Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

Labas vakaras
Dukriukas visą dieną šiandien siautėjo. Sumoje gal ir išmiegojo kokias 2 valandas. Ir dabar niekaip negali užmigti. Gal karščio ji taip netoleruoja?
Beje, pradėjo labai dažnai kumštukus čiulpti, skruostus kaip guminius tampyti. Galvojau, kad pirštukus čiulpia, nes nori valgyti, ir atrodo, pati padariau taip, kad mano krūtis patapo jai ne maistui skirta, o nusiraminti. Tenka ją duoti ne kas 2-3 val., o ir gerokai dažniau. Ak, gudrūs tie vaikiai...
Ir aš bijausi, kad ilgainiui įpras kumštuką čiulpti. verysad.gif
Labanakt visoms ir ramios nakties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 07 31, 15:52)
Karincikas, pasirodykit ir jus  ax.gif

A kaip ja reik ikelt cia?
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 07 31, 17:52)
ji pas mus gime ilgakase  bigsmile.gif  bet laukiam kol momenelis uzaugs o tada skusim kasytes, kad poto uzaugtu daugiau plaukuciu  rolleyes.gif

o kada jis uzauga? g.gif man taip baisu kai jis minkstas verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Jaunutia @ 2008 07 31, 20:12)
o jusu vaikiukai kisa rankas i burnyte?

mano tai pries kokias 5 dienas pomegi atrado kumsti i burnyte kisti ir ciulpti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(trudeme @ 2008 07 31, 19:13)
O žiurkės esam, nes pati gimiau žiurkės metais ir duktė taip pat. Juk šie metai - žiurkės  mirksiukas.gif

och, tiesa gi, siemet ziurkes metai... ot radau laika gimdyti lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Laumėnė @ 2008 07 31, 20:01)
mes ir dažnai springstam, nes pieniukas laisvai teka tai mergytė godžiai ryja, o rezultatas, paspringsta

man irgi bega srovem, buna kai pradeda valgyt ir greit netycia paleidzia MP tai net nesustoja begt pienukas blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Jaunutia @ 2008 07 31, 23:32)
o kaip su autokedutem, ar vaikiukus tiesiai i jas sodinat, ar dar ka nors po nugarite padedat? mes tai vis dar ant mazos paduskytes bunam, tai net nezinau kada ja isimti, nes kai ikisu vaika be paduskos, tai net gaila man jo pasidaro.

as nededu tiesiai i kedute. padedu dar pleduka po apacia, kad labiau issitieses sunelis butu, o ne C raide guletu...isvis gaila man ji ilgai laikyt joje unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(trudeme @ 2008 07 31, 23:38)
Labas vakaras
Dukriukas visą dieną šiandien siautėjo. Sumoje gal ir išmiegojo kokias 2 valandas. Ir dabar niekaip negali užmigti. Gal karščio ji taip netoleruoja?
Beje, pradėjo labai dažnai kumštukus čiulpti, skruostus kaip guminius tampyti. Galvojau, kad pirštukus čiulpia, nes nori valgyti, ir atrodo, pati padariau taip, kad mano krūtis patapo jai ne maistui skirta, o nusiraminti. Tenka ją duoti ne kas 2-3 val., o ir gerokai dažniau. Ak, gudrūs tie vaikiai...
Ir aš bijausi, kad ilgainiui įpras kumštuką čiulpti.  verysad.gif
Labanakt visoms ir ramios nakties  4u.gif

kai vaikeliui karsta, jis miega labai jautriai arba isvis nemiega, bet tada irzlus pasidaro, nes nori miego ir negali miegot verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Karincikas @ 2008 08 01, 00:04)
A kaip ja reik ikelt cia?

kelis puslapius atgal atsiversk, ten as sakiau kaip nuotraukos dedasi wink.gif

p.s. na ir as einu miegot. labanaktukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Va mes kokios blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Karincikas gražios wub.gif

o pas mus ta jei ne viena bėdelė tai kita doh.gif šį rytą mergytės pamperso turinys žalsvas unsure.gif vėl permasčiau ką valgau, tai tik arbūzą galiu nurašyt, bet ar nuo jo galėjo pasikeisti? g.gif Šiaip mergytė tokia pat kaip ir buvo, nei irzlesnė, nei ramesnė g.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif na ir priraset jus cia blink.gif lotuliukas.gif skaitau as cia kaip jusu mazuliai miega ir galvoju, kad as viena tokia naslaite, kurios vaikai per diena miega bendroj sumoj dvi val, net lauke ji nemiega...na kartais miega ir tai kol vezima vezioji verysad.gif bet kadangi kitaip nebuvo, tai man jau tapo norma. A tiesa, dina miega nebent kedutej ant lingiu, tai kas prie kompo sedi tas pasupa thumbup.gif kol kocioji ja toj kedej tol miega, sustoji ir labas rytas doh.gif dabar irgi dirbu su viena koja lotuliukas.gif Mano maziuke pradejo kakoti viena kart dienoj, nesuprantu kas cia pasidare..gal taip turi but? Del to zalio kakucio..kai gulejom ligoninej, tai gydytoja man sake, kad tai normalu, gali sake ir su gleivem but ir biski zalias ir skystas kaip vanduo, svarbiausia, kad nesmirdetu ir neitu puta ax.gif Mano vezimas kartu ir automobilio kedute bet as nieko nededu, kazkaip ten paminkstinimai ideti, tai man atrodo gana....
Atsakyti
Sveikutes...labai grazus mazyliai visu...ir plaukuciu daug...o pas mus tai tik gale truputelis,o prieki tai plike... biggrin.gif ir slenka po truputi...pirkom vakar nauja kilimeli ,nes anas buvo didesniam vaikui...tai po truputi pratinasi ir zaidzia...
pas mus irgi bedeles puola,jei mazyle tai teveli...jis darbe susizeide pirsta ir stipriai uzpuliavo,tai jau antra diena namuciuose sedi...
o gal kas zinot del baseino,ar galima jau eiti?labai noreciau,bet bijau kokios infekcijos,norejau paklaust gydytojo,bet vis pamirstu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karincikas @ 2008 08 01, 01:01)
user posted image
Va mes kokios  blush2.gif

