Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 01, 09:59)
Tiesa mamos 4u.gif  vakar as pirma karta buvau ant gastroliu thumbup.gif  na jei galima taip pavadinti...ejau pasirodyti pas gine po gimdymo, o po to nubegau su drauge kavos pagert ax.gif  tik sedejau vis kaip ant adatu ir vyrui skambinau klausinedama ar dar nepraso valgyt, bet vistiek kazkaip smagu buvo mirksiukas.gif

o as jei varau su drauge kur i kavine susitikt, tai ir mazaji kartu vezuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 01, 09:59)
zinok net neisivaizduoju kaip del baseino, bet jei jau nekraujuoji, tai gal galima... As tai bijau nes maitinu, tai vis atrodo, kad papai persals blink.gif taip ir liksiu nesimaudzius siais metais..        Tiesa mamos 4u.gif  vakar as pirma karta buvau ant gastroliu thumbup.gif  na jei galima taip pavadinti...ejau pasirodyti pas gine po gimdymo, o po to nubegau su drauge kavos pagert ax.gif  tik sedejau vis kaip ant adatu ir vyrui skambinau klausinedama ar dar nepraso valgyt, bet vistiek kazkaip smagu buvo mirksiukas.gif

aš jau nen pirmą kart mažiukę palieku ax.gif tai mamai, tai anytai, tai vyui biggrin.gif jei žinau kad užtruksiu truputėli ilgiau nei bu slaikas maitint, tai nusitraukiu pieniuko ir palieku ax.gif Tip ir kirpykloje pabuvojau ir dokumentus visus mažikės tvarkiausi ax.gif ir į parduotuvę pasiganyt nuvažiuoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2008 08 01, 08:12)
aš jau nen pirmą kart mažiukę palieku  ax.gif  tai mamai, tai anytai, tai vyui  biggrin.gif  jei žinau kad užtruksiu truputėli ilgiau nei bu slaikas maitint, tai nusitraukiu pieniuko ir palieku  ax.gif  Tip ir kirpykloje pabuvojau ir dokumentus visus mažikės tvarkiausi  ax.gif  ir į parduotuvę pasiganyt nuvažiuoju  rolleyes.gif

tau gerai,o mano mama nakti dirba,tai diena nenoriu jos kankint tik extra atevju,oMB irgi dirba,velai gryzta,o dabar dar 6 dienas per savaite dirba,tai taip ir tampausi visur...didziausias vargas kai i parduotuve reikia eiti,nei pasimatuosi ka nors ,nei ka... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 08 01, 10:16)
tau gerai,o mano mama nakti dirba,tai diena nenoriu jos kankint tik extra atevju,oMB irgi dirba,velai gryzta,o dabar dar 6 dienas per savaite dirba,tai taip ir tampausi visur...didziausias vargas kai i parduotuve reikia eiti,nei pasimatuosi ka nors ,nei ka... doh.gif

tai jau sunkiau ax.gif mano mamka atostogauja, tai į ją ir kreipiuosi rolleyes.gif o vakare į anytą ar vyrą jei reikia iki pardės ar dar kur nulėkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karincikas @ 2008 08 01, 01:01)
user posted image
Va mes kokios  blush2.gif

wub.gif wub.gif

Mes irgi visur kartu, esu palikusi porai valandu, bet man kazkaip paciai ramiau kai man ant akiu. maniskis tai keliauninkas, vezimas is masinos neiimamas, as ji tik i auto kedute, tada i masina, tada i koki parka ir i vezima persikeliam, jei tik po parduotuves gastroliuojam tai tik autokedute ant ratu ir pirmyn!

siandien kaip mes sauniai miegojom, net iki 5:45h - pavalgem ir toliau kritom iki 8:40h - pavalgem ir iki 10h biggrin.gif (man taip labai patinka)

Maniskis irgi tik viena karta dienoj pradejo kakoti (primaitinu as), bet ir jau kakio kvapelis atsirado feeeeee unsure.gif
Atsakyti
Skaitau ir baltai pavydziu smile.gif turit su kuom mazius alikt trumpam ax.gif na, o mes 24 val per para kartu bigsmile.gif tevai toli, o MB daug dirba.Be to, per karscius mano zirniukas valgo daznai (kas valanda) ir biskiuka rankinukas yra blush2.gif siaip jau ipratom visus reikaliukus kartu tvarkytis,tik va po parduotuves, kaip tikras vyras, nemegsta vaiksciot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 08 01, 11:28)
wub.gif  wub.gif

