QUOTE(SGT @ 2008 07 31, 17:52)
ji pas mus gime ilgakase

bet laukiam kol momenelis uzaugs o tada skusim kasytes, kad poto uzaugtu daugiau plaukuciu
o kada jis uzauga?

man taip baisu kai jis minkstas
Papildyta:
QUOTE(Jaunutia @ 2008 07 31, 20:12)
o jusu vaikiukai kisa rankas i burnyte?
mano tai pries kokias 5 dienas pomegi atrado kumsti i burnyte kisti ir ciulpti
Papildyta:
QUOTE(trudeme @ 2008 07 31, 19:13)
O žiurkės esam, nes pati gimiau žiurkės metais ir duktė taip pat. Juk šie metai - žiurkės
och, tiesa gi, siemet ziurkes metai... ot radau laika gimdyti
Papildyta:
QUOTE(Laumėnė @ 2008 07 31, 20:01)
mes ir dažnai springstam, nes pieniukas laisvai teka tai mergytė godžiai ryja, o rezultatas, paspringsta
man irgi bega srovem, buna kai pradeda valgyt ir greit netycia paleidzia MP tai net nesustoja begt pienukas
Papildyta:
QUOTE(Jaunutia @ 2008 07 31, 23:32)
o kaip su autokedutem, ar vaikiukus tiesiai i jas sodinat, ar dar ka nors po nugarite padedat? mes tai vis dar ant mazos paduskytes bunam, tai net nezinau kada ja isimti, nes kai ikisu vaika be paduskos, tai net gaila man jo pasidaro.
as nededu tiesiai i kedute. padedu dar pleduka po apacia, kad labiau issitieses sunelis butu, o ne C raide guletu...isvis gaila man ji ilgai laikyt joje
Papildyta:
QUOTE(trudeme @ 2008 07 31, 23:38)
Labas vakaras
Dukriukas visą dieną šiandien siautėjo. Sumoje gal ir išmiegojo kokias 2 valandas. Ir dabar niekaip negali užmigti. Gal karščio ji taip netoleruoja?
Beje, pradėjo labai dažnai kumštukus čiulpti, skruostus kaip guminius tampyti. Galvojau, kad pirštukus čiulpia, nes nori valgyti, ir atrodo, pati padariau taip, kad mano krūtis patapo jai ne maistui skirta, o nusiraminti. Tenka ją duoti ne kas 2-3 val., o ir gerokai dažniau. Ak, gudrūs tie vaikiai...
Ir aš bijausi, kad ilgainiui įpras kumštuką čiulpti.
Labanakt visoms ir ramios nakties
kai vaikeliui karsta, jis miega labai jautriai arba isvis nemiega, bet tada irzlus pasidaro, nes nori miego ir negali miegot
Papildyta:
QUOTE(Karincikas @ 2008 08 01, 00:04)
A kaip ja reik ikelt cia?
kelis puslapius atgal atsiversk, ten as sakiau kaip nuotraukos dedasi
p.s. na ir as einu miegot. labanaktukas