Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

sveikutes,
niu ir daug cia jus pripliurpet thumbup.gif
o stebuklkiukai visu tokie grazus wink.gif reiktu ir mum pasirodyti rolleyes.gif

kilimeli nupirkom, is pradziu gulinejo ir i veidrodi toki dideli ziurejo ir saulyte barskino, o poto jau labai greit atsibodo, siandien dar neturejom kada paguleti kilimeli, manau kai numigs biskiuka reike nunesti ja pazaisti wink.gif

beja, mes irgi 3d huggies naudojam. ir mes tik ka is daktares, sveriam jau 5kg wink.gif bet vat pastebejo daktare ant vienos kojytes viena raukslye daugiau, tai sake dabar du pampersus deti vietoj vieno g.gif doh.gif o lauke taip karsta, net nesinori niekur ir nosytes kisti... ir reikes kai atves iki vaistines nueiti vit.D nusipirkti ir pradeti gerti, cia daktarai tokie kvaili, kai paklausiau apie vit.D tai sake nereikia... bet as jo vistiek duosiu! tik pasakykit man kaip ji reikia duoti , t.y. po kkiek lasiuku i diena.

asiukas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 07 29, 17:47)
sveikutes,
niu ir daug cia jus pripliurpet  thumbup.gif 
o stebuklkiukai visu tokie grazus wink.gif reiktu ir mum pasirodyti  rolleyes.gif

kilimeli nupirkom, is pradziu gulinejo ir i veidrodi toki dideli ziurejo ir saulyte barskino, o poto jau labai greit atsibodo, siandien dar neturejom kada paguleti kilimeli, manau kai numigs biskiuka reike nunesti ja pazaisti wink.gif

beja, mes irgi 3d huggies naudojam. ir mes tik ka is daktares, sveriam jau 5kg wink.gif bet vat pastebejo daktare ant vienos kojytes viena raukslye daugiau, tai sake dabar du pampersus deti vietoj vieno  g.gif  doh.gif  o lauke taip karsta, net nesinori niekur ir nosytes kisti... ir reikes kai atves iki vaistines nueiti vit.D nusipirkti ir pradeti gerti, cia daktarai tokie kvaili, kai paklausiau apie vit.D tai sake nereikia... bet as jo vistiek duosiu! tik pasakykit man kaip ji reikia duoti , t.y. po kkiek lasiuku i diena.
asiukas. 4u.gif

sveikute...pradek duoti nuo 1 laselio,daugiau tikrai nereikia,juk saulutes daug...beto juk mazute dar..mum irgi sake nereikia,bet lietuviu gydytoja patare duot,tai as ir duodu po laseli...
Atsakyti
Koks liūdesys, kad kai kurios jau pabėgsite iš čia.. Taip gerai prisibendravom blush2.gif Mes su dukra į antro mėnesiuko temą pereisim tik po dviejų savaičių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 07 29, 19:47)
sveikutes,
niu ir daug cia jus pripliurpet  thumbup.gif 
o stebuklkiukai visu tokie grazus wink.gif reiktu ir mum pasirodyti  rolleyes.gif

beja, mes irgi 3d huggies naudojam. ir mes tik ka is daktares, sveriam jau 5kg wink.gif bet vat pastebejo daktare ant vienos kojytes viena raukslye daugiau, tai sake dabar du pampersus deti vietoj vieno  g.gif  doh.gif  o lauke taip karsta, net nesinori niekur ir nosytes kisti... ir reikes kai atves iki vaistines nueiti vit.D nusipirkti ir pradeti gerti, cia daktarai tokie kvaili, kai paklausiau apie vit.D tai sake nereikia... bet as jo vistiek duosiu! tik pasakykit man kaip ji reikia duoti , t.y. po kkiek lasiuku i diena.
asiukas. 4u.gif

pasirodykit ir su kilimeliu ir be smile.gif
mano bernuzelis jame net uzmiega smile.gif

o kaip su tom raukslytem? kaip suprast ju daugiau. ka tai reiskia? cia blogai? ir kurioj vietoj jas ziuret? rolleyes.gif

dar turiu klausima visoms...cia kaip ir ne i tema, bet kaip jums su ta ruda juosta ant pilvo, dingsta? blush2.gif mane jau nervas ima, ruda ruda ir nesikeicia nei kiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi_ @ 2008 07 29, 23:17)
dar turiu klausima visoms...cia kaip ir ne i tema, bet kaip jums su ta ruda juosta ant pilvo, dingsta?  blush2.gif  mane jau nervas ima, ruda ruda ir nesikeicia nei kiek  doh.gif

