QUOTE(Jaunutia @ 2008 08 01, 11:28)
Mes irgi visur kartu, esu palikusi porai valandu, bet man kazkaip paciai ramiau kai man ant akiu. maniskis tai keliauninkas, vezimas is masinos neiimamas, as ji tik i auto kedute, tada i masina, tada i koki parka ir i vezima persikeliam, jei tik po parduotuves gastroliuojam tai tik autokedute ant ratu ir pirmyn!
siandien kaip mes sauniai miegojom, net iki 5:45h - pavalgem ir toliau kritom iki 8:40h - pavalgem ir iki 10h

(man taip labai patinka)
Maniskis irgi tik viena karta dienoj pradejo kakoti (primaitinu as), bet ir jau kakio kvapelis atsirado feeeeee
ir man ramiau, nes zinau kad jei kur pakeliui namo uzsimanys valgyt, tai bet kada galiu sustot ir masinoj pamaitint, o ir perrengt

ir siaip jam patinka vazinetis, jis tada labai saldziai ir ilgiau miega

o mes snd ilgiausiai ismiegojom, nuo vakar 11 vakaro iki snd 8 ryto

bet uz tai as galvojau sprogsiu

jauciausi kaip Pamela Anderson

..
o del tustinimosi, mums ivairiai buna, tai per kelis maitinimus neprikakoka, o dar per kita maitinima kelis kart pervystyt reik
Papildyta:
QUOTE(puuupi @ 2008 08 01, 11:33)
Skaitau ir baltai pavydziu

turit su kuom mazius alikt trumpam

na, o mes 24 val per para kartu

tevai toli, o MB daug dirba.Be to, per karscius mano zirniukas valgo daznai (kas valanda) ir biskiuka rankinukas yra

siaip jau ipratom visus reikaliukus kartu tvarkytis,tik va po parduotuves, kaip tikras vyras, nemegsta vaiksciot
ir kas valanda ji matini ?
ar vietoj maitinimo kas antra kart arbateles duodi?
o siaip as stengiuosi kuo maziau su tevais palikti del dvieju priezasciu, tas kad man ramiau ir vaikelio rankinuku nepadarytu. nes kai tik atvarom pas tevus, tai ir prasideda ant ranku tampymai ir kalbinimai, nors jam pamiegot reikia