses net su pasigardziavimu rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras
Aš turiu pankolio arbatos, bet pačiai ir tenka gerti, kad dukrą diegliai nevargintų. Ji kategoriškai nuo čiulptuko ir buteliuko atsisako. Vitaminą D3 sugirdau iš šaukštelio.
O dėl plastikinių langų, kurie vėžį sukelia.. manau, kad didžiausias vėžio rizikos faktorius yra tokie straipsniai doh.gif
Atsakyti