Pas mane taip pat dar tebera doh.gif doh.gif Po pirmo lb greit nebeliko, o dabar laikos kazkodel taip ilgai unsure.gif Ir bamba ir ta tamsi, atrodo kaip murziu priejus butu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi_ @ 2008 07 29, 20:17)
pasirodykit ir su kilimeliu ir be smile.gif
mano bernuzelis jame net uzmiega smile.gif

o kaip su tom raukslytem? kaip suprast ju daugiau. ka tai reiskia? cia blogai? ir kurioj vietoj jas ziuret?  rolleyes.gif

dar turiu klausima visoms...cia kaip ir ne i tema, bet kaip jums su ta ruda juosta ant pilvo, dingsta?  blush2.gif  mane jau nervas ima, ruda ruda ir nesikeicia nei kiek  doh.gif

ruda juosta pas mane irgi vis nedingsta sad.gif laukiu kol pranyks, o iki to pilvo presa dirbt reik cool.gif

o tos raukslytes, nu kaip jas dar vadina, "rinkem" berods, kaip cia paaiskinus... ir daktare ziuri ar vienodai ju yra tiek vienoj tiek kitoj kojytej, taip labai gerai matosi ar viskas tvarkoj su klubais, o pas mus vat nera labai viskas tvarkoj, dabar vietoj itvaro dedam du pampersus, taip patare daktare. cia , t.y. IRL turbut nezino kas toks kaip itvaras yra. bet kiek zinau labai daug lialiuku turi tokia problema, tai labai nesinervinu ir tikiuosi po 2 men viskas bus ok.

o cia kitaip foto negalima ideti? butinai reikia deti nuoroda is kito internetinio psl? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 07 29, 22:27)
ruda juosta pas mane irgi vis nedingsta sad.gif laukiu kol pranyks, o iki to pilvo presa dirbt  reik  cool.gif

o tos raukslytes, nu kaip jas dar vadina, "rinkem" berods, kaip cia paaiskinus... ir daktare ziuri ar vienodai ju yra tiek vienoj tiek kitoj kojytej, taip labai gerai matosi ar viskas tvarkoj su klubais, o pas mus vat nera labai viskas tvarkoj, dabar vietoj itvaro dedam du pampersus, taip patare daktare. cia , t.y. IRL turbut nezino kas toks kaip itvaras yra. bet kiek zinau labai daug lialiuku turi tokia problema, tai labai nesinervinu ir tikiuosi po 2 men viskas bus ok.

o cia kitaip foto negalima ideti? butinai reikia deti nuoroda is kito internetinio psl?  g.gif

nea, nesideda kitaip sad.gif
o man daktare kazkaip ir neziurejo arr vienodai rauksleliu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(cavalli @ 2008 07 29, 22:21)
Pas mane taip pat dar tebera doh.gif  doh.gif Po pirmo lb greit nebeliko, o dabar laikos kazkodel taip ilgai unsure.gif Ir bamba ir ta tamsi, atrodo kaip murziu priejus butu doh.gif  doh.gif

pas mane irgi net bamba ruda doh.gif
Atsakyti
[quote=kristi_,2008 07 29, 22:32]
pas mane irgi net bamba ruda doh.gif