kaip miela wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 01, 09:34)
Del to zalio kakucio..kai gulejom ligoninej, tai gydytoja man sake, kad tai normalu, gali sake ir su gleivem but ir biski zalias ir skystas kaip vanduo, svarbiausia, kad nesmirdetu ir neitu puta ax.gif Mano vezimas kartu ir automobilio kedute bet as nieko nededu, kazkaip ten paminkstinimai ideti, tai man atrodo gana....

oi ačiū aciuks.gif nuraminai, nes jau stresuoju nuo pačio ryto doh.gif
Pas mane ir vežimas 3 in 1, bet pakolkas mes ją vežiojom lopšyje ax.gif laikas jau pri kėdutės pereit blush2.gif
Mažiukė miega labai gerai dieną, tik ne kambaryje rolleyes.gif pamaitinu, pusvalandžiuką leidžia ja pasidžiaugt, pakalbint, po to zyst pradeda kad laikas miegot ir tik spėju lauke į vežimą įdėt, vaiko nėra smile.gif išmiega 3-4 val prabunda, tada vėl pažaidžiam truputi, pavalgom, tada vėl pusvalandžiuką žaidžiam ir vėl į lauką miegot smile.gif ir dabar mes jau lauke ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumėnė: 01 rugpjūčio 2008 - 08:51
QUOTE(Laumėnė @ 2008 08 01, 08:53)
Labas rytas  4u.gif
vėl permasčiau ką valgau, tai tik arbūzą galiu nurašyt, bet ar nuo jo galėjo pasikeisti?  g.gif

as arbuza valgau ir ne mazais kiekiais...ir nieko nesidaro...nemanau kad arbuzas turi dideli poveiki g.gif
Papildyta:
QUOTE(nakvisa @ 2008 08 01, 09:49)
Sveikutes...labai grazus mazyliai visu...ir plaukuciu daug...o pas mus tai tik gale truputelis,o prieki tai plike... biggrin.gif ir slenka po truputi...pirkom vakar nauja kilimeli ,nes anas buvo didesniam vaikui...tai po truputi pratinasi ir zaidzia...
pas mus irgi bedeles puola,jei mazyle tai teveli...jis darbe susizeide pirsta ir stipriai uzpuliavo,tai jau antra diena namuciuose sedi...
o gal kas zinot del baseino,ar galima jau eiti?labai noreciau,bet bijau kokios infekcijos,norejau paklaust gydytojo,bet vis pamirstu... doh.gif

puse metu negalima maudytis dideliuose telkiniuose...tokiose kaip upe, ezeras,jura, prudas...baseinas irgi netinkamas. na nebent tu drasi ir nebijai kokios infekcijos pasigauti... tada maudykis wink.gif be to, jei pati maitini, gali ir krutine persisaldyt, pati to nejausdama rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 08 01, 08:49)

zinok net neisivaizduoju kaip del baseino, bet jei jau nekraujuoji, tai gal galima... As tai bijau nes maitinu, tai vis atrodo, kad papai persals blink.gif taip ir liksiu nesimaudzius siais metais.. Tiesa mamos 4u.gif vakar as pirma karta buvau ant gastroliu thumbup.gif na jei galima taip pavadinti...ejau pasirodyti pas gine po gimdymo, o po to nubegau su drauge kavos pagert ax.gif tik sedejau vis kaip ant adatu ir vyrui skambinau klausinedama ar dar nepraso valgyt, bet vistiek kazkaip smagu buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 01, 07:59)
zinok net neisivaizduoju kaip del baseino, bet jei jau nekraujuoji, tai gal galima... As tai bijau nes maitinu, tai vis atrodo, kad papai persals blink.gif taip ir liksiu nesimaudzius siais metais..        Tiesa mamos 4u.gif  vakar as pirma karta buvau ant gastroliu thumbup.gif  na jei galima taip pavadinti...ejau pasirodyti pas gine po gimdymo, o po to nubegau su drauge kavos pagert ax.gif  tik sedejau vis kaip ant adatu ir vyrui skambinau klausinedama ar dar nepraso valgyt, bet vistiek kazkaip smagu buvo mirksiukas.gif

as tai buvau palikus mamai savo grazuole kai ji buvo 9 dienu ir lekiau stojamu laikyti,tai taip neramu buvo... doh.gif o dabar tai tikrai jei kas isleistu varyciau pagostroliuot tikrai,nes ji jau didesne...va del to ir noriu i baseina ir dzekuzi...o del papuku tai irgi net nepagalvojau... g.gif turbut reikes pakenteti dar... verysad.gif
Atsakyti