Mes irgi visur kartu, esu palikusi porai valandu, bet man kazkaip paciai ramiau kai man ant akiu. maniskis tai keliauninkas, vezimas is masinos neiimamas, as ji tik i auto kedute, tada i masina, tada i koki parka ir i vezima persikeliam, jei tik po parduotuves gastroliuojam tai tik autokedute ant ratu ir pirmyn!

siandien kaip mes sauniai miegojom, net iki 5:45h - pavalgem ir toliau kritom iki 8:40h - pavalgem ir iki 10h  biggrin.gif  (man taip labai patinka)

Maniskis irgi tik viena karta dienoj pradejo kakoti (primaitinu as), bet ir jau kakio kvapelis atsirado feeeeee unsure.gif

ir man ramiau, nes zinau kad jei kur pakeliui namo uzsimanys valgyt, tai bet kada galiu sustot ir masinoj pamaitint, o ir perrengt smile.gif ir siaip jam patinka vazinetis, jis tada labai saldziai ir ilgiau miega smile.gif
o mes snd ilgiausiai ismiegojom, nuo vakar 11 vakaro iki snd 8 ryto smile.gif bet uz tai as galvojau sprogsiu sad.gif jauciausi kaip Pamela Anderson lotuliukas.gif ..
o del tustinimosi, mums ivairiai buna, tai per kelis maitinimus neprikakoka, o dar per kita maitinima kelis kart pervystyt reik biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(puuupi @ 2008 08 01, 11:33)
Skaitau ir baltai pavydziu smile.gif turit su kuom mazius alikt trumpam ax.gif na, o mes 24 val per para kartu bigsmile.gif tevai toli, o MB daug dirba.Be to, per karscius mano zirniukas valgo daznai (kas valanda) ir biskiuka rankinukas yra blush2.gif siaip jau ipratom visus reikaliukus kartu tvarkytis,tik va po parduotuves, kaip tikras vyras, nemegsta vaiksciot biggrin.gif

ir kas valanda ji matini ? blink.gif
ar vietoj maitinimo kas antra kart arbateles duodi?
o siaip as stengiuosi kuo maziau su tevais palikti del dvieju priezasciu, tas kad man ramiau ir vaikelio rankinuku nepadarytu. nes kai tik atvarom pas tevus, tai ir prasideda ant ranku tampymai ir kalbinimai, nors jam pamiegot reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi_: 01 rugpjūčio 2008 - 10:39
jokiu arbateliu jis nepripazista ax.gif be to gydytoja patare maitint taip daznai kaip jam noris doh.gif tai gerai, kad nakti kelias ne dazniau nei kas 2 val, o kol karsciai nesibaigs, pasikankinsim truputuka smile.gif
Atsakyti
Man irgi gydytojas patare maitinti kada vaikas praso. Draugei ta pati sake. Bet mes ant sistemos kai sakant ax.gif As is pradziu iki 1 men. maitinau kas dvi valandas dabar kas tris. Jei paduodavau dazniau atpylineja. Kai pradejau maitinti kas tris pradejo valgyti daugiau, nebe 60 ml o 110 ml.
Zinoma skirtumas pas mane kad as misinukais maitinu. Bet manau tu turetum labai pavargti, maitindama taip daznai maziuka. O juk mamytei irgi reikia pailseti. Gal reiktu pabandyti, soskyte paduoti, ir patempti maitinimo laika. Juk tu zmogus kuriam irgi labai reikia poilsio, po gimdymo organizmas pavarges.
Del rankinuko, tai pas mane tas pats variantas buvo. Bet paguldziau pora kartu i supykle su soske, paverke, ir uzmigo. Supratau kad veikia thumbup.gif Tik jei pilvuka pucia tada ant rankyciu palaikau. Puupi pasaugok save 4u.gif
Atsakyti
ryt mes jau eisim i kita menesi 4u.gif
Atsakyti
kazkaip ipratau daug ka nuveikt su mazium ant ranku bigsmile.gif pradzioj buvo sunku, o dabar kazkaip jau nieko.ir i dusa kasdien speju nubekt ,ir net pora puslapiu knygos perskaitau bigsmile.gif
Man paskutiniu metu kyla itarimas, kad suneliui mano pienuko nepakanka...isvalgo abu papulius ir po to dar soske taip godziai niamnioja g.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2008 08 01, 16:09)
kazkaip ipratau daug ka nuveikt su mazium ant ranku bigsmile.gif pradzioj buvo sunku, o dabar kazkaip jau nieko.ir i dusa kasdien speju nubekt ,ir net pora puslapiu knygos perskaitau bigsmile.gif
Man paskutiniu metu kyla itarimas, kad suneliui mano pienuko nepakanka...isvalgo abu papulius ir po to dar soske taip godziai niamnioja  g.gif

jei svorio normaliai priauga, tai netruksta smile.gif
Atsakyti