Labas vakaras
Ir bamba ruda, ir juosta dar likusi blush2.gif
Atsakyti
sveikos mamos, siandien pirkom kilimeli lotuliukas.gif maziukei patinka, tik vakare tai jau pikta buvo tai neilgai palaikiau ax.gif ideciau nuotraukyciu, bet su kompu dirbt visai nemoku blush2.gif blush2.gif gaila, kad kai kurios iseinat, mes kartu su trudeme iseisim is cia, o kol kas draugaukim 4u.gif ruda juosta ir as turiu... ir bamba juoda... mano didziajai irgi buvo rauksles nelygios, itarinejo, kad klubai isnire, bet padare echoskopija ir nieko blogo nerado, kartais taip buna, gal ir jum taip? Naujaisiam ,,tavo vaike,, kaip tik raso apie klubu bedas, paieskok pas jus pas lietuvius gal bus, pasiskaitytum ax.gif
Atsakyti
man anuose namuciuose liudna...ten tuscia...

kas del raukslyciu, paguldai vaikiuka ant pilvuka, istiesi kojytes ir ziuri ar tos raukslytes vienodos (ta prasme ant vienos kojytes ir automatiskai taip turi buti ant kitos kojytes), o siaip geriau apziures ortopedas, nes ne vientik pagal rauksytes galima spresti, echoskopu tiksliau buna.

del vitD, mes duodam po 2 lasus ir toliau dar menesi po 2 lasus liepe duoti, o vartojam aliejini vitD.

del juostos, tai atrodo kad man jinai visai nenunyks lotuliukas.gif

SGT sveriat 5 kg ir 3d hagiesa jau naudojat, o mes siek tiek sunkesni bet naudojam 2d hagiesa g.gif (man dar ju liko net 72*2=144 vnt doh.gif ) reiks pasiskubinti naudoti lotuliukas.gif (biski pamirsau kad jie iki 6kg blush2.gif )
Atsakyti
as irgi nubegau pasiziureti leliuko. kadangi jis dabar miega sulenktom kojytem, tai ziurint is vidines puses i slauneles,tai prie kelio, nuo sulenkimo eina ant vienos 1 raukslyte yra, o ant kitos nera. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi_ @ 2008 07 29, 20:56)
, tai ziurint is vidines puses i slauneles,tai prie kelio, nuo sulenkimo eina  ant vienos 1 raukslyte yra, o ant kitos nera. doh.gif

pas mus taip pat.
Papildyta:
QUOTE(Jaunutia @ 2008 07 29, 20:48)
SGT sveriat 5 kg ir 3d hagiesa jau naudojat, o mes siek tiek sunkesni bet naudojam 2d hagiesa  g.gif (man dar ju liko net 72*2=144 vnt  doh.gif ) reiks pasiskubinti naudoti  lotuliukas.gif (biski pamirsau kad jie iki 6kg  blush2.gif )

su didesniu pamperiu laisviau ir kakutis pro sona neiseina rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2008 07 29, 20:38)
mano didziajai irgi buvo rauksles nelygios, itarinejo, kad klubai isnire, bet padare echoskopija ir nieko blogo nerado, kartais taip buna, gal ir jum taip? Naujaisiam ,,tavo vaike,, kaip tik raso apie klubu bedas, paieskok pas jus pas lietuvius gal bus, pasiskaitytum ax.gif

mum sake x-ray darys kai bus 4 men mergytei, o iki to sake pamperius du nesioti, tai tex laukti ir stebeti kojytes, dar reiks nuvaziuoti pas liet.pediatra turetu gristi siandien is atostogu, paziuresim ka jis pasakys g.gif
o 'tavo vaiko' reikes ryt nuvaziuoti i LT parde nusiprkti ir paskaitineti, neblogas zurnalas, idomu o jie daro prenumeratas i uzsienio salis ir ar labai kaina skiriasi g.gif reix paieskoti inete.

ir dar norejau pasiteirauti, kaip padeti mazajai guleti ant nugarytes, ji kilimeli pagulejo biskiuka ir kaip visada guledama ant nugarytes pradejo zagseti, tai iskart pakeliau... jai su tuo zagsejimu visada taip buna kai paguli ant nugarytes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SGT: 29 liepos 2008 - 23:22