Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

Aciu uz patarimus 4u.gif jeigu taip....tai ir as guldysiu ant pilvuko) nors jis pats labai stengiasi...kai uz rankyte laikai tai jis bando asiverst ant pilvo)) ir jam visai neblogai sekasi smile.gif man tik neramu buvo del bambytes....dar ne iki galo uzgijo g.gif ...
Atsakyti
sveikos 4u.gif jo ir pas mus jei ne tas tai tas....nekakinam jau dvi dienas blink.gif uztat bezdam su nekokiu kvapeliu ax.gif Del tos pediatres kur i namus atvaziuoja tai jai ne klystu jos Laima vardas, tai tikrai labai faina gydytoja, mano drauges ja visada kviesdavosi, nes UK daktarai tai tik paracetamolio ir gali pasiulyt, pati buvau papuolus... Kad pienuko daugiau butu, tai reik pailset, nesinervuot ir tiket, kad tikrai ismaitinsit, gerai nusiteikit, maitinkit tiek kiek lelius nori ir jum tikrai pasiseks thumbup.gif , mane pvz jau pradeda nervint klausimai tipo: dar maitini?, taip ir norisi ka nors negrazaus pasakyt, nes pradedu jaustis nenormali.. gal ir kitas mamas klausineja tokiu nesamoniu? Ir dar mane neramina toks dalykas, cia is serijos kur vaikam ligu ieskom blush2.gif ar jusu leliam prakaituoja rankytes ir kojytes kai daba taip karsta? Maniskei prakaituoja, sakau gal rachitas? g.gif
Atsakyti
Labas vakaras
Prakaituoja, ir dar kaip. Kas juokingiausia, aš taip pat saviškei rachitą įtariu, bet vitamino D3 dozės nenoriu savarankiškai didinti. Kitą savaitę mus turi aplankyti gydytoja. Su ja ir tarsiuos. Be to, maniškė, kai pyksta, labai pakaušį trina, jis ėmė plikti. Trumpiau - kaip iš "Trise valtyje" - kiek yra ligų, visas galiu įtarti.
Šiandien lankėmės profilaktiškai pas kardiologę ir neurologę. Viskas gerai.. tik sakė, kad mergina prie tinginulių blush2.gif
Vakar nupirkau Babybjorn kėdutę - labai labai patenkinta. Mergaitė pati save pasupa, su dukra galiu ramiai bendrauti, rodyti jai naujus žaisliukus, žaisti nelaikydama ant rankų
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 08 05, 22:06)
Labas vakaras
Prakaituoja, ir dar kaip. Kas juokingiausia, aš taip pat saviškei rachitą įtariu, bet vitamino D3 dozės nenoriu savarankiškai didinti. Kitą savaitę mus turi aplankyti gydytoja. Su ja ir tarsiuos. Be to, maniškė, kai pyksta, labai pakaušį trina, jis ėmė plikti. Trumpiau - kaip iš "Trise valtyje" - kiek yra ligų, visas galiu įtarti.
Šiandien lankėmės profilaktiškai pas kardiologę ir neurologę. Viskas gerai.. tik sakė, kad mergina prie tinginulių  blush2.gif
Vakar nupirkau Babybjorn kėdutę - labai labai patenkinta. Mergaitė pati save pasupa, su dukra galiu ramiai bendrauti, rodyti jai naujus žaisliukus, žaisti nelaikydama ant rankų
bigsmile.gif

na nors tiek ramu, kad ne man vienai vaidenasi rachitas ir dar ten visoks nesikitas ir elergitas ir dar visokie ten itai tongue.gif O del ko tinginiuke? Gal sakau ir mano tokia... blush2.gif
Atsakyti
Dar mamytes noreciau paklausti, ar duodat ka atsigert leliukams? as maitinu pati visur raso, kad nereikia nieko duot tipo motinos piene yra vandens.. Tai ir nezinau kaip cia elgtis? g.gif
Atsakyti
Labas rytas
Maniškė tinginiukė, nes keliant už rankyčių, atsisakė galvutę kartu kelti (nors šiaip galvą puikiausiai laiko).
Maitinu tik savo pienuku. Pastebėjau, kad kai karšta, mažoji kartais pienuko vos vos patraukia, o po kurio laiko sočiai prisikerta. Manau, kad vieną kartą ji tik troškulį malšina, o kitą kartą ir užkanda rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
mamytes, vakar ismasciau, kad truputeli ne savo temoj rasom biggrin.gif
1 menuo skirtas toms, kurios ka tik pasigimde ir jos prasidejo pirmasis gyvenimo menuo. t.y. iki 4 sav. kai sukanka menuo, einama i 2 menuo... taigi kurioms jau yra 1 menuo, turetumet eiti i 2 smile.gif

o mes iskart einam jau i 3 (kurios ka tik nuejo i 2 ), nes uzsibuvom truputuka cia per ilgai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi_: 06 rugpjūčio 2008 - 09:32
[quote=kristi_,2008 08 06, 10:31]
labas rytas 4u.gif
mamytes, vakar ismasciau, kad truputeli ne savo temoj rasom biggrin.gif

Agam.. Iškart trauksiu į 2 mėnesį.. jei ir Tamošiukė kartu eis. Juk mūsų mergaitės tą pačią dieną gimusios ax.gif Ir šitoje tėmelėje kažkaip labai jau jaukiai įsikūriau. mirksiukas.gif
Atsakyti
gal visgi liekam kur esam blush2.gif
Atsakyti
likit likit cia)))) mes nieko pries smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi_ @ 2008 08 06, 11:23)
gal visgi liekam kur esam  blush2.gif

Kristi, sudalyvaukite visur - ir mes neliksim, ir kitos neliks nuskriaustos. Kažkaip gaila skirtis taip susibendravus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 08 06, 11:46)
Kristi, sudalyvaukite visur - ir mes neliksim, ir kitos neliks nuskriaustos. Kažkaip gaila skirtis taip susibendravus  ax.gif

man irgi nepatinka skirtis, uztai vistiek pasiskaitau ka rasot cia blush2.gif
Atsakyti